Výmena starých elektrických rozvodov

Zdravím Vás, Mám otázku, koľko asi tak približne stojí výmena starých (hliníkových) rozvodov elektriny v 2 izbovom byte ? Ďakujem za info
Odpovedať
Celkom dosť a možno aj viac :-D ...Toto info úplne nanič :-( ...A kúpelňa+WC nič??? Zadaj si druhý raz ako diskusiu a nie ako otázku...
Odpovedať
Profilova fotka
Odhadom tak od 500,-€ až po 10.000,-€ ale aj viac. Záleží od typu zasuviek a vypínačov, či tam bude logika alebo nie, či lustre nebudú stáť 10.000,-€/kus a podobne.
Odpovedať
@janamartish
Odpovedať
Okolo 1300EUR.
Odpovedať
Profilova fotka
@merak myslim ze sa @sasah33 pytala na rozvody nie na luster...
Odpovedať
Profilova fotka
@richard71 ďakujeme za objasnenie, očividne poznáš požiadavky zo zadania a teda dotyčná potrebuje vymeniť len kus za kus a len rozvody. Tým pádom sa do 200€ určite zmestí :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sasah33 zmenila som ti otázku na diskusiu, aby si mohla reagovať na príspevky ostatných. Skús možno doplniť viac info a bližšie špecifikovať tvoj problém - čím presnejšie zadáš otázku, tým presnejšiu odpoveď dostaneš :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sasah33 Ja si myslim ze ide o standard instalaciu takze cca 1000-1500.
Odpovedať
Profilova fotka
@peter11balog poziadavky poznam len tak ako ich napisala... ale o lustri nepisala nikde ;-) to si myslim ze dokaze rozoznat aj laik..
Odpovedať
@richard71 A zásuvky, vypínače, rozvádzač si bude meniť sama...? :-) Za 200,- určite nie!
Odpovedať
@sasah33 Lepšie urobíš, ak si zavoláš nejakého elektrikára domov na obhliadku, nech ti urobí cenovú ponuku. Prípadne aj dvoch, nech môžeš porovnať. Tu sa relevantnú cenu nedozvieš. Niekto to môže tipnúť na 500, niekto na 3000. Nevieme, aký je rozsah prác, koľko materiálu treba, či nebude treba náhodou aj sekať a drážkovať stenu a pod.
Odpovedať
Ďakujem za odpovede. Viem, že je to ťažko odhadnúť cenu, keď človek nemá ani potuchu o rozmeroch podrobnostiach...Ale tak pomohli ste aj odhadom. Som viac v obraze už. Díky
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@richard71 luster bol iba z viacerých položiek.
Odpovedať
Profilova fotka
@volt a niekde som to pisal? ze si to bude menit sama? iba som reagoval na @merak ktory pisal o lustri za 10 000.-€ a nikde so ani nepsal ze za 200.- to bude..skus si poriadne precitat prispevky.. ;-)
Odpovedať
@richard71 Prepáč, to patrilo @peter11balog
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?