O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Odvetranie strechy bez stresneho okna
ahojte, planujeme čiernu strechu od tondach. Podkrovie je neobývane bude len na bordel a krabice…
milos35
Pred 7 rokmi
7
Studňa pod záhradným domčekom
Ahojte, zvažujem na malom pozemku čo a ako rozmiestnim. Chcel by som to poriešiť tak aby som do za…
rkorba
Pred 7 rokmi
21
Izolacia pod podlahovy polystyren
ahojte. Kurenar ma upozornil na skusenost ked rozoberali po 2 rokoch podlahu koli prevrtanej podla…
truly
Pred 7 rokmi
11
Matná alebo lesklá kuchynská linka?
Chcem sa poradiť a počuť vaš názor. Rozhodujem sa medzi lesklou a matnou linkou.Ide mi hlavne o údr…
orlica76
Pred 7 rokmi
13
375 porfix alebo 300 porfix
ahojte, poradte 375 porfix a zateplenie 10-12 alebo 300 porfix a zateplenie 15-20. dakujem za ra…
ninaclaudius
Pred 7 rokmi
6
Ako často meniť zeminu vo vývýšených záhonoch?
Ako často meníte zeminu vo vyvýšených záhonoch?
robcin
Pred 7 rokmi
13
Ako sa čistí nádrž Geberitu?
Sme vo fáze kedy robíme kúpelku a rozhodujeme sa medzi klasickým WC alebo Geberitom. Mam len jednu …
adu80
Pred 7 rokmi
12
WC nádrž od Grohe alebo Geberit? Čo je lepšie?
Prosim Vas ktora znacka je lepsia? Myslim WC nadrz do sadrokartonu. Dakujem
gashtaan
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Sat zasuvka IEC
Hmm.. Nejako som asi zaspal dobu, ale je normalne, ze SAT zasuvka do steny ma IEC konektor? Vsad…
megdesign
Pred 7 rokmi
2
Značka radiátora
Dobry den, potrebujem prosim radu pri vybere novych radiatorov - resp. aku znacku preferujete? Po…
veronika19833
Pred 7 rokmi
1
Murovanie štitu
ahojte, chystame sa za 3 týždne riešiť vymurovanie ačkovej strechy - štitu. Je nutne nejako stabil…
truly
Pred 7 rokmi
5
Kuchynské štúdio Kuchyne Tatry - skúsenosti
Dobry den, prosim vas, ma niekto skusenost s kuchynskym studiom Kuchyne Tatry? Dakujem.
simi_sim
Pred 7 rokmi
3
Drez aky zvoliť?? Skúsenosť ??
Ahojte, prosím Vás ak máte bielé lesklé kuchyne, prac.doska drevodekor a čierne spotrebiče. Kuchyňa…
yelly1
Pred 7 rokmi
20
Aerifikačné sandále na prevzdušnenie trávnika
Ahojte. Chcem sa spýtať celého pléna, či má niekto z vás skúsenosti s aerifikačnými sandálmi? na…
y2k
Pred 7 rokmi
11
Priehradove nosniky na vzduchotechniku
Ahojte, stavame si svojpomocne dom prizemie a poschodie. Vedel by mi niekto poradit kde by som mohl…
mery4
Pred 7 rokmi
1
Male detske ihrisko do zahrady
Dobry den. Mame mensie zahradu, ale aj male deti, a preto by sme im v nej chceli zariadit aj maly h…
yelly1
Pred 7 rokmi
22
Oprava strechy na chate pri Brezne
Dobrý deň, viete mi prosím poradiť odborníka na opravu strechy na chate pri Brezne ?
sneko
Pred 7 rokmi
3
Akú podlahu a pracovnú dosku v linke k ostrovčeku Ikea Stenstorp
Vedeli by ste mi prosím poradiť, akú podlahu (odtieň) by ste zvolili na prac. dosku a plávajúcu pod…
siengo
Pred 7 rokmi
8
Škodcovia na paprike - čo s tým?
Vedel by mi niekto poradiť, aký škodca sa mi vyskytol na paprikách a ako sa ho účinne zbaviť?
lukso88
Pred 7 rokmi
19
Zateplenie starého podkrovia
Ahojte.Ako každý asi tuna potrebujem sa poradiť a poznať viac NÁZOROV- návrhov na zateplenie podkro…
znamy
Pred 7 rokmi
9
Zrkadlo do kúpeľne s integrovaným Led osvetlením
Ahojte, chcela by som poprosit majitelov led zrkadiel v kupelni o vyjadrenie spokojnosti/nespokojno…
nemcek
Pred 7 rokmi
27
Výklopné garážové brány.
Milí strecháči, viete mi odporučiť predajcu výklopných garážových brán priamo v ZA, príp. veľmi blí…
123kiko
Pred 7 rokmi
4
Domiesavac dĺžka...
Dociahne mi domiesavac vyliať betón ramenamy 4 metre z boku? Alebo mam robiť šmykľavka na betón, ď…
martosko
Pred 7 rokmi
2
Panel na 2 podlaznu chatku
zdravim, viete odporucit material na stavbu 2podlaznej rekreacnej chatky 6x4 alebo 8x3? Uvaz…
tristann
Pred 7 rokmi
1
Statik a všetko s ním spojené
Dobrý deň. Kúpili sme si dom postavený v roku 1914(je to potvrdene uradom), sklada sa z 2och miestn…
samika
Pred 7 rokmi
10
Vonkajšie screenové rolety - máte skúsenosti?
Ahoj, uvažujeme do bytu na okná zvonku dať screenové rolety. Bolo by to hlavne kvôli prehrievaniu b…
topolinec
Pred 7 rokmi
1
2
37
Exteriérové hliníkové žaluzie
Ahojte. Budeme mať pod omietkový systém na exteriérové žalúzie. Viete mi odporučiť firmu BA okoli…
wewika1
Pred 7 rokmi
18
Máte niekto externé žalúzie farby tmavý bronz?
Ma prosim niekto externe zaluzie vo farbe tmavy broznz? Poprosim fotku. Rada by som to videla na ok…
topolinec
Pred 7 rokmi
9
Kročajová izolácia a poter - vaše skúsenosti
Na poschodie som ulozil krocajovu izolaciu Isover N 30 hrubky 3 cm, na to ideme davat betonovy pote…
lulipu
Pred 7 rokmi
10
Výstavba na zámkovú dlažbu
Ahojte. Chcel by som sa spýtať či má niekto skúsenosť s riešením výstavby na už položenú zámkovú dl…
vlado1130
Pred 7 rokmi
12
1
2
…
1696
1697
1698
1699
1700
…