O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Som tu nový - ro
Ahojte,som Roman,tuto stranku som nahodou nasiel na nete.Dovod mojej registracie,chcel by som ziska…
martinjasen
Pred 14 rokmi
2
Sú lepšie plastové či hliníkové okná široké 3m?
Doteraz sme stale riesili iba plastove okna, ale ked sme sa rozhodli, ze vstupne dvere budu hliniko…
acerkaa
Pred 14 rokmi
7
Čo s priestorom 3x1m pri spálni?
Potrebovali by sme poradit, vedla spalne nam v buducnosti vychadza priestor 3X1m mala to byt povodn…
katka8
Pred 14 rokmi
6
Aký je váš názor na WC v kúpelni?
Ahojte chcela by som sa opýtať, aký je Váš názor na WC v kúpelni. Lebo mám dilemu, či si máme dať z…
katyl
Pred 14 rokmi
25
Nemáte niekto vzor preberacieho protokolu?
Ahoj, hladala som take niečo na internete, ale bola som z toho jasna. Nemate niektora nejaky, ktorý…
lucka117
Pred 14 rokmi
13
Je lepší kotol Vaillant či Buderus?
Zvazujeme kotol na plynove kurenie a nevieme sa rozhodnut medzi tym : http://www.buderus.sk/?kateg=…
poliacik321
Pred 14 rokmi
2
Ako usporiadať šatník v podkroví na celú izbu?
Prosím máte niekto skúsenosti, so šatníkom,ktorý je na celú izbu ? Potrebovala by som poradiť, ako …
detailista
Pred 14 rokmi
27
Kde zoženiem čiernu tapetu so striebornými kvetinami?
Chcem sa opytat, kde by som som vedel zohnat tapetu takehoto vzoru, napr: http://www.bek.sk/img/…
mury
Pred 14 rokmi
2
sponzor fóra
Poznáte dobrý a tichý ventilátor?
Ahojte, riesite niekto v byte situaciu v lete ventilatorom ? ( nechcem klimatizaciu ) . Chcem le…
otazka70
Pred 14 rokmi
3
Kde kupim biely kuchynský drez s miskou do 800mm?
Ahoj. Potrebujem poradiť kde kupim bielý kuchynský drez s miskou do 800mm do 200eur? Ďakujem ;-)
reka99
Pred 14 rokmi
12
Som tu nová - dijakisch
Cauko, 8-) tato stranka ma velmi oslovila a konečne som sa odhodla zaregistrovat sa.. hladam inspi…
mirkva
Pred 14 rokmi
3
Som tu nová - jbuckova
Ahojte, uz 2 roky sledujem tuto stranku a zbieram inspiracie. Som na materskej s malou dcerkou, syn…
mirkva
Pred 14 rokmi
3
Kto mi spraví poter v Topolčanoch?
prosim vas hladam surne firmu na poter,stavba je v Piestanoch dakujem za kazdy kontakt
peterpb
Pred 14 rokmi
2
Ktoré podlahy sú najlepšie na horné poschodie domu?
Nevieme sa rozhodnut aky typ podlahy dame na horne poschodie domu. tak by som vas chcela poprosit o…
peterpb
Pred 14 rokmi
1
2
...
...
10
11
313
Poznáte dobrú firmu na kúrenie v dome v Bratislave?
Ahojte, viete mi prosim poslat kontakt do IP na dobru firmu ktora Vam robila kurenie v dome? (okoli…
kukino83
Pred 14 rokmi
6
Poznáte kreatívneho architekta v okolí Nitry?
Máme pozemok do kopca, Vstup na pozemok zo SZ, 15 á pozemok...
adrianal
Pred 14 rokmi
2
Je lepšia umývaka riadu 45cm či 60cm?
Ahojte baby, poradte!!!!! Chystam sa kupovat umyvacku riadu, len teraz neviem, ci staci 45cm ale…
s_mart
Pred 14 rokmi
1
2
...
3
62
Dá sa spraviť zámok na posuvné dvere?
dali sme si skoro do celého domu posuvné dvere a nejak sme to nedomysleli :-( nemajú zámok .. na k…
ria03
Pred 14 rokmi
14
Vaše skúsenosti s čivavou
dobry den, rada by som si kupila plemeno tohto psika, mozte mi povedat, ake skusenosti s nimi mat…
red_kika
Pred 14 rokmi
4
Kde môžem dávať zemniace tyče bleskozvodu?
Ahojte idem robit zaklady a uvazujem ako poriesit uzemnenie bleskozvodu. Boli mi odporucene zemniac…
madyyy
Pred 14 rokmi
2
Kde kúpim tieto drevené postele?
Páčia sa mi tieto postele,no neviem kde ich zohnať. nevie niekto výrobcu alebo predajcu? ďakujem
cunnika
Pred 14 rokmi
8
Akú máme dať farbu detskej izby?
Ahojte. Poradte akú máme dať farbu detskej izby. Chcela by som dvojfarebnú, pestrú a nevšednú. Mala…
sue
Pred 14 rokmi
13
Čierna strecha - kontrastné zvody
Chcem sa spýtať na Váš názor. Chcem si dat čiernu strechu a bledé - kontrastné ríny a zvody. Aby so…
laila22
Pred 14 rokmi
3
Homapal
ahojte, tento material som videla ako zastenu kuchynskej linky a bola v striebornom pasikovom preve…
duplicka
Pred 14 rokmi
3
Akú farbu obkladu medzi wenge kuchynskú linku?
Prosim vas poradte mi linka bude wenge/vanilka dvierka podlaha je orech venosta.oproti linky chcem …
reka99
Pred 14 rokmi
6
Zoznam stopnutých inzerátov v bazári a dôvody
Kedze nie vzdy je v casovych moznostiach adminov pisat kazdemu osobitne dovod pozastavenia inzeratu…
maluboma
Pred 14 rokmi
1
2
...
...
6
7
191
Hodia sa k lesklej bielej kuchyni sivé parkety?
Dobrý deň. V poslednej dobe sa mi strašne páčia sivé parkety, myslíte, že sa mi hodia ku lesklej bi…
jakubjakovae
Pred 14 rokmi
6
Kto prenájme dom alebo chatu cez prázdniny?
Vážený je tu niekto kto vlastný domček , ktorý by mi prenajal na týžden cez leto so záhradkou oplot…
janka165
Pred 14 rokmi
10
Som tu nová - o_nika
Ahojte , som tu nová, staviam dom a preto sa veľmi teším , že som našla stránku kde sa dá nabrať ve…
ika12
Pred 14 rokmi
7
Musím sedačku pri reklamácii zaniesť predajcovi?
Ma niekto skusenosti,ako je to ked reklamujem sedaciu supravu?Musi prist predajca po nu ku mne domo…
marianka_21
Pred 14 rokmi
5
1
2
…
3530
3531
3532
3533
3534
…