O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Základ pod terasu
Viete prosím poradiť,robím terasu a počul som rôzne názory z akého materialu robit obvodový základ …
tslivovic
Pred 6 rokmi
8
Oprava klasického dreveného stropu so škvarou
Dobrý deň , chcel by som vás poprosiť o rady a postrehy , ako by ste postupovali v mojom prípade .…
jan45
Pred 7 rokmi
1
2
32
Umývačka riadu vs.90 cm pracovná doska
Prosím Vás ako ste riešili výškový rozdiel pri umývačke riadu, keď pracovná doska je vo výške 90 cm…
raphael42
Pred 6 rokmi
23
Plot pred domom
Dobrý deň. Zháňam firmu /majstra/ v NR kraji na výrobu brány a bráničky (montáž v LV). Vedeli by s…
technik007
Pred 7 rokmi
4
Zvisla hydroizolacia zaklady
Strechaci potrebujem radu ako by sa dal vyriesit tento detail (vid foto) Chcem natavit zvyslu hydro…
brancoaalca
Pred 7 rokmi
1
Stlačiteľný poter
Mám asi mesiac po spravení cementových poterov v novostavbe, ale nie som si istý, či je všetko ako …
danculd
Pred 7 rokmi
5
Navlhnute sadrove omietky
Ahojte, stala sa mi na dome taka nehoda. Tyzden dozadu sme zabudli zavriet ventil v kuchyni ...na v…
brancoaalca
Pred 7 rokmi
5
Máte skúsenosť s inteligentným ovládaním KNX?
Caute, nájde sa tu niekto kto má skusenosti s KNX???
peter_83
Pred 6 rokmi
5
sponzor fóra
Baby,prosím poradte
Ahojte prosím poraďte...neviem sa rozhodnúť či ísť do tejto kombinácie.sklenena sivá zástena a prac…
erikaireland
Pred 7 rokmi
16
Osadenie vnútorných dverí, keď chýba ostenie
Dobrý deň, chcem sa spýtať ci by bolo možné osadiť vnútorné dvere do chodby, ak na jednej strane ch…
sgi320
Pred 7 rokmi
5
Projekt na vchodové dvere Ružomberok
Prosím vás, poradíte firmu v Ružomberku na projekt vchodových dverí? Máme dilemu 2 vlastníci a 1 vc…
katka9102
Pred 7 rokmi
1
Po akom čase môžem pokladať dlažbu na terasu?
Prosim Vas po akom case sa moze pokladat dlazba na terasu ked ju budeme teraz robit? Potrebuje tiez…
atak77
Pred 7 rokmi
13
Husqvarna 115iL alebo Stihl fsa 56
Ahojte strechaci, stojim pred dilemou, ktory z tychto akumulatorovych vyzinacov kupit... Chcel by s…
praktikman
Pred 7 rokmi
5
Vecné bremeno el . prípojka nadzemná
Dobrý deň, ideme stavať dom a po dlhých patáliách sa nám podarilo dotiahnuť elektriku na vlastný po…
denisa1284
Pred 6 rokmi
6
Projekt účelovej komunikácie poradíte niekoho?
Ahojte, Viete mi doporučiť niekoho na vyhotovenie projektu účelovej komunikácie k RD západný kr…
shadow39
Pred 7 rokmi
1
Horúčavy a teplota v byte - ako je u vás?
mame tu zase tropicke dni a mna zaujima ako to vyzera u vas doma s teplotou. mam na mysli najma pan…
viktor811
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
68
Aka je optimalna garaz pre jedno resp. dve auta ? dlzka auta 4,6m.
Podla projektu mame dlzku 6m a sirku 5metrov... co pri tehle 25tke... je dlzka 5,5 m a sirka 4,5m. …
slavoslav
Pred 7 rokmi
8
Hľadám realizátora na plot, chodníky, parkovacie státie, terasa a úprava terénu.
Ahojte viete mi poradiť overenú firmu, ktorá kvalitne a za priaznivú cenu realizuje exteriérové úpr…
topsprezent1
Pred 7 rokmi
1
Nádrž na dažďovú vodu...
Zdravím, chcel by som poradiť,...idem robiť podzemnú nádrž na dažďovú vodu cca 10m3 z debniciach tv…
misiaknr
Pred 4 rokmi
16
Parotesná reflexná fólia a problém s mobilným signálom
Dobrý deň, chce sa opýtať, či máte skúsenosť s tým, že v stavbe bola osadená parotesná reflexná fól…
kejsix
Pred 7 rokmi
18
Laminatova podlaha F80000
Ahojte chcem sa spytat ci nahodou nema niekto laminatovu podlahu F80000 SM Nera????
beyonce85
Pred 7 rokmi
1
Dvojdom - ukážete pôdorys?
Ahoj, nenašel by se tu někdo, kdo má dvojdomek a inspiroval by půdorysem? Popř. pokud někdo narazil…
jowana
Pred 7 rokmi
1
Niekto poradí firmu na Montáž drevenej fasády, rombus,Sibír.smrek?
Hľadám nejakú dobrú firmu, overenú, čo by nám vedela spraviť fasádu -omietky na hornej polovici a …
pavka139
Pred 7 rokmi
7
Firma na návrh oplotenia - poradíte?
Poradte firmu na navrh oplotenia
dobryplot
Pred 7 rokmi
6
Kolaudácia-zmena umiestnenia žumpy
Chcem sa s vami poradit.V projekte na stavebnom povoleni mame zumpu umiestnenu pred domov.Pocas rea…
aniklv
Pred 7 rokmi
1
Skolaudované siete, prípojky na pozemky, aký je ďalší postup pre začatie stavby?
Dobrý deň prajem, Chcela by som sa spýtať, máme kúpený pozemok, stavebné povolenie ešte nemáme.…
klara321
Pred 7 rokmi
2
Žltnutie tují smaragd - ako im pomôcť?
Ahojte mohla by som poprosiť o radu? V polovici apríla sme nasadili vykopane cca 2 metrové tuje, pô…
martineko
Pred 7 rokmi
7
Oprava starej drevenej podlahy
Dobrý deň, Idem si k Vám po radu ako pomôcť tejto starej drevenej podlahe, ktorá má miestami nepr…
wegar
Pred 7 rokmi
4
Externy prívod vzduchu ano či nie
aHOjte, Je potrebny externy prívod vzhduchu ked v krbe 180 bude kuriť len park krat cez vianoce a…
chrobak7
Pred 7 rokmi
11
Hrubka polystyrenu vs poter
Ahojte, vychadza mi to na zarovnanie prveho radu porobetonu. Pod prvym radom je miestami od 1-2.5cm…
truly
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1430
1431
1432
1433
1434
…