Skúsenosti s internetovým predajom stavebného materiálu

Mate niekto skusenosti s internetovým predajom stavebnych materialov? Konkretne ma zaujalo toto: http://www.estrechy.sk/ vyzera ze maju celkom dobre ceny..
Odpovedať
nikto nic?
Odpovedať
Profilova fotka
@marrad s týmto skúsenosti nemám, ale nakupovali sme cez lacnastavba.sk a úplne v pohode...
Odpovedať
@mirusikp dik
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 rokoch
mam skusenosti, prevazne pozitivne, avsak i jednu negativnu, konkretne s firmou Ecoizolacia.sk. Pozor na velke objednavky s dlhou dodacou dobou, preverujte obchodnikov podla certifikacie, recenzii na Google (Mapy), Finstatu, pretoze i v dnesnej dobe zial mame na trhu 1-osobove SRO-cky, ktori ziadaju vyplatit 100% dopredu a potom pocuvate uz len vyhovorky a klucky a Vase peniaze su v ich rukach, resp. uz ani v ich rukach nie su a nemaju Vam co vratit v pripade, ze nedokazu za 1/2 roka dodat objednany tovar.
Odpovedať
ecoizolacia.sk podvodnici pozor! 8 mesiacov cakam, nemam peniaze, nemam vatu a nemam 6000€
Odpovedať
@radlin Ecoizolacia.sk a jej konatel, akysi pan Ing. Martin Sokac je znama firma, aspon v Presove. Riesis to cez pravnika?
Odpovedať
V jedných internetových stavebninách nás zaujala cena YTONG tvárnic. No keď nám oznámili, že je treba zložiť dopredu zálohu 70% utekal som rýchle preč. Iba tak dajte niekomu 15 000 € (?) 🤔 Potom som obišiel miestne stavebniny,... a v tých "najsympatickejších" sme podebatovali s majiteľom - dal zľavu. Mali sme cenu podobnú ako v tých net-stavebninách, ba pri niektorých druhoch tvárnic ešte aj menej. Bol to seriózny prístup miestneho obchodníka, človeka z mäsa a kostí, nie niekoho z virtuálneho sveta. Už nič nešpekulujem, som stálym zákazníkom "našich stavebnín", a aj iné veci nakupujem z ich stavebnino - železiarskeho obchodu. Ja poznám obchod, predávači poznajú mňa, mám na všetko zľavu, beriem aj bez platenia, vždy raz za mesiac - dva prídem všetko vyrovnať. Ceny ako na nete, spokojnosť na obidvoch stranách.... Neviem, od malých neznámych net-stavebnín by som nekupoval. A keď, tak bez zálohy !!!
Odpovedať
Minule dva roky boli take, kedy si clovek nemohol velmi vyberat a ak chcel, aby mu stavba isla ako tak podla planu, musel kupovat tam, kde mu boli vobec ochotni urobit objednavku. Od cca Septembra 2022 sa situacia opat ukludnila a je mozne si vyberat. Poznam i pripady, kedy sa jednalo priamo s kamennym obchodom a po dodani tovaru bol dodany iny produkt nez bol objednany. Nastalo zatajovanie, nezdvihanie telefonov, vyhrazky... Len neprijemnosti. Ja osobne riesim velke objednavky uz len s velkymi stavebninami. Jednoosobove sro-ka uz u mna skoncili co sa tyka zaloh. Jednam s nimi, ale stylom, dodajte tovar, sluzbu, preberiem to a potom vyplacam. Kto toto nechce, nejednam.
Odpovedať
Profilova fotka
@petersd to je ale ako niekedy ako sen. Tiež sme boli v podobnej situácii, cena teda viac než lákavá, no tie podmienky ohľadne záloh, ako doteraz si myslím, že to bol len obyčajný podvod
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?