Chcem záclonu a záves, ale nie je miesto na garnižu. Ako to riešiť?

Dá sa nejako vyriešiť takáto situácia? Viete mi poradiť? Chcem dať synovi do detskej izby záclonu a záves, ale bývalí majitelia dali do izby spraviť veľkú vstavanú skriňu, a tak medzi oknom a skriňou je iba 5 cm. Garniža by mala presahovať cca 15 cm. 5 cm presah by vyzeral moc blbo?
Odpovedať
Profilova fotka
Jediny problem je ze ti to bude tienit okno aj ked to bude odostrete. Inak v tom nevidim problem.
Odpovedať
@alinnka presah sa nechava aj kvoli tomu,ze zaves aj po odhrnuti zabera par cm,moj blackout aj 10-15 cm a teda tebe by zasahoval do okna. Podla mna to nie je take strasne,dala by som garnizu. Len to bude komplikovane s ukotvenim do steny,preto by u vas bola vhodnejsia stropna garniza.
Odpovedať
ja by som stahovala zaves na jednu stranu a vec vybavena. Nikde nie je napisane, ze zaves sa musi stahovat do obidvoch stran.
Odpovedať
Profilova fotka
@alinnka taktiez v tom nevidim az taky velky problem. moznosti je viacej, bud to stropne ukotvenie alebo ze zaves bude na jednej strane stiahnuty. rozhodnut sa uz musis sama ale vadit to isto nebude
Odpovedať
@hoblinka13 Vrtnut dieru do skrine na priemer trubky, zafixovat mamutom a je to.
Odpovedať
Viem, ze sa davaju aj lanka miesto tyce.skus sa oytat v predajniach so zavesmi a zaclanami
Odpovedať
@juriobetka lanka nie su dobre, prevesia sa pod vahou zaclny a vyzera to hnusne. Mala som a nikdy som sa s nimi nezmierila
Odpovedať
@kejsix to uz by malo aky zmysel? a hlavne akoby to probuh vyzeralo :-D
Odpovedať
@hoblinka13 Uplne v pohode. Mam tak spravene dve garnize pri spajzi a je to fajn. Zmysel je taky, ze vies dat zaves as na doraz, nie len po drziak. Lebo ziadny nemas.
Odpovedať
Profilova fotka
Radsej by som dal tie garnize s tym, ze by presahovali iba tych 5 cm ako daval tie lanka, tie fakt nevyzeraju dobre, tak lacno by som povedal
Odpovedať
Ďakujem všetkým za odpovede. A máte niekto fotku, ako to vyzerá, keď je garniža takáto krátka, resp. málo presahujúca? Lebo neviem nájsť žiadnu fotku, kde by to tak bolo a fakt si to neviem predstaviť. Po presnom premeraní je to iba 3,5 cm, nie 5 cm. Ďalšia otázka - na druhú stranu dať potom predpokladám tiež rovnaký presah, aby to bolo symetrické alebo tam môžem nechať dlhšiu? Obávam sa, že tak či tak to bude blbo vyzerať.
Odpovedať
Profilova fotka
@alinnka a keby si dala foto celej tej steny i so skriňami a oknom, iste by sa lepšie radilo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jankazb
Odpovedať
Profilova fotka
@alinnka a stena v ľavo je celá voľná? Dala by som do stropu 2 kolajnicky (radšej dve a ďalej od seba pre ľahšiu manipuláciu so závesom).od steny po skriňu. Na ľavú stranu záves, záclona po skriňu. Bude to v pohode.
Odpovedať
@jankazb áno, je voľná. Ďakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?