Doplnky a la Francúzsko

Zdravim neviem kde by som to napisal ale potrebujem mensiu radu boli sme s manzelkou vo francuzsku a bola umesena ich stylom a vytipovala si tam stolik ktory sme samozrejme nemohli kupit lebo by nam ho nevzali do autobusu a tak som jej slubil ze jej taky pozhanam tu na slovensku ...pobehal som nejake starozitnictva a z niektorych som bol zhrozeny boli tam doslovne veci na srot. Bude mat sviatok tak v ramci darceku zhanam ten stoli vyssie nohy male sufliky a dve vyssie stolicky skoda ze som ho nesfotil....nema niekto kontakt na na taketo doplnky som zufaly.... dakujem za vsetky rady.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.reaction.sk/luxusny-nabyto... takéto niečo?
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.ma-maison.eu/nabytok/
Odpovedať
Profilova fotka
@vavko75 http://www.ma-maison.eu/nabytok/
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.whitehome.sk/nabytok.html
Odpovedať
lucia tak ten stolik Konzola je nieco podobne ale nechceme to v bielej skor nieco prirodne a aj ta cena je dost "dobra " Vo Francuzsku to bolo lacnejsie ale to asi preto ze tam toho bolo habadej ;-)
Odpovedať
no damy dakujem za vasu snahu teda dali ste mi to aby som este vzal aj pozicku ani to nemozem ukazat manzelke aby neobjednala cely katalog :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@vavko75 ahoj. My vsetko kupujeme v anglicku bud ebay alebo online a nechame si to poslat do londyna do skladu a oni nam to preposlu do prahy. Za postel ktova vazila 75 kg sme zaplatili 2 roky spat asi 1700 Kc - ikea po nas chcela vtedy viac :-D za cestu praha zlicin do centra. U nas sa pekne veci hladaju tazko a ked uz nieco najdes tak je to priserne drahe.
Odpovedať
aj moja polovička je z toho hotová, takže večne brázdi po nete a hľadá podobné veci...naposledy našla niečo také http://ambiance-kosice.sk/sk/sortimen... - minulý mesiac odtiaľ objednala knihovníčku, kreslo a stolík - dokonca sa to páči aj mne... nechcel by som mať v tom štýle asi zariadený celý dom, ale keď k modernému nábytku pridáš takéto kúsky, vyzerá to originálne :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@alenka008 strasne nenapadne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?