O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rádio do kuchyne - aké máte vy a ako ste spokojní?
Dobrý deň. Chcem kúpiť pod 🌲 polovičke rádio do kuchyne ( nie len to) ;) niejake čo sa bude dať nam…
mareri
Pred 6 rokmi
1
2
34
Zvažuje niekto komunitné bývanie pri Bratislave? Nie v radovkách, ale v samostatných domoch.
Ahojte, v zahranici je to bezna prax, najma v Holandsku, ale chcel by som vediet aky je vas nazor n…
atak77
Pred 7 rokmi
26
Kde hľadať pozemok na kúpu v okolí Nitry?
Dobry vecer ,Neviete o pozemkoch v okoli Nitry za primerane ceny? Dakujem
zuzu0607
Pred 7 rokmi
3
Susedov elektrický kábel vedie cez náš pozemok
Ahojte, ako by ste postupovali, ak by ste zistili, ze cez vas pozemok ide elektr.kabel. Skrina je n…
dimi3zmv
Pred 9 mesiacmi
1
2
33
Elektricky stlpik so svetlom
zdravim, nemate niekto nahodou doma namontovany exterierovy elektricky stlpik so zasuvkami aj so s…
marosh19
Pred 7 rokmi
2
Rada s výberom firmy na dom na kľúč
Zdravim Vas,chcem sa opytat ci ma niekto skúsenosť s firmou ekonomické stavby Dakujem .
kuratko22222
Pred 7 rokmi
3
Nepríjemný zápach z kanalizácie - starosta to nerieši
Zdravím, potreboval by som poradiť. Starosta v obci aj napriek výzvy občanov nerieši nepríje…
viktor48837
Pred 7 rokmi
19
Výmena starých elektrických rozvodov
Zdravím Vás, Mám otázku, koľko asi tak približne stojí výmena starých (hliníkových) rozvodov elek…
volt
Pred 7 rokmi
16
sponzor fóra
Zdravím, poraďte mi dobrého vodára, kurenára z okolia Prievidze.
Máte dobré skúsenosti...poradte niekoho na (podlahové kúrenie v RD a ťahanie vodovodných rozvodov)
vodaservis_sk
Pred 7 rokmi
5
Omietky..
Ahojte nejaký kontakt na majstrov ohľadne strojovych omietok a poterov V Trnavskom kraji..
janine1030
Pred 7 rokmi
3
Technická miestnosť - omietky alebo obklad?
Zdravím vás. Omietkari Poliaci mi robili sadrové omietky a už sa im nechcelo odmietnuť technickú…
dracik333
Pred 7 rokmi
10
Cena za zapojenie elektriny v bungalove
Ahoj prosím Vás o radu. Chcem sa spýtať či cena za elektrinu do 4-izboveho bungalovu 12*12 A garáž …
originalx
Pred 7 rokmi
30
Susedia nám z nášho pozemku zobrali 70cm. Čo s tým?
Dobrý deň, skúsim troška popísať moju situáciu, možno mi budete vedieť niekto poradiť. Susedia si …
vrajmantak
Pred 7 rokmi
12
Prerábka pivnice v dome na byt
Dobrý večer. Prosím vas, prerabal niekto, alebo poznáte niekoho kto prerabal pivnicu/pivnice resp.…
daralbajda
Pred 7 rokmi
6
Dodatočné ohlásenie stavby ...
Dobrý deň , prosím Vás pekne ak mi vie niekto poradiť budem veľmi rada , dnes nám prišli meniť plec…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Koľko vás stojí servisná prehliadka TČ pred vykurovacou sezónou?
Píšte prosím narovinu a k veci. Hlúpe komenty budem mazať. Ďakujem
gkrivanek
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
110
Aký veľký mám dať hlavný vypínač?
Caute zajtra ma prist elektrikar zapajat rd no dnes by som chcel dokupit istice. Aky velky mam dat …
milanpetruska
Pred 7 rokmi
1
2
52
Statik Prešov
Dobrý deň .Vie mi niekto poradiť solídneho statika na východe okolie Prešova .Dakujem
emka85
Pred 7 rokmi
1
Posunutie prekladu nad oknom
PROSIM O POMOC. POSUVALI MI PREKLAD NAD OKNOM NA OBVODOVOM MURE. STENA JE SIROKA 34O CM A OKNO MA …
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Vlhkosť obvodovej steny z vonka, vytváranie kondenzu na vnútorných stenách - riešenie???
dobrý deň, chcel by som sa informovať a poprosiť o vaše cenné rady a skúsenosti, ako postupovať a …
markusstav
Pred 7 rokmi
5
Rekonštrukcia podkrovia rodinného domu
Práve sa chystáme na rekonštrukciu podkrovia a aj preto som sa rozhodol k na tejto stránke a oslov…
remepra
Pred 7 rokmi
4
Firma na výrobu kvalitnej kuchyne z Trnavy
Poradte perfektnu firmu z okolia TT, ktora mi dokaze vyrobit luxusnu modernu bielo ciernu, lesklo m…
klara321
Pred 7 rokmi
2
Vzlínajúca vlhkosť obvodovej steny z vonka, vytváranie kondenzu na vnútorných stenách - riešenie???
dobrý deň, chcel by som sa informovať a poprosiť o vaše cenné rady a skúsenosti, ako postupovať a …
baryllkovci
Pred 7 rokmi
17
Záclony a závesy
Ahojte prosím vás neviete kto šije v okolí namestova alebo kde v poľsku by mi usili na mieru záclon…
rencav123
Pred 7 rokmi
1
Štrk pod zamkovu dlažbu
Zdravim . Môže sa použiť 2-4 kameň pod zamkovu dlažbu,namiesto 4-8? Podklad je 0-32.Ďakujem.
jakino
Pred 7 rokmi
3
Drevený záklop stropu.
Aké je podľa vás najvhodnejšie rezivo pri rekonštrukcií starého trámoveho stropu? Trámy ostávajú, s…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Zapach z asfaltoveho penetracneho laku
vyprcha ten zapach ? ide o montvany dom a v stadiu hruba stavba natreli sme podlahu a ideme lepit a…
jblaze
Pred 7 rokmi
3
Strihacia mozaika - na vacsie plochy? Mate skusenost?
Ahojte, mate skusenost s mozaikou na strihanie, ktorou by sa obkladala vacsie plocha - napr. cela …
dominika431
Pred 7 rokmi
5
Kupacie jazierko na zahrade
Dobry den, prosim mate niekto dobru skusenost s firmou, ktore sa venuje kupacim jazierkam - biotopo…
babuzienka
Pred 7 rokmi
5
Termity v drevenom strope
Zdravim vas... Ma niekto skusenosti s termitmy? Mame drevenny strop a pocujem na jednom mieste hryz…
andrejsto
Pred 7 rokmi
11
1
2
…
1350
1351
1352
1353
1354
…