Akú máte výšku a šírku barového pultu?

Ahojte, chcela by som sa spýtať, aká má byť výška a šírka vrchnej dosky barového pultu. ďakujem
Odpovedať
skus http://www.modrastrecha.sk/forum/show...
Odpovedať
mima, tam som už pozerala, bavili sa o materiáloch a spôsoboch uchytenia, ale aj tak ďakujem ;-)
Odpovedať
ved mohla si napisat nieco ine co potrebujes ;-)
Odpovedať
aha, jasne už som to pochopila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala tuto istu dilemu.. presviecali ma ze 110cm.. ale mne sa to zdalo malo, ked mam mat napr. dosku 95cm vysoku. Tak som nabehla s metrom do Koryny a odmerala tam ich bar., pult, kt,. sa mi strasne pacil. Bol vo vyske 120cm. ;-)
Odpovedať
ja planujem bar pult tak ze z jednej strany by sa malo sediet z druhej bude pracovna doska. o vyske som nikdy nepremyslala. katrin kolko si dala ty?
Odpovedať
katrin a šírku si náhodou nezmerala?
Odpovedať
Profilova fotka
no to nie... ale ked tak kukam na pravitko, videla som uz aj takle 30cm, aj 40cm.. mima : este som nedala, ale ja chcem mat prac dosku normalne a bar. pult vyssie.. dam tych 120 na beton. ;-)
Odpovedať
tiež som rozmýšľala cca 120 cm výška, len tá šírka mi zatiaľ vychádza len cca na 28 cm a nevedela som či to bude dosť :-| na pulte sa bude len popíjať kávička, lebo na jedlo bude originál stôl, dúfam, ze to bude stačiť
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si prave dnes objednali kuchynu :-) Tiez mame pult, az teraz pri vasej diskusii som si uvedomila ze sme jeho vysku ani neriesili, ukazali sme im v studiu ze presne tu chceme (maju ju tam namontovanu). Ale sirku sme riesili - nakoniec bude 40cm, dalo sa aj 30cm ale vtedy by museli byt sikme konzoly co sme nechceli. Takze je 40cm z toho asi 30cm prekryva prac.dosku a 10cm pretrca.
Odpovedať
Profilova fotka
viviana... 10 je málo, aspoň 20 nech pretŕča ;-) aby sa ti pohodlne sedelo
Odpovedať
Profilova fotka
Fajoska - dakujem, ale my sediet pri tom nebudeme, ono je to tam len na "opieranie sa" a na efekt. Ani stolicky tam nebudeme davat. Pod barovym pultom je domaca vinaren (len zabudovane police v nike, nie chladnicka). Pri montazi sa to da este presne dohodnut kebyze to chceme inak ako to mame teraz navrhnute.
Odpovedať
baby ako ste riesili podlaju pod pultom pri spojenej kuchyni s obyvackou?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
my jednoducho....v celej miestnosti ta ista podlaha....cize plavacia aj v kuchyni, aj pri bare a teda aj v obyvacke ;-)
Odpovedať
9z10 stomatologov odporuca vysku pultu do vysky lakta dospelej osoby, sirka zavisi od pouzitia tj ak ma pult sluzit na obcasne stravovanie tak pod 45cm by som niesiel, v pripade pouzitia iba na dodrziavnaie pitneho rezimu staci aj tych cca 30. Ak sa k pultu pocita aj zo stolickami tak radsej by som prisposobil vysku stolicky ako naopak + ako bolo uz spominane treba ratat s priestotm na kolena tj aby kolena neboli pod urovnou hrany pultu.
Odpovedať
My sme mali najskor v kuchyni dlazbu a v obyvacke laminat, ale v novom byte mam dlazbu v kuchyni, obyvke aj chodbe, len v izbach mam laminat. Je to praktickejsie najma kvoli psovi a navstevam - nie vsetci sa vyzuvaju :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?