O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Bungalov so vstupom na JV
Vedeli by ste mi poradit nejaky bungalov so vstupom na JV, kuchyna a obyvacia izba na JZ?
originalx
Pred 9 rokmi
4
Váš názor na tento zrub
Ahojte...... Chcel by som pocut nazor na tento nacrt,respektive nejake napady......je to nacrt zrub…
tulej21
Pred 9 rokmi
1
2
45
Plavajuca podlaha
Aku plavajucu podlahu k masivnemu dubovemu nabytku,spodlahovym kurenym.Akej farby?
leonardom
Pred 9 rokmi
3
Ktorá fasádna omietka je lepšia? Mierálna (silikátová) alebo Disperzná(akrylátová)
Máme si vybrať farbu a zaujímalo by ma ktorý druh je lepší a odolnejší. dakujem
stevooo
Pred 9 rokmi
3
Vlhkost betonu, nivelacia a podlahova krytina
Zdravim, mam domcek ktory je polozeny na 60cm penoskla, nasleduje 25cm dratkobetonova doska. V dom…
slavoslav
Pred 9 rokmi
14
Aká je cena práce za prerábku kúpelne?
Chcela by som sa opýtať len tak okrajovo, koľko tam moze stat prerabka kupelne - odstranenie povod…
kepro
Pred 9 rokmi
10
Laminátová podlah Parador
Ahojte, keďže domček, ktorý práve rekonštruujeme je dosť tmavý, chceme tam dať čo najsvetlejšie pod…
manilla
Pred 9 rokmi
2
Výrobcovia okien verzus profili - drevohliníkové
Výrobcov okien je na Slovensku veľa, ale profily sa asi všetky dovážajú. Zaujímajú ma najme drevo-h…
martinmatko
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Ako zistit cenu zakladov
Ahojte, chcem poprosit o radu. Potrebovala by som urobit cenovu ponuku na zaklady pod nas dom. Co …
romana01
Pred 9 rokmi
19
Projektant pre chatku
Ahoj, vie niekto prosím poradiť projektanta? V Košiciach alebo okolí. Samozrejme chcel by som dobr…
jan83
Pred 9 rokmi
3
Navrh multisplit-klimatizacie, aky typ, na koho sa obratit
Chceme si dat do bytu klimu. Jedna sa (zatial) o dve izby, obyvacku a spalnu. Chcem to riesit cez m…
klimer
Pred 9 rokmi
17
Čo je podľa Vás lepšia varianta?
Vstup je na juho-východ
petobike
Pred 9 rokmi
21
Pieskovanie - Ba
Prosím vie mi niekto doporučiť firmu na pieskovanie opaxitového skla - rozmer 20*50 cm? Okres Brati…
kkartinka
Pred 9 rokmi
7
Moderny, ci klasicky styl
oba domceky maju rovnaky podorys 14,5m x 9,4m.
inngridka
Pred 9 rokmi
1
2
44
Doplnky a la Francúzsko
Zdravim neviem kde by som to napisal ale potrebujem mensiu radu boli sme s manzelkou vo francuzsku …
kriloter
Pred 9 rokmi
11
Piskajuce radiatori
Prosim vysvetlite mi preco vzdy vecer o 8 hod zacnu piskat radiatori a cez vikend ja mam nastavene …
kkartinka
Pred 9 rokmi
7
Kuchynska linka biela lesk
Dobry den, chcela by som sa Vas opytat ako ste spokojne s bielou lesklou kuchynskou linkou a ako sa…
rasto7764
Pred 9 rokmi
16
Naše plány a veci medzi zemou a nebom
Zdravim vospolok, kedze mi to neda a dlho mi to vrta v hlave, idem sa podelit a mozno sa najdeme…
jabadaba
Pred 9 rokmi
7
Omietka verzus stierka
Dobrý den,rad by som vás požiadal o odborný názor co sa týka omietky verzus stierka.Mame novostavbu…
mesarosanton
Pred 9 rokmi
2
Interierovy dizajner-poradca v Prešove
Dobry den, byvame v 3 izb.byte a planujeme zamenit detsku izby s obyvackou. Poznate niekoho sikovne…
zuza225
Pred 9 rokmi
11
Poraďte farbu interiérových žalúzii
Mám plastové okna z vonkajšej strany antracit a z vnútornej strany biele. Akú farbu interiérových ž…
mikenda_present
Pred 9 rokmi
8
Co ste robili skor?
ahojte ,ak chcem vyrovnat stenu nad obkladmi stierkou? co ste robili skor obklady ci stierku?? diik
mamakaja
Pred 9 rokmi
1
Spotrebiče Ora Ito Gorenje
Ahojte milé staviteľky. Práve sa chystáne kupovať kuchynské vstavané spotrebiče, páči sa nám nová r…
ericca2
Pred 9 rokmi
20
AZ TRADE (reality a development)
Dobry den , mate niekto skusenosti s firmou AZ Trade Trnava? Kupoval niekto cez nich svoju nehn…
tomas1989
Pred 9 rokmi
2
Tepelne cerpadlo v pasivnom dome (po dotacii zo zelenej domacnostiam)
Ahojte, zaujimal by ma vas nazor na efektivitu tejto investicie. Vo vseobecnosti je bez dodacii tat…
bozsky_kaja
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
121
Aky penetrak pouzit po odstraneni smoly?
Ahojte, prerabame byt, ktory bol totalne v povodnom stave, kde boli bukove parkety lepene na smole.…
joseph27
Pred 9 rokmi
1
Peletovy kotol, akumulacna nadoba, TUV... rady a skusenosti.
Dobry den, stojime pred dilemov, planujeme kupu peletoveho kotla s napojenim na podlahove vykur…
serzo33
Pred 9 rokmi
8
Kedy kolaudovat????
Prosim Vas, viete mi poradit? Robili sme rekonstruciu starsieho domu a k nemu hned aj mensiu prista…
michaelak2
Pred 9 rokmi
4
Zhanam firmu alebo partiu co pretlaci siete popod cestu v Žiline
poradte mi firmu ci partiu od Žiliny ktou mate odskusanu, ak je mozne za slusnu cenu....dikessss
petka456
Pred 9 rokmi
2
Hľadám elektrikára okres NR a NZ
Dobrý deň, hľadám spoľahlivého elektrikára alebo partiu na elektrické rozvody do rodinného domu. Ok…
lilibili
Pred 9 rokmi
3
1
2
…
2410
2411
2412
2413
2414
…