Čo s priestorom 3x1m pri spálni?

Profilova fotka
Potrebovali by sme poradit, vedla spalne nam v buducnosti vychadza priestor 3X1m mala to byt povodne kupelna, ma tam byt aj mensie okno, rozhodli sme sa, ze radsej to vyuzijeme na priestor pre veci. Myslite ze realne to priestorovo vyuzijeme na satnik, riesili ste niekto nieco podobne? dakujem za komentare
Odpovedať
my mame šatník 2,5 x 1,7 a bude to dobre len treba poriadne porozmýšlaťa dobre uložiť police
Odpovedať
mame v byte chodbu uzku 90cm a uz ani policky na drobnosti tam nemame. neviem si predstavit na meter sirokom priestore satnik. jedine ze by boli dvere v strede tych 3m a po oboch stranach by boli meter siroke police.
Odpovedať
tiez mame satnik asi 1,80m siroky a to som si povodne myslela, ze vtrepem skrine na obe steny. Opak je pravdou, vtrepali sme akurat jednu skrinu hlbky 57cm na jednu celu stenu a je to tak akurat, ze sa tam netlacime. Ono na "pohyb" ti treba aspon 90cm sirky, aby sa ti pohodlne manipulovalo s vecami.. Nedal by sa urobit len taky ako vyklenok a miesto steny by boli po celej sirke posuvne dvere? To by bolo potom priestoru az az..
Odpovedať
Profilova fotka
je to zatial otvoreny vyklenok s oknom takze mozeme max. pospekulovat take otvaracie dvere, mozno aj na tri casti pri najhorsom
Odpovedať
Profilova fotka
@silviavladik mame priestor 105x280,dvere su na stopatke stene,uplne vzadu je pracka a bojler a po jednej strane police 40 hlbka.sama tam prejdem v pohode,ale dvaja sa tam tazko obydu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?