O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako prežiť leto v podkroví?
Plánujeme dobudúcna zobytniť podkrovie. Zatiaľ nemáme deti, takže nám stačí spalňa na prízemí, ale …
kejsix
Pred 7 rokmi
1
2
46
Detská posteľ v tvare domčeka - svojpomocná výroba
Dobrý deň chcem sa opýtať či niekdo nemá plány alebo pôdorys detskej postele v tvare domčeka chcel …
rado220
Pred 4 rokmi
1
2
57
Roznášacie teplovodné plechy pre stropné chladenie
Zdravím Vás. Dávam do rodinného domu stropné chladenie. Plánujem dať ALPEX 16x2 potrubie do medz…
jaro_v
Pred 6 rokmi
13
Dlhý a úzky BUNGALOV-rozmery 7,5 m. x 20 m.
Ahojte. Máte niekto dlhý úzky bungalov? Zistili sme že náš dom môže mať šírku max 7,5 m. a ja veľmi…
carolinka
Pred 7 rokmi
22
Tecie klimatizacia zn. MIDEA .
tecie mi voda z vnutornej jednotky klimatizacie zn.MIDEA (po stene) avsak len ,ked prepnem klimatiz…
brunosala
Pred 7 rokmi
2
Fotky zo stavby domu Eko 104 a Eko Plus
Dobrý deň . Mate niekto realne fotky postupu prac,pri stvabe domu Eko 104 alebo Eko plus?
dominik_boksansky
Pred 7 rokmi
4
Komunikácia s kotlami cez Ethernet
Zdravím Vás. Potrebujem komunikovať s kotlom do rodinného domu. Potrebujem k tomu prevodník z Et…
matto_wednesday
Pred 7 rokmi
9
Strecha v Žiline
Ahojte, hľadá partiu, ktorá robí kvalitne strechy. Lokalita - Žilina. Viete niekoho odporučiť ale…
rcibula
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Tammi - byt nad garážovou bránou
ahojte, chcela by som sa vás opýtať či sa tu nájde nejaký majteľ bytu v projekte Tammi, ktorý má by…
jabadaba
Pred 7 rokmi
4
Devínka - pod lesom
ahojte :) rada by som sa Vám opýtala na názor na tento projekt. Plusy Mínusy ak ste sa rozhodovali …
jeziskristus
Pred 7 rokmi
2
Regále do špajze - pevný na zaváraniny
Dobrý deň. Potreboval by som poradiť pri výbere regála do špajze. Potrebujem dva regále, jeden bude…
majster_regal_sk
Pred 7 rokmi
1
2
50
Kto robí schodiská? Trenčín
Zdravím, chcel by som sa opýtať, či mi viete odporučiť nejakú firmu/majstra z Trenčína a okolia na …
hawo
Pred 7 rokmi
6
Spravne namotovany kastlik?
Ahojte, chem sa spytat tych, ktorym uz robili exterierove zaluzie, ci takto namontovany plech je OK…
majonez
Pred 7 rokmi
1
Voda elektrika siete
Ľudkovia koľko ma bude stát cca komplet prípojka vody a elektriky?Ťaháme asi 60 metrov a chceme to …
andrejkahh
Pred 7 rokmi
1
Archibau - máte skúsenosti s touto firmou?
Ahojte mate niekto skusenost s touto firmou?je to mlada firma ale vyzera celkom ok ak mate niekto s…
patuskaaaaaa
Pred 7 rokmi
4
Aplikácia vonkajšej fasády Ceresit Wood Visage
Zdravim ma niekto z vás na vonkajšej fasáde Ceresit Wood visage? Ak áno potrebovala by som info o a…
hebrisko
Pred 7 rokmi
5
Splatiť hypotéku alebo kúpiť pozemok?
Zdravim chcem sa s vami poradit.... mam zaujem kupit pozemok len sa neviem rozhodnut...byvame v byt…
roman_x
Pred 7 rokmi
1
2
51
Doplnková stavba na administratívne účely
Dobrý deň priatelia Chcel by som pri dome postaviť takú menšiu stavbu. Šlo by o malú prízemnú ad…
miroslavzbj
Pred 7 rokmi
7
Rekuperacia bytu
Zdravim, mate nejake skusenosti? Marketingovi trolovia si dajte odpich!
janamartish
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
67
Byty Miko Trnava - názor na firmu Ismont
Zdravíčko. Aký máte názor na novostavbu na Mikoviniho a na firmu Ismont ktorá to realizuje? Kúpiť č…
janulikk
Pred 3 rokmi
20
Exterierove zaluzie kastlik
Vie mi niekto poradit kto ma exterierove zaluzie, ci ste natierali kastlik zvnutra pripadne akej fa…
sevciklc
Pred 7 rokmi
1
Betonova platna pod zamkovu dlazbu
Ahojte. Potreboval by som spravit zamkovu dlazbu ku garazi. Jedna sa cca 9x 20 s miernym spadom…
atak77
Pred 7 rokmi
8
Skelet zahradneho domceka
Zdravim strechaci ked ze chcem robit zahradny domcek svojpomocne tak nurim po nete a nasiel som dre…
lukky1988
Pred 6 rokmi
21
Predaj dvojrocneho bytu s hypotekou a kupa domu
Chcela by som sa poradit, ci existuje nejaka rozumna moznost vyriesit situaciu. Vlastnime dva roky …
skpeter
Pred 7 rokmi
18
Infrapanely do bytu
Nas byt ma vlastny plynovy kotol a kurime radiatormi. Obyvacka, ktora je navacsia miestnost (25m2) …
josef_vavra
Pred 7 rokmi
15
Navýšenie starej drevenej podlahy bez dodatočnej úpravy
Dobrý deň, chcem sa opýtať máme v dome starú drevenú podlahu (drevené dosky o hrúbke cca 15-20mm) n…
tiimsvk
Pred 7 rokmi
3
Záložný zdroj pre plynový kondenzačný kotol
Mám tento kotol: Vaillant ecoTEC exclusive VU 276/5-7 + 120L zásobník > https://www.vaillant.sk/pre…
igor256
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
80
Drevena brana
Dobry den viete o niekom, kto vyraba brany ako na obrazku? resp co to tak moze stat? ilustracn…
chrobak7
Pred 7 rokmi
9
Drevený záhradný domček
Dobrý deň, vedeli by ste mi odporučiť firmu na stavbu dreveného záhradného domčeku. Najlepšie overe…
cache
Pred 7 rokmi
2
Zväčšenie okna k susedom - suseda s tým má problém
Suseda má problém že ideme zväčšovať okno do kúpelne z 55cm na 1m na širku. budu tam nepriehladne s…
andrea505
Pred 7 rokmi
20
1
2
…
1428
1429
1430
1431
1432
…