Kde a za koľko kúpim stavebný materiál v Maďarsku?

Profilova fotka
Dobry podvecer ma niekto skusenosti kde sa da dobre nakupit material na domcek v madarsku hlavne zakolko?
Odpovedať
Profilova fotka
nikdo nekupuje material z madarska?
Odpovedať
Profilova fotka
;-(
Odpovedať
V Gyori zvyknu nakupovat
Odpovedať
tiež premyšlam nad madarskom,... tento rok chceme začat stavat a urcite si urobim aj vylet do madarska. je tam momentalne fajn kurz a ceny nizsie ako u nas....celkom urcite. ale kurz sa neustale meni....tak som zvedavy, či bude dobry aj ked budem potrebovat ja nakupovat.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marek06, @robcom uz nikto nekupuje v madarsku.. to bola eeeera stavitelstva cca pred 4rokmi ked tam bol skvely kurzn na nakup stavebnin a vacsinou aj s dopravou. Teraz ti nasi obchodnici daju lepsie ceny na SR ako na madaroch.. a keby som si mal predstavit nejaku reklamaciu ak sa nieco pototo.... to by som im radsej daroval :D ... my sme boli tiez pozriet na nakup stav. materialu pred rokom v mosoni, ale vyslo nas to este o 900eur drahsie ako ked sme brali na SR - tu sa da lepsie dohodnut uz dnes.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto no neviem po zhliadnuti baumax letaku madarskeho sa este stale asi oplati.
Odpovedať
Profilova fotka
@robcom tak to sme dvaja potom daj info a dresu kde si bol pozriet.
Odpovedať
Profilova fotka
@marek06 baumax beries ako stavebniny pre stavbu domu? :D tak potom radsej to madarsko vazne :) drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto ja som len porovnaval sadrokarton zletaka ale viem ze klasicke stavebniny su lacnejsie ako v baumax.baumax je vsade drahy aj v madarsku.no ak mas niejake adresy tak by si mohol poskytnut inac pekny domcek aka je cca hruba stavba
Odpovedať
Profilova fotka
@marek06 mam to rozpisane po polozkach.. a nehcce sa mi to davat dokopy :D ... my sme zhanali vsetko skoro cez dopyt.sk.. prislo mi 10ponuk a vybrla som si.. ci uz na okna, branu,tehly, sadrokarton..vsetko
Odpovedať
@andyfoto jasne..nehovorim ze to musi byt lacnejsie a výhodnejsie... ale zvazujem to ako jednu z moznosti...urcite sa tam pojdem pozriet na material ktory budem nakupovat....ak to bude moc daleko, tak si radsej objednam napr tehlu u nas z blizsej lokality, ako by mi mali prist tehly zo 100km vzdialenosti a polovica porozbijana... vsetko treba zvazit...pre a proti.... ;-)
Odpovedať
marek06 A este k tomu musis predlozit aj madarsky preukaz.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@robcom nezabudni na zalohovanie kazdej palety za 10eur :) uz som pocul ze chcu aj 12eur. Potom im ich vratis a dostanes to spat. Je otazne ci mas ako odviezt do madarov napriklad 30paliet. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?