O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Máte niekto externé žalúzie farby tmavý bronz?
Ma prosim niekto externe zaluzie vo farbe tmavy broznz? Poprosim fotku. Rada by som to videla na ok…
topolinec
Pred 7 rokmi
9
Kročajová izolácia a poter - vaše skúsenosti
Na poschodie som ulozil krocajovu izolaciu Isover N 30 hrubky 3 cm, na to ideme davat betonovy pote…
lulipu
Pred 7 rokmi
10
Výstavba na zámkovú dlažbu
Ahojte. Chcel by som sa spýtať či má niekto skúsenosť s riešením výstavby na už položenú zámkovú dl…
vlado1130
Pred 7 rokmi
12
Svahove tvarnice zaliat betonom?
Ahojte chcem sa opytat ci nebude problem svahove tvarnice zaliat betonom ci ich neroztrhne ..... m…
nifido
Pred 7 rokmi
1
Baumit LIFE 0347
Dobry den prajem . Riešime farbu fasady rodiného domu. Medennohneda strecha a tmavobordove okna …
radnai
Pred 7 rokmi
5
Postupnosť prác pri pokladaní podlahy a zárubní
Ahojte chcel by som sa opýtať akú ste zvolili postupnosť prác? Kedy podlaha, soklové lišty, zárubne…
2v1
Pred 7 rokmi
16
Betonove panely cca 3x2m Kosice, okolie
Nepovaluju sa niekomu na dvore zbytocne panely? alebo nevie o niecom? na premostenie cesty a pozem…
marekjahoda
Pred 7 rokmi
8
Schod pod práčku na pohodlnejšie vykladanie práčky
Niečo na odľahčenie :-D Mam v kupelni za sprchacom ulicku pre pracku 90x70cm. Som vo faze rozmeriav…
jankazb
Pred 7 rokmi
27
sponzor fóra
Ohlasovacia povinnosť
Dobrý večer priatelia Ohlasovacia povinnosť platí aj na ploty ktoré sú postavené z plotových pan…
gashtaan
Pred 7 rokmi
10
Nahradna WC kefa
Úplne primitívny problém ale aj tak.... riešil už niekto také niečo. Mam 2 záchodové kefy z Tesca, …
stano_33
Pred 7 rokmi
26
Komín ZOP
Chcela by som opýtať na Vaše skúsenosti resp. referencie na komín značky ZOP ECO... ďakujem
domca91
Pred 7 rokmi
1
Domček Bungalov 1013 za 50 000 € - dá sa to?
Dá sa podla vás postaviť tento domček za 50000€? Neriešte prosím rozlohu,výber..komfort. Je to voľb…
peter1975
Pred 7 rokmi
31
Výmena radiátora v kúpeľni
Dobrý deň prajem, chcela by som sa popýtať, či má niekto skúsenosť s výmenou radiátora (viď foto)…
kejsix
Pred 7 rokmi
14
Nedodržanie termínu odovzdania domu
Ahojte, kupili sme novostavbu, ktoru sme si dali urobit do standardu. Dom je zaplateny, prepisany n…
dominod
Pred 7 rokmi
7
Hranole na strechu
ahojte ma mali dom 10x10m.. a robym aj malu strechu.. drevené hranole 15x15cm 6 m stacia?
gashtaan
Pred 7 rokmi
2
Poškodený prívod vody do domu
Dnes sa bagristovi pri kopani kanalika na odvodnenie domu podarila takato "chutovka"... Poradte ak…
nevyxxx
Pred 7 rokmi
14
Betonovanie - detske ihrisko Jungle Gym
Prosim Vas, kto z Vas svojpomocne skladal moduly od tejto znacky, betonovali ste kotvy? alebo posta…
salkovic
Pred 7 rokmi
6
Nadstavba domu - drevostavba
Ahojte, viete mi odporučiť dobrú firmu na nadstavbu rodinného domu? je to bungalov s rovnou strecho…
inusa22
Pred 7 rokmi
1
Kotol na splátky - čo k tomu potrebujem?
Ahojte potrebujem sa dozvedieť či máte skúsenosť s kotlom na splátky potrebujem kondenzačný kotol s…
daralbajda
Pred 7 rokmi
26
Ako čítať list vlastníctva?
potrebujem poradiť s LV na ktorom je viacero vlastníkov a neviem aký podiel je môj, konkrétne ked j…
andyno
Pred 7 rokmi
18
Kto vybavi uzemne rozhodnutie+stavebne povolenie v KK???
Najde sa nejaka firma alebo osoba ktora vybavi uzemne rozhodnutie a stavebne povolenie v Kežmarku?O…
ikiliena18
Pred 7 rokmi
3
Koľko vás vyšiel projekt domu?
Davame si stavat projekt na Ciernej vode - Triangel (developersky projekt) a zmena povodneho projek…
laguardia
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
9
10
283
Betonove stlpiky
Dobrý deň, chceme oplotiť záhradu betónovými stĺpikmi na ktoré dáme pozinkované pletivo. Máte nie…
roman558
Pred 7 rokmi
22
Pomoze niekto z navrhom kupelne?
Ahojte, pomozte mi navrhnut kupelnu. bude na poschodi, urobena z byvalej komory, uz som tam zvasci…
tinvin
Pred 7 rokmi
3
Biele vodovodné batérie - vodný kameň
dobry den. rada by som sa opytala, ci mate niekto skusenosti s bielymi bateriami k umyvadlu kuchyna…
alicka850
Pred 7 rokmi
13
Postup prác po vymurovaní priečok v podkroví
Caute chcem sa spytat mam na podkrovi priecky vymurovane do 6. radu. Aky je postup..domurovanie pri…
maros173
Pred 7 rokmi
3
Murovanie (je to dobre?)
Ahojte Posielam par fotiek z dnesneho dna. Je to takto vymurovane dobre? Tie zamky tehly pr…
stano8
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
77
Kedy sa robí komín do hrubej stavby?
Ahojte, staviame bungalov a buduci rok ideme pod strechu. Treba uz v tej faze spravit komin, aleb…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
26
Tepelná izolacia podlahy 2np
Ahojte, chcel by som poprosiť o radu, skúsenosť alebo odporúčanie. Budem stavať dvojpodlažný RD, s…
gorgar
Pred 7 rokmi
6
Kari rohož na podlahove kurenie
co si myslite o pouziti kari rohoze na podlahove kurenie mate s tym niekto skusenosti? co sa s tym …
cotibebemore
Pred 7 rokmi
19
1
2
…
1697
1698
1699
1700
1701
…