O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Slovensky pozemkovy fond.
Ideme stavam dom. Vyskocil nam problem ohladom pripojok. Pozemok cez ktory pojdu patri SPF. Neviete…
lenuska1990
Pred 7 rokmi
11
Zmluva o buducej zmluve, pred geometrickym planom
Ahojte, riesim teraz nejake zameny pozemku (zatial je to len v stadiu rokovania) či by bolo možne o…
truly
Pred 7 rokmi
1
Zabradlie na terasu
Zdravím.Poraďte aké zábradlie na terasu?? Máme 18m.synčeka a terasa je cca vo vyške 1m takže zabrad…
richard71
Pred 7 rokmi
3
Ako vyriesit vyust kanalizacie dalej od steny?
Ako by ste riesili nasledujuci problem: - zakladovy pas 60cm ma spravene prestupy - stena bude 30…
richard71
Pred 7 rokmi
3
Povolenie na zakopanie inžinierskych sietí
Dobry vecer prosim vas velmi vie mi niekto prosim vas rozumne poradit ohladom povolenia no zakopani…
marek421
Pred 7 rokmi
3
Moze byt domaca vodaren v studni?
ahojte, zaujimalo by ma, ci je nerozumne umiestnit domacu vodaren do studne z betonovych prstenc…
karci123
Pred 7 rokmi
7
Kde zoženiem 2x UE 200 oceľový profil o dĺžke 6,75 m?
Čaute, budem toto riešiť nakolko mám v projekte jeden oceľový nosník spravený z týchto 2 UE 200 pro…
predatorzv
Pred 7 rokmi
11
Hydroizolacia pri terase
Ahojte, potreboval by som radu od skusenejsich. ako mam spravit hydroizalaciu pri napajani terasy…
majco100
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Aky druh travnika do zahrady so psom ?
Pekny den, prosim aky druh travnika( tr. zmesi) by ste mi odporucili na zahradu, kde bude aj volne …
mishkabb
Pred 7 rokmi
24
Bungalov RD 305
Dobrý den,chcem sa opytat ci niekto stavia tento bungalov RD 305 a kolko ho vyšiel predbežne rozpo…
vivien122
Pred 7 rokmi
1
Vymena so štátom
Ahojte. Myslíte ze by bolo mozne zamenit pozemok v extravilane obce vedeny ako Eckova parcela, kto…
lenuska1990
Pred 7 rokmi
15
Mam záujem o strechu s prirodnej bridlice, vie mi niekto doporucit firmu, ktora to robi?
resp.ma niekto s tym skusenosti? nachádzam sa na južnom Slovensku
cupboard
Pred 7 rokmi
6
Spoje na drevenom altanku
Zdravím, chcel by som vedieť ako ste robili spoje na drevenom altanku, garáži alebo nejakom prístre…
viktor811
Pred 7 rokmi
8
Poraďte rastlinu na opevnenie svahu
prosím poradí mi niekto nejakú rýchlo rastúcu ťahavú rastlinku? pred domom máme svah a za ním je po…
rastlinky_sk
Pred 7 rokmi
1
2
32
Má niekto umývateľnú stenu alebo omietku v kúpeľni?
Ahojte.... vraj nieco taketo existuje.... vyzera to ako omietka, ale je to umyvatelne..... Mate ni…
jamilanka
Pred 7 rokmi
28
Navrh zahrady, viete pomoct?
Zahradnik nam dal takyto navrh. Bohuzial sa kvetom/rastlinam nerozumiem a preto budem rada ak napis…
zitik_98
Pred 7 rokmi
10
Ako zlikvidovať pleseň v byte?
Dobrý bývam na prvom poschodí na byte a nemôžem sa zbaviť plesne, byt je zatepleny a pleseň co raz …
igor256
Pred 7 rokmi
9
Ventil na rádiatorovej rúre
Ahojte, prerábame starú kúpelku. Na fotke je terajší stav. Pôvodné rúry sme po dohode zamurovali, a…
dedo758
Pred 7 rokmi
7
Klavir na drevenu podlahu
Ahojte, mame klavir, ktory ma nozicky a trochu sa obavame ho polozitna drevenu podlahu, ze by ostal…
igorf
Pred 7 rokmi
10
Poraďte prosím ohľadom kúpeľky 2 x 4,4 m
ahojte potrebujem poradit ohladom kupelky ma rozmer 2x4,4m!rada by som mala samostatne WC,a v kupel…
zemnicka
Pred 7 rokmi
21
Máte niekto skúsenosti s trávnikom Zoysia?
uvažujem nad týmto trávnikom https://richter-rasen.com/portfolio/zoysia-rasen/?lang=sk čo na to hov…
radoslaf
Pred 7 rokmi
1
Bazen na umely travnik ?
Zvazujem co pouzit ako podklad namiesto travnika pod sezonny nadzemny bazen: 1) Umely travnik - pa…
yelly1
Pred 7 rokmi
2
Obvodove steny podla projektu
Ahojte chcem sa spýtať ak mame v projekte napisane obvodove mury 50cm. Bud tvarnice 50cm alebo 30 c…
rabies
Pred 7 rokmi
5
Dom v Rakúsku
Ahojte, chcela by som pozisťovať, ako je to s bývaním v Rakúsku. Buď postaviť montovaný drevodom, a…
eewee8888
Pred 7 rokmi
14
Zalozenie prveho radu - az mi rohlik zabehol.
Zdravim. Zadal so dopyt na istu stranku zacinajucu troma cislami :) ze zhanam murara/murarov na…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
1
2
48
Akú máte skúsenosť s firmou Tatradomy z Trenčína?
Chcela by som sa informovať, či máte niekto skúsenosti s touto firmou, sídliacou v Trenčíne. Zaober…
jerry973
Pred 7 rokmi
6
Kotol Immergas Zeus 24 kW turbo - skúsenosti
Dobry den...prosim o nazor resp. Skusenost na kotol Immergas zeus 24kw turbo? Kupujeme kotol a tent…
kejsix
Pred 7 rokmi
6
Nakupovali ste cez stránku www.mt-nabytok.sk/?
Ahojte, nakupoval niekto z ich stránky nábytok? Aké máte skúsenosti? Nám sa tam páči jedna posteľ, …
livika1978
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
4
5
145
Pozemok s kódom 401x - dá sa na ňom stavať?
Zdravim chc Em sa opytat ci tu niekto ma pozemok s kódom 401x...ja by som chcel stavat trvalý pobyt…
stevulko11
Pred 7 rokmi
1
Aké máte skúsenosti s plastovými oknami Aneko?
ahojte chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s plastovými oknami a dverami ANEKO?
valdo29
Pred 7 rokmi
21
1
2
…
1743
1744
1745
1746
1747
…