O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Skúsenosti s touto panvicou
Dobrý deň, rada by som sa opýtala na vaše skúsenosti s touto panvicou https://eshop.tescoma.sk/pa…
evangelinalou
Pred 7 rokmi
6
O ake svietidlo ide?
Nestretli ste sa s tymto svietidlom? neviete o aku znacku ide, prip. podobne svietidla? foto pin…
svietidlar1
Pred 7 rokmi
6
Strop prescot
Zdravíčko chcel by som sa spytat dal som si spraviť cenovú ponuku na strop kde bol určitý počet nos…
mohoo
Pred 7 rokmi
3
Aké okno by ste navrhli?
Zdravím Vás, aké okno by ste navrhli . Nemôže byť napevno aspoň jedna časť by sa mala dať ot…
evatothova
Pred 7 rokmi
23
Veľkoformátová kachlička - obklad
Ahojte. Má v dome niekto, či už v kuchyni alebo v kúpeľni, kachličku, ktorá je dlhá 1m, široká 33,3…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
5
Ako spravne odizolovat zaklady?
Zdravim,ako by ste mi odporučili spravny postup na odizolovanie zakladov? Priklad foto :-)
jan45
Pred 7 rokmi
7
Nákup zateplenia v polsku
Ahojte, plánujem teraz nákup podlahového polystyrénu, soklovej dosky a minerálnej vaty do stropu. C…
jblaze
Pred 7 rokmi
4
Omietky-potery
prosim Vás poradte niekoho na omietky a potery...Sme z Oravy... ak mate niekoho skym mate dobré sk…
zuzik27111
Pred 7 rokmi
10
sponzor fóra
Nerezové zábradlia, plotové výplne
Viete mi odporučiť dodávateľa na nerezové ploty a plotové výplne, či už hliník alkebo ťahokov? Naj…
dobryplot
Pred 7 rokmi
3
Stol Iron mango 100x240cm
Ahojte mate alrbo videli ste uz nazivo stol Iron mango? https://ikuchyne.sk/eshop/produkt/jedalens…
viembytajmila
Pred 7 rokmi
1
Hladame omietkarov BA cim prv tym lepsie
Surne zhaname partiu na strojove omietky na prerabku RD. Viem, ze sa to.hlada hodne dopredu, ale …
andyno
Pred 7 rokmi
4
Stresne okna VELUX / FAKRO, ktore ???
Ahojte, potrebujem vediet vas nazor. Chcel som si do strechy namontovat 4 x stresne okna Velux GLU…
sysell
Pred 7 rokmi
8
Sklobetónová stena nad dverami
Potrebovala by som poradiť sa ohľadom sklobetónových tvárnic. Mám takú predstavu, že si ich dáme na…
dedo758
Pred 7 rokmi
5
Fasáda dlheho domu
Ahojte. Chceli by sme si zateplit a dat fasadu domu.mam uz aj nejaku predstavu Neviete o nejakej …
peky1984
Pred 7 rokmi
6
Cerpadlo -narazana studna
Dobry den, prosim o radu, v zahrade mame narazanu studnu (hlbka 4,5-5m) a navrchu mame klasicku pum…
mirec1
Pred 7 rokmi
6
Odvetranie kanalizacie
Ahojte. Chcel by som sa spytať na sposob odvetrania kanalizacie. PLan domu je v prilohe. Povodn…
peto2
Pred 7 rokmi
4
Kotol na spaľovanie peliet s možnosťou kúrenia drevom.
Po dlhom prehľadávaní fora a nenájdení ucelenej konkrétnej situácie,ktorú momentálne riešim som sa …
dibko
Pred 7 rokmi
12
Okná antracid
chcem sa opýtať tých čo máte okná vo farbe antracid či máte hladký alebo vzorovaný...my sme doteraz…
nicky3
Pred 7 rokmi
1
2
50
Čo na terasu z fatrafolu?
Ahojte. Máte niekto nejaké tipy, čo by som mohol dať na terasu z fatrafolu? Projektovo to bolo na…
gumi
Pred 7 rokmi
1
2
41
Pokazene okno
Zdravim. Zaseklo sa mi platove okno. Nejde vyklopit a normalne otvorit len nasilu. Pozeral som pa…
megdesign
Pred 7 rokmi
2
Tvrdost bieleho polystyrenu
zdravim chcem sa opytat ktory biely polystyren je najtvrdší na tlak okrem xps. Najlepsie hrubka 10c…
stowasser
Pred 7 rokmi
12
Celosklenene posuvne dvere do puzdra Kosice
Poradte prosim, Zhanam celosklenene 1100 mm posuvne dvere do puzdra ECLISSE.
lharvanova
Pred 7 rokmi
1
Krono Original Dub Modena
Ahojte, máte niekto doma laminátovú podlahu Krono Original Dub Modena 8274? Aké sú skúsenosti? A sp…
becul
Pred 7 rokmi
1
Pozemok bez prístupovej cesty - poľná cesta
Máme možnosť kúpiť pozemok evidovaný ako orná pôda v zastavanom území obce. Je to vlastne "záhrada"…
aii
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
85
Kolaudačné rozhodnutie
Opíšem danú situáciu. Mesto Prievidza predalo stavebné pozemky na výstavbu rodinných domov cca 10. …
jc57
Pred 7 rokmi
5
Kristalon Okrasne Dreviny Hnojivo - Pomoc!
Asi pred mesiacom som polial kríky arónie hnojivom Kristalon na Okrasne Dreviny, kríky už mali malé…
ruren
Pred 7 rokmi
3
Aké dlhé a hrubé šróby dať na vertikálny bojler?
nevie niekto poradit ake hrube a dlhe sroby minimalne dat na 120l bojler? vertikalny dik
radoslavc
Pred 7 rokmi
28
Omietka Ceresit drevodekor - majster v okoli Kosic
Ahojte, Hladam majstra v okoli Kosic, na omietku zn. Ceresit, viete o niekom? Dakujem.
lharvanova
Pred 7 rokmi
1
Umiestnenie radiatora v kupleni
umiestňovali ste niekto rebríkový radiátor vedľa dverí v kúpeľni a tesne vedľa vypínača ?
dedo758
Pred 7 rokmi
3
Právo prechodu a prejazdu cez pozemok SPF
Rád by som sa opýtal, aký je postup pri žiadosti o právo prechodu a prejazdu cez pozemok. Má číslo…
palobb
Pred 7 rokmi
20
1
2
…
1676
1677
1678
1679
1680
…