O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dotácia na zateplenie - výmena okien
Ahojte.chceli by sme meniť okná a zatepliť.vyuzit dotáciu.mate skúsenosť s certifikovanými firmami …
rebecca1805
Pred 7 rokmi
3
Skúsenosť alebo spokojnosť z rez kotúčmi do blokovej píly
Ak mozte napíše kto ma dobrú skúsenosť cena výkon pre kotúče do blokových pil o priemere 350mm na b…
ydeno82
Pred 7 rokmi
1
Cistenie vymennika Protherm Panther
Zdravim, Kurenar mi neodporuca Protherm Panter, kedze jeho nerezovy vymennik sa da cistit len ch…
bracho90
Pred 7 rokmi
10
Frakcia a druh štrku pod zámkovú dlažbu
Dobrý deň chcem sa opýtať alebo či mi viete poradiť aká frakcia štrku ide pod obyčajnú zámkovú dlaž…
slabak
Pred 7 rokmi
3
Škárovanie zámkovej dlažby okolo bazéna
Zdravím. Potreboval by som poradiť. Máme bazén už cca 10rokov a okolo neho je zámková dlažba. Nevie…
farington
Pred 7 rokmi
8
Ako opraviť "odskočenú" dlažby
Chcem sa opýtať či niekto nemá skúsenosti ako opraviť dlažbu položenú na anhydrid. Po roku kúrenia …
fefe123
Pred 7 rokmi
8
Pozemok z 2 majtelmi
Dobry den, chcela by som sa opytat, ci nema niekto skusenost s tym, ze na pozmeku su 2 vlastnici. J…
robert_bo
Pred 7 rokmi
1
2
34
Kto vyrába najpresnejšie šalovačky?
na dlhy mur potrebujem asi 1500 ks salovaciek, ale to co vidam po stavebninach mi dojde dost nepres…
eagleowl
Pred 7 rokmi
6
sponzor fóra
Umyvadlo bez okraja, kvapka dole voda na boku
Mam designove umyvadlo (viem ze by som mal radsej dat ine). Problémom je úplne rovná, nemá zvýšene …
jan45
Pred 7 rokmi
2
Vizualizácia kúpeľne - pomoc s rozložením
Ahojte, potrebovala by som sa poradit ohladom kupelne...nejako sa z toho neviem vysomáriť :( Máme …
marta2610
Pred 7 rokmi
15
Prieduchy ku krbu - partia z Prešova
Dobrý deň,hľadám šikovnú partiu robotníkov na zhotovenie horizontálneho prieduchu ku krbu. Prieduch…
deltako
Pred 7 rokmi
4
Prieduchy ku krbu v Prešove
Dobrý deň,hľadám šikovnú partiu robotníkov na zhotovenie horizontálneho prieduchu ku krbu. Prieduch…
janamartish
Pred 7 rokmi
5
Podlaha zo starého dreva
Dobrý deň, s priateľom riešime výmenu podláh na chalupe .... starú vytrhať bo je zničená a nahradiť…
lilien23
Pred 7 rokmi
1
Pristavba loggie na prizemi obytneho domu / podmienky
Byvame v 3.posch. tehlovej 5 rocnej architektonicky velmi peknej bytovke. Niektore byty maju loggiu…
baluinka
Pred 7 rokmi
3
Hľadám stav. firmu na výstavbu RD v Bratislave
Dobrý deň prajem, Hľadám spoľahlivú stav. firmu na výstavbu RD v Bratislave. Jedná sa o bungalov,…
housereality
Pred 7 rokmi
9
Spotreba lepidla na dlažbu a obklady
Ahojte zacinam mat tusenie ze si dodavatel uctuje viac materialu ako by mal. na 4,5m2 dlzby s…
gashtaan
Pred 7 rokmi
12
Montazna firma Velux svetlikov do 12 stupnovej strechy z okolia Senca - odporucte
Prosim Vas, ak mate niekto dobru skusenost, odporucte montaznu firmu/cloveka dvoch neotvaravych sve…
kenny123
Pred 7 rokmi
1
Dvojumývadlo - lepšie s predelom alebo bez?
Ahojte, ake mate skusenosti s dvojumyvadlami? (napr. KOLO Traffic A: 90x48 alebo B: 120x48) Nam sa …
kajo873
Pred 7 rokmi
14
Hodia sa tieto dekory k sebe?
Pacia sa mi tieto farby na kuchynsku linku a zaklad som vybrala dub halifax alebo podobny odtien a …
msrtina2105
Pred 7 rokmi
11
Mliečny alebo bronzový polykarbonát je lepšíí
chcem sa spýtať iba tých, čo ho majú reálne doma. s ktorým majú dobré alebo zlé skúsenosti a prečo.…
ruren
Pred 7 rokmi
11
Oplatí sa kúpiť byt v dražbe?
ahojte.. mesto obcas robi drazbu bytov, po neplaticoch.. cena je normalna, vzhladom na to, ze je…
stanka_s
Pred 7 rokmi
1
2
43
Cena elektriny na víkendovom domčeku
Zdravím. Chcem sa opýtať koľko mesačne platíte za elektrickú energiu na vašej chate. Kúpili sme si …
insed
Pred 7 rokmi
11
Stavebná firma z okolia Nového Mesta n.V.
S ktorou stavebnou firmou z okolia Nového Mesta nad Váhom máte prosím vás dobré skúsenosti pri stav…
housereality
Pred 7 rokmi
4
Stavba RD v Bratislave na Dlhych Dieloch
Hladam firmu na stavbu RD na Dlhych Dieloch v horizonte september 2018. Ak viete odporucit na zakl…
housereality
Pred 7 rokmi
8
Ako mám pokračovať po zoškrabaní maľovky?
zdravim. steny su momentalne v takomto stave . ako pokracovat so stenami? dom je zo 60 rokov. v dv…
pavol2010
Pred 7 rokmi
2
Plynova pripojka, odstup od domu, tahanie po mure
Zdravim, v projekte ma odporucane tahanie pripojky popri dom v urcitom odstupe od muriva (tus…
johny27
Pred 7 rokmi
3
Zateplenie vyčnievajúceho soklu - ako na to?
Ahojte, murári mi postavili dom so soklom - vysunutým murivom o 50mm ponad konštrukciu základov.…
majkoj
Pred 7 rokmi
11
Referencie firma renar kysucké nové mesto nábytok kuchyna , vstavané skrine
Poznáte niekto túto firmu, známa mi ju našla an internete a rozmýšlame si u nich dať spraviť kuchyn…
jackdaws
Pred 7 rokmi
1
Skusenosti Biky Marketing Zilina
Ahojte strechaci, prosim Vas, mate niekto skusenosti s firmou Biky Marketing Zilina ? Planujeme …
mysicka2345
Pred 7 rokmi
1
Problém s hypotékou zo SLSP
Ahojte, chcem sa spytat, ci je mozne dostat hypoteku na postupne financovanie. Buduca hodnota nehnu…
lubk0
Pred 7 rokmi
15
1
2
…
1704
1705
1706
1707
1708
…