Aká je cena práce za prerábku kúpelne?

Profilova fotka
Chcela by som sa opýtať len tak okrajovo, koľko tam moze stat prerabka kupelne - odstranenie povodnych kachličiek a sanity+vsetko nove. Viem, ze tažko dat cenu, zalezi od materialu, ale mne ide najma o cenu prace? Ake mate skusenosti? vdaka za odpovede
Odpovedať
treba vygooglit firmy, co prerabaju. maju tam cenniky. ale radim si stare kachlicky a sanitu odstranit sami, zbytocne vela penazi za to zaplatite. a cenu novej sanity a obkladaciek si tiez zistite len ked uz budete vediet presne aku znacku a co konkretne chcete.
Odpovedať
Profilova fotka
voda,odpady na novo + demontaz stareho potrubia cca 800 eur bez kompletaze tzn.bez umyvadiel,baterii,zachoda a pod. Hruba montaz! Len odhad!
Odpovedať
my sme v panelaku uz mali urobene vodu a odpad,ale len stupackovy a v byte si musel dat kto chcel zvlast.Neskor som si zavolal firmu,natahali nove rozvody vody v byte z jadra do kuchyne,kupelni,osadili geberit,napojili na vodu,odpad,vodu k umyvadlu,sprchovemu kutu,plus podomietkovy sifon na pracku a odpad z pracky.Praca aj materialom tj PPR plastove rury,podomietkovy prackovy sifon a kuchynsky sifon 125 eur.Takze da sa aj lacnejsie.Bola to praca na 4hodinky.Povodne obklady si dajte dole sami,za jeden den ich vysekate a poupratujete a nemusite platit nikomu nic.Obkladaci beru u nas na vychode cca 10 az 15 eur za meter stvorcovy,podla formatu obkladu,obtiaznosti.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Celkovo pracu na obycajnej kupelke rataj 2-3 tisic eciek, podla toho ci to zahrna aj cistiace a prstacie prace
Odpovedať
Profilova fotka
Nasi prerabali...kachlicky sme dali dole sami, aj vyrovnali steny. Obkladaci nam este dovyrovnavali a okachlickovali, vsadili vanu...sprchu sme kupili taku ze sa tam len polozi...elektriku a vodu robil ocino...znamy nam znizil strop a dal bodove, tie do toho nezaratavam....bo si nepamatam.platili sme 360 e....neratam tam nabytok, baterie, vanu. Celkovo mi mamina povedala ze ich vysla na 4500 eur kupelna aj Wc...a nedavala najlacnejsi material...na Wc mame origos Geberit...ale je pravda, ze sme si skoro vsetko robili sami...
Odpovedať
Profilova fotka
nas vysla kupelna zhruba na 1000e. kde je zaratany material, obkladacky, znizovanie stropu/sadrokarton/, wc-ko, sprchovy kut, umyvadlo so skrinkami, zrkadlo, radiator. stare kachlicky sme si davali dolu sami, obkladac nam robil za 10eur/m2. vodu a odpad mi robil otec zadarmo :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
nechapem ako moze nova kupelna stat 5000e... ved pozriem vanu,, 200-500 eur, ok, niekto chce luxus geberitu - pockajte ako budete nadavat, ked budu menit stupacky, ako moj sused, zlaty sadrokarton a klasicke WC. ten mur tiez nemoze stat vela.. za 4000e mam tehly pre cely novy a velky dom.. tak ako moze kupelna stat 5000e ? no na slovensku sa podnika naozaj fasa :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
5000e je prehanan cena ako svina za kupelnu :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?