Nákupy stavebného materiálu v Poľsku

V ktorých mestách je to najlacnejšie- možno majú aj svoje stránky za internete.Chodievate tam dakto z okolia Michaloviec, Humenného? Je výhodné zaplatiť za dopravu-dodávku-koľko sa platí za kilometer. Skuste napísať svoje skúsenosti, rady postrehy. Idem prerábať komplet 1 izbový byt. Dík
Odpovedať
Nikto nechodí do Poľska? Neverím.
Odpovedať
Profilova fotka
@anton1234567 A načo? Poliaci chodia s materiálom na Slovensko. :-)
Odpovedať
poliak ti to privezie, kedze to kupil v Kezmarku a este aj dobre na tebe zarobi, daj zarobit slovakovi, nie poliakovi :-)
Odpovedať
hej všetko toto je pravda... len slovák mi to ponúka za iné ceny ako poliakovi....:)
Odpovedať
@anton1234567 Podla mna to ma zmysel, len ak byvas blizko hranic, resp. ak byvas dalej, ale ak mas vlastnu dodavku, lebo doprava tam a nazad vyse 100 km ta vyjde tolko, ze tym padom prerobis... Byvame kusok od hranic a kupovali sme nieco v Polsku, no ked vyratali cenu za dovoz, isli sme radsej po to 2 osobnymi autami. Aj u nas je cena za dopravu vysoka. Ak by si isiel prerabat dom 200 m2, tak by to mozno malo vyznam pri mnozstve materialu, ta cena za dopravu by sa stratila, ale na 1-izbovy byt ta vyjde najlacnejsie, ak to nakupis co najblizsie a skus najst stavebniny alebo obchod, kde si vybavis nejaku zlavu ak budes od nich brat vsetok material na prerabku - to je najefektivnejsie riesenie.
Odpovedať
@anton1234567 Napr. v Michalovciach mas kopec stavebnin, kde si vies dohodnut zlavu. Mozno potom pri porovnani cien zistis, ze tu je to vyhodnejsie. Este je moznost brat material cez firmu co ti to bude robit. Maju zaujimave mnozstevne zlavy...;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
nejake foto z navstevy castoramy v polskom tesine:
Odpovedať
Prikladam listok: napr. instalacna elektricka krabica v polsku 0,15eur...u nas 0,85eur box maly u nas: 0,73e http://www.mravec.sk/tovar/naradie/pv... v polsku ten isty: 0,54e klince tam 1,4e/kg u nas: 1,5e/kg porovnavane s internetovymi predajnami...samozrejme obi a ine kamenne su na tom cenovo vyssie.... v prilohe je listok..ak ma zaujem niekto porovnat....staci opisat nazov a dat do googla...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?