Baby,prosím poradte

Profilova fotka
Ahojte prosím poraďte...neviem sa rozhodnúť či ísť do tejto kombinácie.sklenena sivá zástena a pracovná doska ....linka bude biela lesklá a dlažba tiež biela...ďakujem za akýkoľvek názor.
Odpovedať
Profilova fotka
Táto kombinacia
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@erikaireland bielo-sivou kombinaciou rozhodne nic nepokazis. Je to paradne neutralny zaklad, ktory kedykolvek doplnis a ozivis farebnymi doplnkami (mozu byt potom aj uplne sialenych farieb :-) ). A ked sa ti jedna farba okuka, za par drobnych zmenis farebne prevedenie a atmosferu. A ak je to kuchyna spojena s obyvackou, nebudes pri zariadovani interieru limitovana prave kuchynou. Za ma podla hesla Menej je niekedy viac mas tuto kombinaciu odsuhlasenu ;-)
Odpovedať
@erikaireland My sme mali podobne farby v kuchyni este v podnajme- linka biely lesk, biela dlazba, velmi podobna pracovna doska, len zastena bola tiez biela. Bolo to mozno fajn co sa tyka ladenia doplnkov alebo nadcasovosti (ta kuchyna mala vyse 10 rokov a stale posobila celkom moderne), ale bolo to velmi studene a chladne. V dome mame rovnake farby len doplnene este o drevo, po 7 rokoch v tom byte som sa ho nevedela dockat.
Odpovedať
Profilova fotka
@pallacinka tiež som tam chcela ešte niekde dat drevo ale už neviem kde :D ale tak drevené mame aspoň zárubne... A kuchyňa je prepojená s obývačkou kde bude plávajuca podlaha v dekóre dreva.... Síce sivého... Ale aspoň čosi :)
Odpovedať
@erikaireland My mame drevenú podlahu, aj keď tu by som ti do kuchyne úplne neodporúčala, je ozaj háklivá (ale nádherná, nemenila by som 🙂). Neviem, ako budeš mat riešenú kuchyňu, niekedy vyzerá dobre ak iba časť je v drevodekore, napr. vysoké skrine, alebo jedna strana. Ono zladiť všetko je celkom umenie 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Nakres kuchynskej linky by sa nenasiel?
Odpovedať
@erikaireland podla mojho nazoru to bude pekne vyzerat. Vizualizaciu si si nedala nikde spravit??
Odpovedať
Profilova fotka
kuchynsku linku budete mat odkial? tak by ti isto vedeli spravit komplet nakres aj s farebnou vizualizaciou, ne? inak ako farbena kombinacia by podla mna dokopy sla, no isto je lepsie to vidiet aspon nakreslene pokope
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :) mam len tak narýchlo urobenu vizualizáciu a tie farby tam nieje tak vidieť... Je to veľmi skresluje... Ani tie úchyty nesedia.... Vrch bude na klik klak... Bez uchytove.. A spodok bude len taka nerezová lysta... Dávali sme si ju robiť v Poľsku nakoniec... Tam nás vysla o polovicu lacnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
aký máš prosím ťa priestor medzi linkou a ostrovom????
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Farby su fajn, ja len jednu poznamku ale to je otazka vkusu kazdeho...moja mamina ma tiez pracovnu dosku nieco podobne, imitacia kamena ale aj ked je kuchyna upratana, doska vycistena stale mam pocit ze je spinava, proste ten dekor vo mne vyvolava pocit, ze to nieje uplne ciste...Ono na jednej strane to musi byt super na udrzbu, lebo na tom nevidno az tak omrvinky, ale zas na druhej, ako som pisala aj ked to bude ciste tak to nebude posobit ako keby si mala cistu bielu alebo aj sivu pracovnu dosku bez vzoru, ktoru ked utries tak je naozaj aj pocitovo cista, ale zas tam nezakamuflujes ziadnen bordel ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janula_be 90 cm cca
Odpovedať
Profilova fotka
@nicicka no tiež sa toho bojím... Vyberali sme dlho ale nič normálnej sivého som nenašla u nich.... A to mali veľký výber.... Chcela som pôvodne čisto čiernu ale na to ako si písala vidieť každú omrvinku...a všetky ostatné boli ešte viac flakate... Striebornú zas manžel nechcel tak sme túto vybrali... Ale tak dúfam ze budem spokojna
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?