O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Stavebna firma Dunajska Streda Korekt-stav
My staviame firmou Korekt-stav sidlom Male Dvorniky. Zatial len hrubu stavbu zatial sme uplne spoko…
mosotko
Pred 7 rokmi
8
Vibračná brúska, najhoršia skúsenosť
Som ešte od včera taká rozčúlená, že to sem musím napísať.....ked už sa mi nepodarilo napísať preda…
minopp
Pred 7 rokmi
29
Omietky - zapusteny sokel
Ahojte, robili ste niekto zapusteny sokel? Ako ste robili pripravu? Je aj ina moznost ako davat te…
matosl
Pred 7 rokmi
1
Inštalácia skrytých zárubní
Ahojte, je mozne instalovat skryte zarubne aj po omietkach? Alebo iba pred? Mate skusenost? S…
matosl
Pred 7 rokmi
3
Strechári Poprad
Dobrý deň, hľadáme šikovných strechárov. Vedeli by ste nám odporučiť niekoho z PP a okolia? Ďakuje…
bambula626
Pred 7 rokmi
4
Otvorené balenie Ceresitu - je ešte použiteľné?
Našla som doma niekoľkoročné, otvorené balenie lepidla na dlaždice, ktoré vyzerá byť ešte použiteľn…
motylik7
Pred 7 rokmi
5
Kde kúpiť Liapor Mix (Liptov)
Ahojte, neviete mi náhodou niekto poradiť kde by som v okolí Liptova zohnal Liapor Mix (suchú betón…
petiar
Pred 7 rokmi
3
Omietky na sadrokartonovu stenu
Prosim Vas mate niekto skusenosti s nanasanim strojovych omietok na sadrokartonovu stenu (tu zelenu…
nasenovebyvanie
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Kontakty a referencie na zateplenie RD Nitra
Dobry den, chcem vas poprosit potrebujem surne partiu na zateplenie bungalovu 300m2 v NR. Mala som …
dominika431
Pred 7 rokmi
6
Nopova fólia na terase
Zdravim, švagor dal takto nopova fóliu a zahrnul cca 40 CM Hliny. Moja otázka znie má to zle ? Ak z…
petka456
Pred 7 rokmi
14
Podnajom - Zlate Kridlo Raca
Zdravim vsetkych! Nahodne som natrafila na tuto stranku :-) Tato lokalita ma natolko po obhliadke j…
majusenkaaa
Pred 7 rokmi
1
Poradte prosím dobrú firmu na klimatizáciu Stredné Slovensko najlepšie ZV,BB
ak máte niekto dobrý tip na dobru firmu na poradenstvo a montáž klimatizácie do novostavby tak sem…
salkovic
Pred 7 rokmi
8
Ako upravit zahradu
Ahojte |-| Potrebovali by sme poradit ako upravit nasu zahradu :-( Nepaci sa nam aktualny stav …
viskupovaandrea
Pred 7 rokmi
19
Zahradne umyvadlo na fasadu domu
Dobry den, vie mi niekto poradit, kde by som nasla zahradne umyvadlo, najlepsie liatinove , v cie…
kamilka22381
Pred 7 rokmi
6
Čo potrebujem na žiadosť o dotáciu na tepelné čerpadlo?
ahojte. posunula sa mi cela vystavba skrz predaj bytu. 26.5 je preposledne kolo a v july posledne …
truly
Pred 7 rokmi
6
Stavebné povolenie - plyn
Dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať či nemáte skúsenosti s Trnavskou SPP, ako ste vybavovali pov…
housereality
Pred 7 rokmi
13
Zastena kuchyne z obkladaciek
Ahojte, v kuchyni budeme mat biele podlhovaste 20x10 biele onkladacky so skosenymi rohmi. Co mi vi…
dalaj
Pred 7 rokmi
19
Šatník bez dverí na mieru - hľadám stolára z východu
Dobrý deň .viete mi poradiť nejakého stolára z východu ktorý by mi spravil vstavaný šatník bez dver…
emka85
Pred 7 rokmi
1
Obklad do kupelni
Ma prosim niekto takyto obklad v kupelni a taku mozaiku co je akoby poprasena trblietkami?
beyonce85
Pred 7 rokmi
1
Dovoz Zeminy - Nitra
Ak niekto potrebuje v Nitre alebo okolie N. Hrnčiarovce zeminu nech sa ohlási. Na stavbe nám ostala…
stavbyps
Pred 7 rokmi
3
Vinylova podlaha v kupelni
Dobry den, mate niekto vinylovu podlahu v kupelni? Ako ste s nou spokojny/a, ako sa material sprava…
dalaj
Pred 7 rokmi
7
Salamander versus Slovaktual
Dobry den skupinka,poprosila by som poradit vo vybere plastovych okien,s manelom sa v tom nevyzname…
blackomt
Pred 7 rokmi
9
Banka vyplatí celú hypotéku naraz alebo postupne?
Ahojte, chcem sa spýtať či mate skúsenosti v bankách, pri zakladaní rodičovského domu či bude vypla…
gastan11
Pred 7 rokmi
14
Ako dosiahnuť svoje práva?
Sused si postavil dom ako rekonštrukciu starého domu na hranici môjho pozemku. (presnejšie 35 cm od…
gastan11
Pred 7 rokmi
12
Projekt na záhradný domček s výpočtom materiálu
Ahojte vedeli by ste mi poradiť zdroj kde by bol dostupný vypracovaný projekt na záhradný domček s …
nemcek
Pred 7 rokmi
30
Firma na tahanie elektriny v BB.
Ahojte, viete mi prosim poradit firmu , ktora by mi urobila vykop a polozila kabel na elektrinu od …
karolkatka
Pred 7 rokmi
1
Stolička k barovemu pultu vyška 90cm
Ahojte, chcem sa spýtať, už dlho hľadám nejakú peknú a hlavne vhodnú stoličku k barovému pultu, kto…
petka456
Pred 7 rokmi
8
Vlhkosť, plesne, mokré sklá
Dobrý deň. Už ste mi to viackrát poradili. Tak idem znova prosiť. Presťahovala som sa z 2-izbovéh…
prepo
Pred 7 rokmi
1
2
40
Plastové okná Salamander BlueEvolution 92 - skúsenosti
Ahojte ma niekto okna z firmy PV WIN 6-komorové okná SALAMANDER - BlueEvolution 92 ?ak ano ste spo…
lipa0205
Pred 7 rokmi
4
Baumit MPI 26 - úprava
Dobrý deň. Máme novostavbu, nanesené strojové omietky Baumit MPI26. Omietky sú pekne zahladené, no …
miro_baumit
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1702
1703
1704
1705
1706
…