O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Tammi Dúbravka. Počuť hluk od hlavnej cesty?
Dobrý deň, rada by som sa spýtala ako ste spokojní s bývaním v novostavbe Tammi v Dúbravke. Chcel…
martineko
Pred 7 rokmi
2
Odizolovanie záhradného domčeka
Prosim o názory, ako a či vôbec odizolovat drevenny zahradny domcek od už pripravenej zamkovej dlaz…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
10
Byt v novostavbe v Stupave na predaj
Dobrý deň, neviete niekto o niekom, kto by chcel predať byt v Stupave, príp. v blízkej lokalite? …
housereality
Pred 7 rokmi
3
Platba strecharom
Ahojte. Platili sre strecharom za prácu cash a viac ste sa nestarali alebo braki peniaze cisto za …
hoblinka13
Pred 7 rokmi
6
SADROKARTONISTA surne! Kosice
Hladame sadrokartonistu hlavne kvoli stropom v dome - novostavbe. Nemate na niekoho prosim kontakt?…
lydiades
Pred 7 rokmi
1
Drevoplastové dosky/kompozitné dosky na terasu
ahojte, chcela by som sa spýtať či by ste nám vedeli poradiť kde sa dajú zohnať drevoplastové/k…
koulich
Pred 7 rokmi
5
Aka je to dlazba?
Prosim Vas viete poradit aka je toto dlazba na terasu? Alebo viete odporucit nejaku podobnu, co st…
chrobak7
Pred 7 rokmi
9
Znečistené steny bazénovej fólie - ako ich vyčistiť?
Dobrý deň. Mam bazén intex priemer 3,05 m . Napustil som studničnú vodu. Voda je pitná a tvrdosť vo…
xaxaxaxa
Pred 6 rokmi
4
sponzor fóra
Rozdzobané vajíčka s kuriatkami...
Ahojte, druhý rok chováme sliepočky Amroksky a stala sa nám takáto vec. Jedna sliepka nám utiekla …
rampouch1980
Pred 7 rokmi
20
Ako správne napojiť nosnú stenu
Ahojte vedeli by ste mi poradiť ako správne napojiť nosnú stenu hrúbky 250mm na obvodovú v mieste k…
jumt
Pred 7 rokmi
1
Uzke unc
Caute, viete mi poradit nejake uzsie unc, cca bobcat 553, max sirka 150cm v TT kraji ? Vdaka
brano82
Pred 7 rokmi
1
Podanie žiadosti o vydanie stavebného povolenia bez určeného stavebného dozoru
Chceme podať žiadosť o stavebné povolenie čím skôr, lenže ešte nie sme rozhodnutí, či nám dom bude …
martineko
Pred 7 rokmi
6
Plot, teren, studna
Zdravim, mam taku zrejme hlupu ale pre mna dolezitu otazku, kedze nechcem urobit nejaku blbost. Mam…
mathew112
Pred 7 rokmi
4
Zimná záhrada na terase bytového domu vs izolácia
Pekný deň Máte niekto skúsenosti s budovaním zimnej záhrady na terase bytového domu. Konkrétne mi …
jupesko007
Pred 7 rokmi
1
Kvalitne peletky
Ahojte...chcem poprosit tych co doma vyuzivaju peletovy kotol a maju uz za sebou aspon jedno-dve vy…
lucifuk121
Pred 7 rokmi
1
Vyvýšená terasa na oceľových nosníkoch
Zdravím, snáď sa nájde niekto, kto má relevantnú skúsenosť, alebo odbornejší pohľad na vec: Chc…
stanka_s
Pred 4 rokmi
3
Ahojte, stavia alebo postavil niekto z vás dom Bonbon od Apexarch?
.
thomasko84
Pred 7 rokmi
1
Kupim ornicu v NR (kynek, sudol, parovske)
Kupim.kvalitnu ornicu alebo inu kvalitnu zeminu (kompostovu,...). Potrebujem ca 30m3. Ak niekto ma…
janetbla
Pred 7 rokmi
2
Chcem záclonu a záves, ale nie je miesto na garnižu. Ako to riešiť?
Dá sa nejako vyriešiť takáto situácia? Viete mi poradiť? Chcem dať synovi do detskej izby záclonu a…
alinnka
Pred 7 rokmi
16
Okná od Starbec s.r.o. - máte skúsenosti?
Ma tu niekto skusenost s predajnou Starbec?
petom85
Pred 7 rokmi
1
Striekacia pištoľ na fasádu
Potrebujem poradiť pištoľ na striekanie fasády, konkrétne korkovej, zrnitost 0,5-1mm.Na nete som na…
stells28
Pred 7 rokmi
3
Svetlo stále svieti 2
Dobrý deň Vymenil som svietidlá na strop ( lustre) do kopy tri ,keď som ich zapojil nemozem ich v…
technik007
Pred 7 rokmi
17
Bazén Azuro Ibiza 4x1.5m z Mountfieldu
Dobry den, potreboval by som radu ohladom tohto typu bazena z Mountfieldu.Mam spraveny betonovy zak…
pancake
Pred 6 rokmi
2
Smrad zo stupacky v panelovom byte
Dobry den. Poprosím vas o radu. Minulý rok sme prerabali bytové jadro. Stupacku sme nechali otvoren…
nada84
Pred 7 rokmi
5
Realitka OSOBNI MAKLERI
Dobrý deň, predávame nehnuteľnosť cez spoločnosť osobni makleri, s.r.o. Spoločnosť funguje na trhu …
matoosh
Pred 4 rokmi
7
Výkon kotla a TUV
Uvažujem na vykurovanie malého priestoru (70m2) podlahovým kúrením využiť kotol Immergas Victrix 12…
94veronika94
Pred 6 rokmi
14
Strechári - Nové Zámky
Zdravím, poraďte prosím dobrú firmu na výmenu strešnej krytiny z okolia Nových Zámkov. Jedná sa o s…
tibor23
Pred 7 rokmi
3
Sietka s lepidlom - vhodny cas realizácie
Ahojte, planujem tahat sietku s lepidlom, len si niesom isty ci momentalne pocasie cca 28 stupnov n…
xkodiakx
Pred 7 rokmi
1
2
35
Nabytok do bytu - vsade rovnaky?
Ahojte, chcem sa Vas opytat na nazor. Komplet prerabame 2-izbovy byt, ktoreho dispozicia je tak…
drahoo
Pred 7 rokmi
13
Skúsenosti s firmou Modrý Balkón
Máte niekto skúsenosti s firmou Modrý Balkón na zasklievanie balkónov z Považskej Bystrice? Prípadn…
jana86
Pred 3 rokmi
7
1
2
…
1433
1434
1435
1436
1437
…