O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rôzne kúpeľňové riešenia
Čaute, idem prerábať kúpeľňu a neviem sa rozhodnúť, čo použiť a čo nie. Je toho viac, tak to sem dá…
erka2
Pred 7 rokmi
3
Rezervacna zmluva
Ahojte Viete mi dat tipy na čo si dávat pozor pri podpise rezervacnej zmluvy? Zvazujem ju predis…
roriesvk
Pred 7 rokmi
1
Aku hrubku zateplenia na starsi rodiny dom?
Zdravim, aku hrubku zateplenia by ste zvolili na zateplenie starsieho rodineho domu s hrubkami stie…
miro_baumit
Pred 7 rokmi
4
Plytke zaklady na skale - pristavba cca 7x3metre vyska cca3metre - predlzenie obyvacky
Dobrý deň chcel by som sa poradiť : robím prístavbu rodinného domu na Záhorí Pri kopaní základov mi…
miroslavzbj
Pred 7 rokmi
4
Aké dvere na kotolnu /technicku miestnost?
máme rozpočet 3 firiem na celý dom na plastove okná plus dvere vchodove a technická miestnost ,tie …
lenka_21
Pred 7 rokmi
9
Ponocny dreveny rost
Pozdravujem, riesim pomocny dreveny rost. Obrazkov som aj tu nasiel niekolko, no vzdy tam chybal ro…
binma
Pred 7 rokmi
15
Laminatka - roztahovanie podlahy
Ahoj,pred 2 mesacmi sme dorobili podlahy (8mm classen s v drazkou) pred pokladkou stali rozbalene p…
miroslavzbj
Pred 7 rokmi
7
Postup izolácie základu
Ahojte. Zajtra sa chystam trochu pkpracovat tak si len chcem overit postup pripadne nieco vylepšít…
eagleowl
Pred 7 rokmi
19
sponzor fóra
Zapojenie indukcie z 400V na 230V
Dobrý deň, potreboval by som poradiť ohľadom zapojenia indukcie Electrolux EHH6240ISk. Za induk…
ajkafilip
Pred 7 rokmi
20
Veľký Lapáš - novostavby
Dobrý večer, uvažujeme o kúpe domčeka vo Veľkom Lapáši hneď po ľavej strane. Býva tam niekto z Vá…
stanislava9
Pred 7 rokmi
1
Mali sme negativnu skusenost s murarom
Dobry den. mali sme negativnu skusenost s murárom na rucne omietky. nakupili sme material ako nam k…
snoopik
Pred 7 rokmi
14
Stavebny pozemok RUSOVCE, ul. Colnicka
Ahojte, uvazujete o kupe, resp. mate nejake info ohladom pozemkov v Rusovciach na Colnickej ulic…
coralline
Pred 7 rokmi
7
Kuchynska linka- zhanam stolara BA alebo SC
Dobry den. Poznate stolara, ktory vie vyrobit kuchynu so zafrezovanymi dvierkami? Najlepsie okolie…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
4
Máte plastové okná s hliníkovým klipom?
Zaujali ma plastove okna s hlinikovym klipom na povrchu, myslite ze to vydrzi (min. rovnako ako pla…
tomcok
Pred 7 rokmi
19
Aky priemer vodovodnej pripojky do zahradnej chaty? DN32 alebo DN25?
Ahojte. Idem robit vodovodnu pripojku do zahradnej murovanej chaty, aky priemer potrubia odporucate…
paul2
Pred 7 rokmi
5
Plánuje sa obecná kanalizácia v Bojniciach?
Ahojte neviete ako to je s kanalizaciou v Bojniciach? Kúpili sme pozemok na Kúpeľnej ulici. Kupoval…
beruska2311
Pred 7 rokmi
9
Darovanie humna bez listu vlastníctva
Dobrý den, dedo má humno a rozhodol sa nám ho darovat, len sme zistili ze od toho humna nie je list…
monima1
Pred 7 rokmi
6
Digestor: predlzit alebo ukoncit niekde na stene?
Mame vyssie stropy (2850mm) a neviem kde ukoncit digestor (90tka) pri stene. Ci kupit teleskopicky…
alicka850
Pred 7 rokmi
16
Vlhkosť poteru a pokladka laminátovej podlahy
Od februára je v novostavbe urobený cementovy poter hrúbky 5cm. Aktuálne má poter vlhkosť 3,5-4% po…
maracana99
Pred 7 rokmi
6
Rekonstrukcia bytu v BA - elektro, voda, buracie prace atd...
Ahojte :) v priebehu roka sa chystam prerabat byt a hladam spolahlivu partiu remeselnikov, prip. …
jurly
Pred 7 rokmi
3
Matrac pre bábätko
poradíte mi prosím matrac pre bábätko? Je lepšie pena alebo kokos? a na čo si dávať pozor? Alebo či…
detskapostel
Pred 7 rokmi
3
Priecky z nepalenej tehly v novostavbe z Ytongu
Ahojte, chcel by som vediet Vas nazor na vymurovanie priecok z nepalenej tehly v RD z Ytongu. Cita…
minolada
Pred 7 rokmi
1
Kde kúpim takéto jemné závesy?
Ahojte neviete mi prosím poradiť kde kúpim takéto jemne závesy? Ďakujem
pancake
Pred 7 rokmi
18
Bauhaus - dodacia lehota
Ahojte! Pred piatimi tyzdnami sme objednali v Bauhause dlazbu. Dodacia lehota na informacnom panely…
chrobak7
Pred 7 rokmi
6
Darujem zeminu, Bernolákovo
Darujem zeminu, cca 8-10 m3. Nachádza sa v Bernolákove. V prípade záujmu odber možný ihneď.
sikula9
Pred 7 rokmi
1
Elektrikar ,vodar,Kosice
hladame elektrikara,vodara Kosice ,poradte niekoho skym ste mali dobre skusenosti a boli ste spokoj…
morandia
Pred 7 rokmi
2
Pripojenie na plyn a spustenie kondenzačneho kotla PROTHERM Panther Condens 25 KKV , okolie VT
Zdravým koľko podľa vás môže stát zapojenie plynu a uvedenie do prevádzky kondenzačného kotla ? Čo …
iseki
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
62
Vonkajšie žalúzie na terasové dvere
Prosim vas poradte zvazujeme vonkajsie zaluzie na terasove dvere ale dat na kazde kridlo zvlast ale…
chrobak7
Pred 7 rokmi
7
Voda presakuje do šachty pri bazéne
Ahojte, určite je tu kopa takýchto tém a veľa som z nich aj prečítal avšak nenašiel potrebnú info…
malofla
Pred 7 rokmi
8
DREZ: granit alebo nerez?
Ahojte, nie je problem s bielym granitovym rezom, ze v nom ostanu flaky napr po visniach, mrkve a p…
efka123
Pred 7 rokmi
15
1
2
…
1678
1679
1680
1681
1682
…