O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kuchyňa so vstupom do špajze v linke
Prosím Vás máte niekto spravenú tak špajzu že sa Vám vstupuje do nej cez kuchyňu-cez linku,myslím ž…
nemcek
Pred 7 rokmi
28
Sadrokartonova obstavba wc pred poterom?
Zdravim, montujem zavesne wc (geberit) a zaroven taham od nehoodpadove potrubie. To nebude zasekane…
epto
Pred 7 rokmi
5
Je táto cena práce za hrubú stavbu primeraná?
Milí stavební poradcovia/poradkyne, Viete mi podľa vaších znalostí a skúseností povedať, či je kon…
kamajabo
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
68
Akú nopovú fóliu použiť ?
Budem mať múry so zvisle natavenými zvislými asfaltovými pásmi a na to chcem dať nopovú fóliu, na n…
dedo758
Pred 7 rokmi
11
Wpc terasa a hojdacka
Ahojte mame terasu z wpc dosak.rada by som tam umiestnila hojdacku ale svokor ma odhovara ze to nie…
nikolla2
Pred 7 rokmi
3
Zhanam murara okres Galanta
Ahojte, zhanam murara, ktory by mi za rozumnu cenu spravil 46m dlhy plot z dt, mame polozenych 45ku…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
2
Zateceny balkon z jeho spodnej strany?
Dobry den. Mame takyto problem na novostavbe, na ktorej ideme o chvilku robit vonkajsiu omietku. N…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
7
Ktora firma urobi len bocnice na balkon, Bratislava
Potrebujem na balkone spravit dve bocnice z matneho skla plus striesku po obvode, rovnaku aka sa ro…
monikol
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Podlahy v izbách
Zdravím, aké podlahy dávate do jednotlivých izieb- detské, spálňa, kuchyňa, jedáleň, obývačka, …
zuzu233
Pred 7 rokmi
15
Plynový kotol , inštalácia , skúsenosti
Má niekto skúsenosti z inštaláciou plyn. kotla v puchovskom okrese? Z ktorou firmou máte dobré či z…
domm
Pred 7 rokmi
1
Správny podklad pod velkoformatovu zamkovu dlažbu 60x30x6
Zdravím všetkych, poprosil by som vás o radu a hlavne možno aj z vlastnej skúsenosti, idem pokladať…
mdavid
Pred 7 rokmi
8
Okná Hesta, zvláštny zápach
Ahojte, cca 3/4 roka máme okná od firmy HESTA najlepši profil trojsklo, okná su skvelé pekne nepren…
megdesign
Pred 7 rokmi
25
Obrubnik ku zamkovej dlazbe
aky vysoky obrubnik treba ku 6 cm hrubej zamkovej dlazbe ? staci 20 cm vysoky ? dakujem
mdavid
Pred 7 rokmi
14
Samonosná kovová brána
Doporučte nám prosím overeného výrobcu samonosných kovových brán, prípadne aj bránky k domu, s ktor…
zuzana1888
Pred 7 rokmi
5
Reklama ,alebo realita?Nelskamp Climalife
Dobry den, radi by sme si zadovazili stresnu krytinu na nas drevodom zo sibirskeho cedru. Nasie…
evocolt
Pred 7 rokmi
3
Presahy paronepriepustnej folie
čo ste robili s presahmi paronepriepustnej fólie pred omietkami ? Mám presahy 5-10 cm . nalepil som…
tino2
Pred 7 rokmi
2
Cena betónu v okolí Piešťan a Vrbového
Najlepšia cena betónu v okolí Piešťan a Vrbového?dakujem
shotocan
Pred 7 rokmi
26
Hips systém máte niekto taký dom?
Zaujímalo by ma či máte niekto postavený takýto montovaný dom . Prečo sa preň rozhodnúť a prečo nie
beruska2311
Pred 7 rokmi
1
Podlaha z liatého betónu v interiéri
Ma s tym niekto skusenost? ma ju niekto doma, alebo inde? Aka je cenova relacia za m2, nasla som to…
zuzu233
Pred 7 rokmi
12
Vyjadrenie o existujúcich sieťach
Ahojte :) Vybavoval niekto vyjadrenia o existujúcich sieťach online ? Teda okrem telekomunikačnýc…
topfield
Pred 7 rokmi
3
Kotvenie zábradlia cez 200mm polystyrem
Má niekto reálnu skúsenosť s kotvením cez 200mm polystyrén ? Fasádu už mám komplet urobenú. Nenaši…
adius
Pred 7 rokmi
11
Kupna zmluva skontrolovanie
Dobry den,prosim Vas je tu niekto kto by nam vedel prekontrolovat nasu Kupnu zmluvu? Nechceme aby s…
zita19
Pred 7 rokmi
27
Pivnica mimo domu v kúte záhrady
Ahojte! Rad by som si v kute zahrady vybudoval ext.pivnicu ale neviem zohnat ziadnu murarsku parti…
daralbajda
Pred 7 rokmi
9
Vyspadovanie zamkovej dlazby a sposob pokladky
Mam nasledovnu situaciu: pozdlz domu mam projektovany 35'cm okapovy chodnik, nasledne obrubnik, zam…
mdavid
Pred 7 rokmi
5
Komín Schiedel a plyn
Dobrý deň zakúpil som dvojkomín Schiedel Uni Advance s vetracou šachtou kde do vetracej šachty pojd…
schiedel_maros_plsko
Pred 7 rokmi
6
Nízke ohodnotenie bytu znalcom
Ahojte, kupujeme byt a dali sme si vypracovať znalecký posudok. Ide o 2-izbový byt cca 58m2 v menšo…
gastan11
Pred 7 rokmi
7
Kde najdem takuto dlazbu prosim?
Velmi sa nam paci a nevieme sa k takemuto typu dopatrat. Neviete, kde zohnat? Dakujem
luraka
Pred 7 rokmi
3
Mravce na ovocnych stromoch
minulu jesen vysadene ovocne stromy. Teraz je na nich kopec mravcov. Myslite, ze to nevadi, alebo c…
ronnan78
Pred 7 rokmi
24
Ako zvukovo odizolovať panelákový byt - PVC na laminát?
Ahojte, chcela by som poprosiť o radu. Bývame v panelákovom byte a máme problémy so spodným susedom…
jamk1
Pred 7 rokmi
12
Biele okná, orechové parapety, orechové žalúzie
prosím vás co si myslite o tejto mojej kombinácií... Biele vnútorné okna s orechovými parapeta a or…
ssp
Pred 7 rokmi
4
1
2
…
1700
1701
1702
1703
1704
…