Ceny stavebného materiálu

Ahojte, aké máte skúsenosti, idú ceny bežných stav. materiálov začiatkom roka, na jar vždy hore? Rozhodujem sa či nakúpiť dopredu, alebo to neriešiť. Stavebniny ma totiž plašia, že sa chystá zdražovanie začiatkom roka....
Odpovedať
Profilova fotka
@henry_sk A keby ti tu niekto napísal že nie, tak ti tie stavebniny nezdražia alebo 😁. Keď ti predajca hovorí že ceny pôjdu hore tak asi preto že pôjdu, iba že by si to vedel kúpiť inde a sám si dojednal ceny.
Odpovedať
@henry_sk pamätaj :Vždy kupuj vtedy keď to potrebuješ. Inak to budeš skladovať, niečo sa zmení, žena ti ujde, stane sa ti niečo, zdravotný stav, nové technológie... Také veci ze co ak, co potom sú zbytočné..A na jar zlacnuju, lebo potrebujú predať veci po zime..
Odpovedať
Ceny idú hore každý rok 😄 Inflacia... taktiež by mali stúpať platy,vo výsledku to bude stáť rovnako.
Odpovedať
No ide o to, že ja som ceny posledné roky nesledoval. Len zostávam prekvapený, ak teraz niečo kupujem a zdá sa mi to oveľa drahšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@henry_sk aspoň žes to priznau. Ceny materiálov - idú hore, vždy len hore. Prípadne si presonduj dodávateľov a skús sa dohodnúť, že zobereš materiál komplet na barák od jedného a takú cenu ti aj spraví. Držím palce
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Viem že stará téma, ale viac ako aktuálna momentálne. Stavali sme teraz drobnú stavbu a bola som deň čo deň šokovaná v stavebninách. Samozrejme majstri čo to zle narátali a čo to pozostávalo. Hodila som na Bazoš, verím že niekoho v blízkosti poteším rozumnou cenou.
Odpovedať
@jankazb dobre si spravila, lebo teraz aké sú tie ceny, tak to nechápačka. Isto sa niekto poteší, keď natrafí na inzerát.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?