O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Záhrada
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Biele skvrny na petuniach
Ahojte, prosim Vas, pozna niekto taketo skvrny na petuniach? Je to nejaka choroba? Neviem ci mam vs…
lucciinkka
Pred 8 rokmi
6
Záhradné čerpadlo s automatickým vypínaním alebo bez
Ahojte, poraďte prosím. Máme na pozemku vrtanu studňu s priemerom 300 mm, hĺbka je 6 metrov voda je…
mirec1
Pred 8 rokmi
6
Tík, alebo borovica?
Ahojte, prosím o radu, kúpili sme z druhej ruky tento záhradný nábytok. Domáci hovoril, že je to d…
janinkakvetinka
Pred 8 rokmi
1
Čo môže ísť do kompostu?
Zaujimalo by ma, co davate (alebo moze ist) do zahradneho kompostu - ake dalsie zvysky zo zahrady (…
dinec
Pred 8 rokmi
22
Akú máte zimnú záhradu?
Ak ju máte, tak sa rozpíšte...ako ju máte orientovanú, čo v nej pestujete, ako je orientovaná... x-)
danielos17
Pred 8 rokmi
1
2
41
Vetranie sachty - ako sa to vola?
Strechaci, ako sa vola taky ten "komin", ktory sa dava do sachty na odvetranie /taka rurka s "dazdn…
dedo758
Pred 8 rokmi
13
sponzor fóra
Naklady na potiahnutenie vody na zalievanie z domu von
som uplny laik, tak velmi ocenim odhad, pripadne realnu cenu nakladov, za potiahnutie vody na zalie…
sonau
Pred 8 rokmi
8
Ake drevo na vyvyseny zahon
http://leva-net.webnode.cz/products/podivuhodna-zahrada-igora-ljadova/ - pestovanie na vyvysenyc…
nrflowers
Pred 8 rokmi
8
Overene zahradnictvo v Poprade?
Mate nejake overene zahradnictvo cez ktore ste robili svoju zahradku? Chystame sa oplotit pozemok a…
natalienonocka
Pred 8 rokmi
3
Taxodium cascade falls
Máte niekto v záhrade strom Taxodium cascade falls? Zvažujem jeho kúpu, lebo ako jediný ihličnan vr…
ivanhrozny112
Pred 8 rokmi
2
Neznáme poškodenie tuji
Zdar Tuja východná Aurea Nana vysadená do kvetináčov pred 4 rokmi (foto po 1roku), všetko v pohode…
tubletsky
Pred 8 rokmi
8
Odporucte prosim rastliny, ktore v kvetinacoch preziju zimu vonku
Dobry den, chcela by som vas poprosit o vase rady, co by som mohla pestovat v kvetinacoch na terase…
rastlinky_sk
Pred 8 rokmi
14
Pomozte mi zachrranit strom- slivku
dobry strechaci, prosim o radu zahradnika ci pestovatela. Rodicia maju asi 10 rocnu slivku ktora je…
rastlinky_sk
Pred 8 rokmi
9
Škvrny na Turkestánskom breste.
Pozdravujem. Neviete mi prosím poradiť, čo je to zač, že badám zrazu na našom živom plote (Turkestá…
ivanhrozny112
Pred 8 rokmi
2
Kosačka s pojazdom, tlačenie bez naštartovania
Ahojte, počul som že vraj kosačka s pojazdom sa nesmie tlačiť bez naštartovanie resp. bez samotného…
duzu
Pred 8 rokmi
5
Čo zasadiť pod katalpu nana a sakuru
mám dva solitéry na kmienkoch a rada by som vysadila niečo kvitnúce pod koruny stromov, čo je vhodn…
atlaska
Pred 8 rokmi
6
Pokryť OSB dosku lepenkou?
Zdravím, na psiu búdu som dal na strechu 15mm OSB dosku takými vrutmi z vrchu uchytenu. Je nutné ab…
zita19
Pred 8 rokmi
4
Odkial objednat travy,kriky,trvalky
Ahojte,viete mi poradit,kde sa daju kupit rozne druhy trvaliek,trav,krikov,prip. aj stromov?
zita19
Pred 8 rokmi
10
Gypsomilka
Ahojte skupinka....nema niekto nahodou na predaj ruzovu a bielu gypsomilku? Da sa kupit aj v kvetin…
nefertiti7
Pred 8 rokmi
3
Zahrada na kluc
Ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu/pomoc/odporucanie pre nejaku firmu, ktora nam zrelizuju t…
nefertiti7
Pred 8 rokmi
6
Overeny zahradnik v Bratislave na zahradu na kluc?
Prosim Vas, pozna niekto dobreho, spolahliveho zahradnika, ktory by mi urobil navrh zahrady aj komp…
nefertiti7
Pred 8 rokmi
11
Záhradný krb na drevo a uhlie, svojpomocne
Ahojte, prišiel čas si postaviť krb :D Načítal som toho už veľmi veľa. Chcem sa ešte oradiť takto. …
radoslav78
Pred 8 rokmi
4
Benzinova kosacka s pojazdom
Prosim, poradte niekto najlepsiu kosacku (znacku), benzinovu s pojazdom... Tak do 200 Eur, dakujem …
slavoslav
Pred 8 rokmi
3
Poradite kde zozeniem staru pneumatiku z traktora, PO?
Dobry den, chcel by som si na zahradke urobit minijazierko. A zhanam staru velku pneumatiku z trak…
hora111
Pred 8 rokmi
5
Aký štiepkovač kúpiť?
Ahojte, uvažujeme nad kúpou štiepkovača... ponuka je relatívne široká (malé štiepkovače až po domá…
igor20030
Pred 8 rokmi
4
Ako riešiť žltnutie ihličia u borovice himalájskej?
Ak ste sa s tým už stretli, je to normálny jav na jeseň, alebo im niečo chýba? Pamätám si, minulý r…
santorotn
Pred 8 rokmi
9
Stavebny kamen
Kto potrebuje stavebny material zo zburaneho domu v dedine Vinne okres Michalovce :-)
jilemnickeho42
Pred 8 rokmi
1
Stanovisko k žiadosti o pripojenie odberného elektrickeho zariadenia žiadatela do distribučnej.
Dobrý deň, chcem sa poinformovať ak mi tu bude vedieť niekto poradiť. V našej záhradkárskej osa…
sveco11
Pred 8 rokmi
1
Záhradné jazierko - užitočné rady, tipy a informácie
Ahojte, žiadnu podobnu temu som tu nenasla, preto zakladam novu. Pevne verim, ze tu ziskame uzitocn…
hora111
Pred 8 rokmi
9
Vrtanie studne Martin okolie
Dobry den viete mi odporucit partiu alebo firmu v Martine a okoli co sa zaobera vrtanim studni ? Ch…
sysell
Pred 8 rokmi
2
1
2
…
103
104
105
106
107
…
150
151
1
…
104
105
106
…
151
Top diskusie
Čo si myslíte o výrobkoch Parkside z Li…
31. 05. 2011
1361
Ktorá lazúra na drevo je najlepšia do e…
29. 07. 2012
323
Kto si robil závlahový systém svojpomoc…
09. 07. 2013
222
Cyprusovec leylandský na živý plot - má…
15. 04. 2015
200
Akú benzínovú kosačku?
29. 03. 2016
200
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články