Objednávate stavebný materiál z Poľska?

Bude niekto objednávať materiál z PL? Pridal by som sa a možno aj ostatní, aby sme vyťažili kamión
Odpovedať
Ty dookola len spekulujes. Najradsej by si mal Polske ceny ale aby ti to doniesli pred dom. Ak chces lepsie ceny, musis riesit a riesit, porovnavat a zase riesit. Telefonovat, emailovat a hlavne platit... Najdi si tovar, ktory chces, daj si nacenit dopravu napr. na clicktrans.pl (samozrejme musis vediet rozmery, vahu a kedy to mozes odobrat a kedy to chces dorucit, ci chces sklopne celo atd. - na mieste vykladky to musis vediet vylozit atd.). Ty podla mna chces, aby to niekto za teba vyriesil a tebe uz len prisiel extremne nizky ucet. Tak to ta sklamem - takto to nefunguje. (Aby som nebol uplne offtopic - kamion viacerymi ludmi nenaplnis - to by museli byt take zosynchronizovane nakladky ake svet este nevidel + by to muselo byt vsetko na paletach tak, aby sa to tam pekne pomestilo. A samozrejme vahovy limit a vykladka)
Odpovedať
@marekjahoda mne sa tiez tak zda. ono da sa na tom usetrit, ked objednas z Polska, ale zase ak sa ti nechce riesit vsetko okolo toho, tak proste to nechaj tak a objednaj tu u nas od nejake predajcu, dohodni sa s nim na doruceni a hotovo.
Odpovedať
Profilova fotka
@prvosienka5 aj my sme tak boli, najskor sa nam zdali byt ceny poliakov lakave, no tolko veci bolo treba este povybavovat a neviem, co , ze sme si nakoniec objednavali vsetko z tunajsich stavebnin. oplati sa to podla mna skor takym, co byvaju niekde priamo pri hranicicah
Odpovedať
@marekjahoda a idealne este aby vymakol kamion na hranici "spravny cas" 😄
Odpovedať
@fulmia veď presne to hovorím, že cena je lákavá, to akože o tom potom, len netreba zabúdať na to, že to nie je to jediné, čo treba sledovať, ale že treba zabezpečiť aj iné veci ešte. A potom keď sa to tak zráta jedno s druhým, tak to už tak výhodne vychádzať nemusí.
Odpovedať
Profilova fotka
@prvosienka5 no ano, preto sme to nakoniec aj vzdali a nakupili tuna 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Dobrx deň , je tu niekto ,kto vie poradiť ,kde sú najlepšie sklady v poľskú na materiál ,vlastnú dopravu mame ,budem vďačná za každé info ..nacenili nam strechu 3 násobne viac ,ako min rok …jedna sa o lepenku samozejeme robotu nerátam …ale ako 10 000 eur je za mna dosť ….oproti min roku …ďakujem za info
Odpovedať
Ja som tiež niečo objednával z Poľska ale toľko vybavovačiek že od vtedy hľadám výlučne tu. Ono sa dá u nás aj za fajn ceny nakúpiť ale ako už bolo písané proste treba hľadať a to chvíľu trvá.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?