O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Spravne natočenie krbu a komina
Ahojte, ideme riesit cez vikend komin. Komin bude klasicky v rohu miestnosti so 45 stupnovym vyvo…
reward
Pred 7 rokmi
7
Exterierovy kvetináč na betónovom chodníku - fľaky
Dobry deň susedia, ako máte ošetrené, aby vám nerobil exterierovy kvetináč fľaky na dlažbu pri zal…
matej_r
Pred 7 rokmi
4
Prvý rad plotových tvárnic
Dobrý deň, chcem sa spýtať či neviete poradiť ako uložiť prvý rad plotových tvárnic (Hausler) na ni…
matej_r
Pred 7 rokmi
5
Stavba ked ma sused dom na hranici pozemku
Dobrý večer! Chcem sa spýtať, chystáme stavať dom na pozemku širokom 14m a dlhom 28m. Boli sme na s…
dexter89
Pred 7 rokmi
16
Zalohovy predpis
Ako vám správca účtuje upratovanie spoločných priestorov, obsluhu kotolne, servis výťahov, zimnú úd…
maria123
Pred 7 rokmi
19
Je nutné platiť žiadosť na plyn, keď plyn nechceme?
Ahojte. Ideme stavať RD a vbavujeme povolenia. Pôvodne sme uvažovali nad plynovým kúrením. Máme hot…
piti255
Pred 7 rokmi
20
Cistenie vymennika Sentinel Kinetik
Ahojte. Cistil niekto z vas vymennik rekuperacnej jednotky Sentinel Kinetic B? Pisu ze vodou al…
lgman
Pred 7 rokmi
5
Aky je najvhodnejsi strop na pristavbu
K starsiemu domu pristavujem novu cast 12krat6 metrov a chcem poradit nejaky strop.Rozmyslam ze na …
jan45
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Projekt kuchyna-dispozicne riesenie
Ahojte, uvitam vsetky Vase navrhy a postrehy ako rozmiestnit skrinky a spotrebice v kuchyni. Spaj…
bambula626
Pred 7 rokmi
4
Diletacia betonove poteru
Prosim vas nieje mi jasna jedna vec pri diletovani betonove poteru. Je mi jasne ze popri stenach sa…
bambula626
Pred 7 rokmi
4
Projekt O130 od DJS Architecture - staviate niekto?
Staval niekto tento domcek od djs architekture?
nias
Pred 7 rokmi
8
Sprchový box do priestoru
Dobrý večer,viete mi poradiť kde kúpiť sprchový box do priestoru s rozmerom 70x90cm ,alebo 70x100cm…
cina1
Pred 7 rokmi
8
Forma Mistr dlaždič
máte niekto skúsenosť s formou 'mistr dlazdic'? a neviete kde by som ju mohla kúpiť? ďakujem
carolinka
Pred 7 rokmi
1
2
46
Príslušenstvo k digestoru
Kúpil som digestor Gorenje WHI661S2X a chcem ho použiť na recirkuláciu. Príslušenstvo naň musím dok…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
10
TOP HEATING vs. TIEMME
Riešim podlahové kúrenie. Mám na tieto trubky dobrú ponuku. TOP HEATING RED PEX-AL-PEX. http://…
dobro13
Pred 7 rokmi
5
Sada na zakladanie obv.murov
Ahojte potrebujeme surne na zajtra pozicat tuto sadu...okres galanta senec sala .viete o niekom?
wolodymyr
Pred 7 rokmi
4
Daval niekto do podlahovky/stropu aj ine medium ako vodu z vodovodu ?
daval niekto do okruhu podlahovky napríklad aj len destilovanu vodu ? viem, ze bezna prax je ta…
m168
Pred 7 rokmi
5
Parozabrana pod vinylovu podlahu
Ahojte. Mám vinylovú podlahu Quick Step a k nej originálnu podložku Livyn Sunheat 1,5mm hrubú. Pred…
onie123
Pred 7 rokmi
2
Špára medzi poterom a stenou
Dobrý deň. Kúpili sme tehlový byt, mal len jedného majiteľa, nieje starý. V jednej izbe mali potia…
bovary
Pred 7 rokmi
6
Nekompletna montaz z domosu
Ahojte. Montovali nam kuchynu z Domosu, dodali zle uchytky, chabali listy, bola zla velkost dviero…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
4
Interiérový dizajn - vizualizácie
Ahojte, hľadám niekoho na interierovú vizualizáciu rodinného domu, konkrétne dennej časti - prosí…
domi_17
Pred 7 rokmi
1
Poškodená fasáda - ako opraviť dieru?
Ahojte Vsetci.maly sme malu nehodu kt.nam sposobila dieru vo fasade-polys.15cm a vonkajsia omietka…
zlatovlaska111
Pred 7 rokmi
25
Čistička + nádrž na dažďovú vodu alebo žumpa
Rada by som sa poradila s niekým kto má skúsenosti či kombináciu týchto 2 alebo troch veci na dome …
lubkecha
Pred 7 rokmi
3
Stavia niekto v okoli Humenneho smer Medzilaborce?
Zdravim potrebujem par vozikov ornice neviete niekto? Odvoz si zabezpecim. Okres Humenne. Dakujem z…
pavol2010
Pred 7 rokmi
1
Studňa pred začatím stavby
Ahojte, chcel by som sa poradiť ohľadom studne. Ideme stavať. Je vhodné dať vyvŕtať studňu ešte prd…
milan_vt
Pred 7 rokmi
23
Koľko stojí keramický strop na 120m2?
Koľko Vás vyšiel keramický strop na cca 120m2 dom?
jurajsrnka
Pred 7 rokmi
30
Zasklenie terasy Košice
Ahojte. Má niekto skúsenosť s firmou z Košíc alebo okolia na zasklenie terasy? Ďakujem
piti255
Pred 7 rokmi
6
Typ na zhotovitela zimnej zahrady
Ahojte, vedeli by ste niekoho odporucit na zhotovenie zimnej zahrady? Konkretne 5x4m zasklenie sten…
piti255
Pred 7 rokmi
1
Ako klast zamkovu dlazbu?
dobry vecer.......nedari sa mi moc pokladka zamkovej dlazby, jedna strana mi uteka furt hore.......…
peto222
Pred 7 rokmi
13
Elektrikár Ľubomír Lenárd - Lenes sro Košice
Mám zlú skúsenosť s elektrikárom p. Ľubomír Lenárd - Lenes sro, ktorý mi robil el. prípojku. Vypýt…
johny27
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
5
6
158
1
2
…