Máte skúsenosti s MDF kuchynskými dvierkami?

momentalne sme v stadiu ked zhaname kuchynsku linku, vybarala som si MDF dvierka, ale stolár ma stale odhovara od nich, ze sa mi budu odlepovat? viete mi poradit?
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.dobremag.net/dvierka-na-ku... http://www.dobremag.net/kuchynske-dvi... http://www.dobremag.net/kuchynske-fol...
Odpovedať
to vsetko uz mam nastudovane, potrebovala by som radu nezaiteresovaneho stolara alebo niekoho kto taketo dvierka uz ma
Odpovedať
odlepovať? =-) to ako čo sa bude odlepovať - dyha, či fólia, či čo?
Odpovedať
Ja si myslím že ten stolár chce len pretlačiť nejaký iný materiál, tipujem že masív ktorý je dvakrát taký drahý.S tým odlepovaním je to blbosť. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nini7: mám z takéhoto materiálu (aspoň myslím, že je to ono) dvierka na skrinkách v obyvke a tiež sa mi hrany začali odlepovať - asi po 5 rokoch. Ináč vôbec to nevidno, neodpadáva to ani nič podobné - zistíš to len keď prejdeš po vnútornej strane prstami... ALE kuchynské bývajú oveľa kvalitnejšie urobené lebo tam sa ráta s nejakou tou vlhkosťou. Osobne som sa nestretla s tým, že by sa kuchynské odlepovali, možno má dodog pravdu a stolár ťa chce len dotlačiť do vyššej peňažnej hodnoty :-p Možno by ti vedeli poradiť niekde v kuchynskom štúdiu, tam majú tie materiály zbehané.. ;-)
Odpovedať
nechce masiv ale klasicke rovne dvieka, ktore vyraba on, ja ale chcem rustikalnu kuchynu tak som si vybrala z katalogu, ktory tam mal a povedal, ze sa odlepuju, tak teraz neviem, a uz som bola rozhodnuta na pevno a teraz zase vaham dodog, ty si myslim stolar, ak si dobre pamatam, napisem ti do IP firmu od ktrej tie dviekra mam vybrate a ak ich poznas napis prosim svoje skusenosti dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
nini, ak tam ten katalóg stolár mal, neviem prečo by ti ho dával pozerať, ak výsledok práce nebude dobrý - odlepovali by sa ?? - tomu celkom nerozumiem.
Odpovedať
Profilova fotka
nini7: však ja som už také dvierka niekde videl tak preto som o nich niečo v tych člankoch "nezavisle" napisal ;-) a hodil sem tie linky :-) ked obycajne rovne dvierka vyraba ten stolar sam, tak su to bud obycajne melaminove dvierka s abs kde je kvalita ak nie horšia tak maximálne rovnaká ako foliovane mdf, alebo robi striekane dvierka no ale to je uz potom uplne ina cena ... foliovane dvierka od dobreho vyrobcu (co ja viem napr grena alebo europeanprofile) sa pri spravnej udrzbe odlepovat NEBUDU ... mozno keby po ich zadnej strane permanentne stekala voda resp boli by v ich okoli prilis velke teplotne výkyvy (mozno trosku problem pri rúre)... inak su taketo dvierka bez problemov
Odpovedať
Profilova fotka
tomec, súhlasím..
Odpovedať
no to vravel, ze okolo rury sa urcite odlepia, spominal tu grenu a nabytkara
Odpovedať
Profilova fotka
šikovný stolár problém okolo rúry porieši ... šikovný stolár sa nevyhovára
Odpovedať
no ved prave neviem, ale jediny u nas robi s tou firomu, od ktorej mam vybrate dvierka
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tak si u stolara objednate celu linku okrem dvierok a dvierka si objednate niekde inde zvlast :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Tak to nieje stolár ale tupák . :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nini7 blbosť, ja mám dvierka od tých výrobcov v kuchyni aj v kúpeľke a nič sa neodlepilo za 3roky, aj keď manželka na tom "intenzívne pracoval s fritézou" - výpary rovno na horné dvierka a potom voda stiekala dole. A keď prvý x dala zovrieť vodu na indukčnú varnú dosku, odišla a nechala na maxime. Viac ako liter horúcej vody sa lialo na spodné dvierka aj do spodných šuflíkov a žiadné znaky odlepovania. Nad aj vedla rúry tiež mám dvierka z MDF. V kúpeľke pri sprchovaní, para ktorá sa kondenzuje na dvierkách a stieka dole, tiež žiadné znaky odlepovania. Fotky mám vo foto blogu @ tomec - je to tak ako píšeš. ;-)
Odpovedať
http://www.grena.cz/tvary-1404042017...., ja mam dvierka z tejto firmy, tvarovane, biely dekor (ten sa uz ale nevyraba), uz vyse troch rokov a neodlepuju sa, lahko sa udrziavaju. Vymen stolara, alebo nech ti ponukne ine firmy, ked tie s ktorymi spolupracuje nie su dobre a nekvalitne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?