O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kuchyňa
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Šuflíky pod hornými skrinkami
Máme pomerne malú kuchyňu, ktorú si ideme robiť na mieru. Zvažujem, či umiestniť šuflíky pod horné …
madra2
Pred 11 rokmi
17
Priestorový stropný rustikálny digestor
Dobry den,budem mat v kuchyni ostrovcek so sporakom a hladam priestorový stropný rustikálny digesto…
kaspino
Pred 10 rokmi
17
Aku zastenu do cca takejto kuchyne?
uz som zufala.. :-| hladam to uz vyse pol roka...Nejake riesenie aku zastenu do tejto kuchyne...…
mareksikula1
Pred 9 rokmi
17
Pracovná doská z masívu
Ahojte, mate niekto skusenosti s kupou pracovnej dosky z masivu a nasledne namorenie na pozadovany …
nastasyk
Pred 8 rokmi
17
Ako pripevniť horné skrinky na SDK?
Ahojte, potrebujem pripevniť horné skrinky kuchynskej linky. Stena je SDK prilepený na priečku z t…
petiar
Pred 4 rokmi
17
Prechod z kuchyne do obyvacky
Ako mate prosim rieseny prechod z kuchyne do obyvacky? Obe miestnosti su vedla seba,nechcem burat c…
nasta197
Pred 5 rokmi
17
sponzor fóra
Kuchynské štúdio DES IN v Prešove - máte skúsenosti?
Prešovčania, nepočuli ste o kuchynskom štúdiu DES IN v Prešove (na Levočskej, pri Coop Jednote). Ra…
martinkozelka
Pred 2 rokmi
17
Vaše názory na náš prvý návrh kuchyne
zdravim, chcela by som sa poradit. rekonstruujeme byt a nechali sme si urobit prvu vizualizaciu kuc…
mima1
Pred 12 rokmi
17
Zabudovany digestor
Prosim vas ako ste spokojní so zabudovanym digestorom v kuchynskej skrinke. Stiha to odsavat? Alebo…
nicicka
Pred 8 rokmi
17
Zelenkavá kuchynská linka
Zdravím, potrebujem sa dopátrať k nejakému "slovenskému" názvu farby/odtieňu/dekoru kuchynskej link…
dlhan
Pred 7 rokmi
17
Nedokončená kuchyňa - ako to riešiť?
Mili strechari, kedze mam s vami vynikajuce skusenosti, chcem vas poprosi opat o radu, skusenost…
jurly
Pred 9 rokmi
17
Pôvodné elektrické rozvody a elektrická rúra
Prosím o radu! Bývam v paneláku, elektrické rozvody sú pôvodné cca. 25 rokov. Idem meniť kuchynskú …
praoteccech
Pred 10 rokmi
17
Potrebujem poradiť - chcem biele spotrebiče jednej značky do kuchyne, aké sú najlepšie?
Chystáme sa na kuchyňu, veľmi sa nám páčia biele spotrebiče. Pozerali sme Bosch, alebo Siemens, ale…
macinka333
Pred 10 rokmi
17
Veľká vstavaná chladnička
Vyberáme spotrebiče a počula som, že vstavané chladničky nie sú také priestranné vnútri ako voľne s…
drahoo
Pred 3 rokmi
17
Je potrebny digestor v kuchyni v dome s rekuperaciou?
Lebo manzel mi tvrdi, ze mi to bude zbytocne... :) Kedze aj tak nemoze byt kvoli tesnosti domu do k…
toky1
Pred 2 rokmi
17
Odsávač par Bora
ma niekto, ako ste spokojni? je to odsavac zabudovany priamo vo varnej doske, jedna sa konkretne o …
katharrina
Pred 5 rokmi
17
Kuchynská linka z mobelixu
ahojte chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s kuch. linkou z mobelixu. V mobelixe mi ukazovali a od…
marinak53
Pred 10 rokmi
17
Kuchynské dvierka bez úchytiek - nie bezdotykové
ahojte strecháči, vyberáme kuchynskú linku a chceli by sme dvierka bez úchytiek tzn.otváralo by sa …
tea333
Pred 11 rokmi
17
Kuchyňa návrh :)
Ahojte prosím poradte s návrhom kuchyne. Chladničku rozmýšľam či nedať americkú alebo samostatne st…
nikusikhome
Pred 4 rokmi
17
Aký drez, keď máme tvrdú vodu?
Ahojte ja Vás tu teraz častejšie budem bombardovať otázkami kedže sa chystáme na prerábku kuchyne. …
sasul
Pred 8 rokmi
17
Máte skúsenosti s MDF kuchynskými dvierkami?
momentalne sme v stadiu ked zhaname kuchynsku linku, vybarala som si MDF dvierka, ale stolár ma sta…
dominant440
Pred 11 rokmi
17
Kuchyňa IKEA s neštandardnou varnou doskou
Dobry den, Nemate skusenosti s kuchynou ikea a nestandardnym rozmerom (na 6 hrncov) varnej dosky…
monchichichi
Pred 5 rokmi
17
Akú máte výšku a šírku barového pultu?
Ahojte, chcela by som sa spýtať, aká má byť výška a šírka vrchnej dosky barového pultu. ďakujem
babylu
Pred 15 rokmi
17
Hĺbka drezu
Potrebujem poradiť, aký hlbkoký drez je vhodné mať. Teraz mám len cca 14 cm a zdá sa mi to málo. Ko…
kendu
Pred 13 rokmi
17
Pracovna doska - kachlicky / dlazdice
Dobry den, prerabame kuchynu a nikde nemozem najst pracovnu dosku pri ktorej by mi srdce zaplesalo…
petersd
Pred 2 rokmi
17
Skúsenosti - kuchyne Meble Ziobro (Poľsko)
Ahojte nemate niekto skusenosti s touto polskou firmou?.. maju int stranku mebleziobro pl... viem z…
rkorba
Pred 5 rokmi
17
Poraďte s výberom kuchynskej pracovnej dosky
Ahojte, mohli by ste nám, prosím, poradiť pri výbere kuchynskej pracovnej dosky 🙏 Manžel by chcel z…
michal_dovomi
Pred 5 rokmi
17
Drevená zástena v kuchyni
Čím umývate drevenú zástenu na kuchynskej linke? Mám za sporákom síce ochranné sklo, ale stane sa ž…
deddik
Pred 6 rokmi
17
Kuchynska batéria pod okno alebo vedla neho
Nakoľko sa uz musime rozhodnut kde vyviesť vodu a odpady prosim vas o rady,najma od tych ktorí maju…
whiteflower87
Pred 9 rokmi
17
Odsávanie do kuchyne s obývačkou
Ahojte,nájde sa tu nejaký odborník na digestory, poprípade má niekto skúsenosti so stropným , prie…
ruren
Pred 8 rokmi
17
1
2
…
149
150
151
152
153
…
199
200
1
…
150
151
152
…
200
Top diskusie
Slovenské kuchyne Dalno - máte skúsenos…
19. 06. 2014
127
Skúsenosti - varná doska s odsávaním pár
23. 02. 2020
103
Kuchyňa z Decodomu - skúsenosti
21. 02. 2014
77
Aké máte úchytky na kuchynskej linke?
12. 06. 2020
60
Umyvadlo do kychune za 790e