Kde kupim biely kuchynský drez s miskou do 800mm?

Ahoj. Potrebujem poradiť kde kupim bielý kuchynský drez s miskou do 800mm do 200eur? Ďakujem ;-)
Odpovedať
@gabika.mato najbližšie je Blanco METRA 6 S Compact,dlzka 780mm. je v akcii ale aj tak je za 339 euro. je este jeden zn.SCHOCK ten je ale 860mm dlhy a nie je v uplne bielej farby. vola sa to ze biela alpska ale cena je zaujimava 189 euro.ma dlhsiu vanicku o 20mm, a hlbsiu o 10mm ako BLANCO.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika.mato ahoj uz si kupila ten biely drez??? Dakujem
Odpovedať
@reka99 nie zatial nie. ešte hľadam :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Dostala si sukromnu spravu odo mna?
Odpovedať
@reka99 ano ďakujem. zvažujem či sa nevykašľať na tu misku a kupiť taký ako si objednala ty lebo som už z tých drezov zúfalá.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som objednala z tejto stranky lebo tento druh drezu inde ani nemaju, su to francuzske drezy ktore maju v ponuke len tyzdne, tak dufam ze budem spokojna. A hlavny dovod bol ten, ze som nemohla najst nikde citsto biely drez len tu, vsade boli vseliake odtiene ale nie cisto biely a tento mal primeranu cenu vzhladom ku kvalite. Podla mna ten priestor vedla drezu je zbytocny, akurat navyse priestor na cistenie. Ak sa nam nebude lubit tak ho vratime do siedmych dni, uz som sa tej pani pytala na to. Bojim sa aby to nebola gicova biela farba, ale v pripade cierneho drezu to mas jednoduchsie. Pa
Odpovedať
@reka99, mozem poprosit o link na drezy? tiez zhanam :-) vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne prepac, ani neviem preco som ho sem nedala verejne :-) Toto je ten co som objednala ja, tak potom dam vediet aky je. Mal by prist do troch dni. http://www.interstore.sk/katalog/biel...
Odpovedať
Profilova fotka
@dedian mimochodom mate nadherne vyrieseny navrh na interier, ciste a elegantne... Dufam, ze sa aj mne podari vykuzlit nieco kde sa nam bude dobre byvat :-)
Odpovedať
@reka99 vyzerá veľmi dobre, už ste ho skúšali? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sue Nie nie este caka v krabici, najskor za 2-3 tyzdne bude hotova kuchyna :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?