Šuflíky pod hornými skrinkami

Máme pomerne malú kuchyňu, ktorú si ideme robiť na mieru. Zvažujem, či umiestniť šuflíky pod horné skrinky,nakoľko dole na ne nie je priestor: Len pod varnou doskou bude jeden šuflík, pod ním bude el.rúra, veďla nej umývačka riadu, skrinka na hrnce a malá skrinka na kôš. Má niekto skúsenosti s takto umiestnenými šuflíkmi, prosím?
Odpovedať
Do šuflíkov pod hornými skrinkami nebude dobrý prístup a asi vôbec do nich nebude vidieť. Najvyššie sa šuflík umiestňuje 30 cm nižšie, ako je výška očí "gazdiny" čiže tak 120-130 cm vyššie to už je nepohodlné. Pokiaľ sa dá, tak po jednom šuflíku by som dal nad tú skrinku na hrnce aj na kôš... keď už:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam vysku 160 cm a skusala som si tieto horne suflicky nedavno v ikei a zhodnotila som, ze je to asi pre vyssich ludi. Pre mna by to bolo velmi nepohodlne, musela som sa postavit pomaly na spicky, aby som mala prehlad, co tam vsetko je.
Odpovedať
@lin123 daj zásuvku do skrinky na hrnce, pod horné skrinky je to bez šance.
Odpovedať
@dedo758 @miriem @stolverka dakujem za reakcie, s muzom sme pomerne vysoki, tak si myslim, ze to nebude problem mat prehlad, co tam je, ale super napad so suflikom nad smetnym kosom..nad hrncami to nie je mozne nakolko tam je drez...a pojdem to kuknut este do ikei. Chcem tam mat len take drobnosti ako su zapalky, pero, zapisnik...a noze. Mame male dieta a stale snori v suflikoch.
Odpovedať
@lin123 kôš by mal byť v drezovej skrinke.
Odpovedať
@lin123 ja som nedavno na navsteve taku linku so suflikmi v hornych skrinkach prave videl a mohol som iba krutit hlavou ze aky sprosty napad...ale hlavne ze to dobre vyzera a ze vraj....jasne ze to nie je problem ved aha kupili sme si k tomu rebrik :-D A bozechran tam davat noze, jednak sa moze clovek porezat pri vyberani z takej vysky, a nie aby este stal niekto vedla lebo hrozi vypichnutie oka...alebo sa noz vysmykne nabere padom z vysky pekny ťah a pekne krasne sa zabodne do nohy au
Odpovedať
radsej by som si dala do hornej skrinky krabicu s drobnostami a pokazde ju vybrala,ak z nej neico potrebujem,ako suplik. jedine ak do neho vidis,vies sa v nom pohodlne prehrabat. navyse taky suplicek nebude extra hlboky, drahe vysuvy,zbytocny uchyt na minimum ulozneho priestoru.
Odpovedať
Profilova fotka
Keď som videl nadpis, normálne mi vybehli šuflíky... :-)
Odpovedať
@stolverka neviem si predstavit kos v drezovej skrinke, je tam sifon.
Odpovedať
@snowy66 ja mam 176 cm a muz je o 10 cm vyssi....na nasu vysku je to ok, co sa tyka vyhladu do suflickov...skoda, ze som nazivo nevidela, aby som to zhodotila,preto sa pytam tu, aby ti,co s tym maju skusenost sa vyjadrili Dnes som ale bola v ikei, bola tam jedna kuchyna s tymito suflickami a ok..ale zvazim aj podla ceny...ale ak nie...tak potom to budu len dva sufliky v kuchyni...je dobry napad dat suflik nad umyvacku riadu?
Odpovedať
@lin123 uplne v pohode sa davaju kose pod drez. Su nato vyrobene.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam zasuvky na drobnosti pod vrchnymi skrinkami, no moje su len ako krabicky, vyberiem ich a mozem sa pozriet. Mam tam lieky, baterky, zapalky a pod. drobnosti.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@atlaska uz viem, co myslite, no, my ten priestor chceme vyuzit na odkladanie hrncov...
Odpovedať
@madra2 a mate pocit, ze je to moc vysoko? ze take normalne suflicky je blbost?
Odpovedať
@lin123 je to tak vo väčšine kuchýň.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne to vyhovuje, lebo si ich viem celkom vybrat, vyzera to takto. Normalnu zasuvku by som si tak vysoko nedala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?