Som tu nová - o_nika

Ahojte , som tu nová, staviam dom a preto sa veľmi teším , že som našla stránku kde sa dá nabrať veľa inšpirácií a dobrých nápadov od ostatných staviteľov. :-S
Odpovedať
@o_nika Vitajte, ponúkame dobré i zlé riešenia. Je z čoho vyberať. ;-)
Odpovedať
@blacksr Ďakujem za privítanie , je naozaj z čoho vyberať , tak dúfam že sa nám podarí vybrať si za vzor tie správne riešenia. :-)
Odpovedať
@o_nika ahojky... ja som tu tiez nova a tiez sa chystame staviat domcek. len musime este chvilu pockat. ale dostala sa ku mne jedna skvela vec a pri stavbe mozes usanovat kopu peniazkov. :) my to budeme vyuzivat tiez :) ak chces tak mi napis na nevy@inmail.sk vysvetlim ti viac... :)
Odpovedať
@ika12 ika, o nika aj ja som nika, aj nám prosím ak môžeš poraď. :-)
Odpovedať
@ika12 ahoj to by sa iste páčilo viacerým ako ušanovať peniažky :-) alebo radíš len Nikám :-D , rada prijmem radu aj ja ak možem ,napíš :-)
Odpovedať
nie si mi skocila do rany :) a kedze som z hlohovca nie si az tak daleko... je to na dlhsie vysvetlovanie takze by sme sa museli asi stretnut osobne. ale da sa velmi usanovat a to nielen na domceku a zariadeni ale aj napr. na benzine, potravinach, elektrike... ak chcete tak mi napiste na mail cislo a zavolame si. robim v ba tak sa mozeme niekedy v tyzdni stretnut v trnave alebo blizkom okoli (ale az po 17h) a vysvetlim to :) alebo aj niekedy cez vikend... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?