Veľká vstavaná chladnička

Vyberáme spotrebiče a počula som, že vstavané chladničky nie sú také priestranné vnútri ako voľne stojace. Zatiaľ sme vstavanú nemali a rada by som našla tú s reálne najväčším priestorom na ukladanie. Chladnička nemusí mať mraziacu časť, lebo mraznička bude zvlásť, samostatná. Podarilo sa už niekomu nájsť nejakú extra priestrannú v šírke 60cm?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, uz sa tu na to ktosi pytal. Ja mam Smeg 319l. Tu je prva co som nasla, 311 litrov: https://m.alza.sk/electrolux-lrs4df18...
Odpovedať
@lenkito10 ahoj, no rada by som si precitala tu diskusiu, ale zatial som ju nenasla. Idem sa pozriet na tu co mas. Dakujem
Odpovedať
@cony1 tiež som hľadal čo najväčšiu chladničku s čo najmenšou mrazničkou. Máme túto: BOSCH KIL 82AF30.
Odpovedať
@raphael42 dakujem krasne, idem mrknut
Odpovedať
Takú chladničku tiež zháňame, díky za tip🙂
Odpovedať
Hladajte pod monoklimaticka chladnicka - nema mrazak.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme Siemens KI81RAD - 319 litrov a rovnakú vstavanú veľkú mrazničku zvlášť Siemens GI81NAC30 len teraz sú už novšie modely tak koncové čísla môžu byt iné
Odpovedať
@sandria Presne nad touto chladnickou uvazujeme. Trochu vahame, lebo v recenziach pisali, ze je hlucnejsia. Vedela by si mi, prosim, napisat, ci z tvojho pohladu ma nejake nedostatky? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@chocolate_cake chladnička ani mraznička nevydáva žiadny zvuk. Máme ich tretí rok a všetko bez problémov. Ja nemám nič čo by som vytkla. Dva šuflíky naspodu sú super, extra držiak na fľaše, zásobník na 12 vajíčok, priehradky na dverách. Asi jediná poznámka, že keď varím vo wok veľkej panvici tak do chladnicky sa nezmestí kvôli pevnej rúčke ale to nieje vada chladničky. Keby som mala wok s odnímateľnou rúčkou tak sa zmestí 😀
Odpovedať
Ahoj, jasne, ze take su, my sme to presne takto riesili - budeme mat vstavanu cisto chladnicku od zeme po cca 2 metre vysky a mraziak inde. Teraz na byte mame totiz vstavanu kombinovanu a fakt je to pre rodinu male. Hladali sme so suflikmi s nulovou zonou na ovocie, zeleninu a masove/syrove vyrobky a nakoniec sme vybrali AEG Mastery.
Odpovedať
@maru_maruska ked porovnas taku klasicku so vstavanou, tak o kolko je tam asi menej priestoru? neviem si to vobec nejak predstavit podla tych litrov.
Odpovedať
@chocolate_cake ja som si nakoniec vybrala tuto: https://lednice.heureka.sk/gorenje-ri...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@cony1 pozeram, ze energeticka trieda je tam nejaka nizka. Tymto ste sa neriadili pri vybere?
Odpovedať
@slavvo ale ano riadila, toto označenie energetickej triedy je uz po novom a vyrovna sa A čku. Spotrebice sa po novom uz oznacuju inak ako nedavno.
Odpovedať
@slavvo ked sa pozriete teraz na vyber, tak len veeeeelmi tazko najdete triedu A, prave preto,lebo sa to cele prekategorizovalo. A ked uz najdete, je tam taky obrovsky rozdiel v cene, ze to radsej zaplatim za energiu na par tokov ako za spotrebic, lebo sa to neoplati proste, hlavne ked dnes tie spotrebice robia max na 7 rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
@cony1 s tym suhlasim, ono keby mal clovek zaruku, ze tie spotrebice vydrzia tolko ako kedysi, tak si myslim, ze by nerobilo problem mnohym si aj priplatit a kupit tie drahsie. Ale takto, to ozaj ked nevies, ci spotrebic neodide den po skonceni zaruky, tak naco.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?