Okná antracid

chcem sa opýtať tých čo máte okná vo farbe antracid či máte hladký alebo vzorovaný...my sme doteraz boli vtom že ideme na ten vzorovaný ale jeden pán čo nam robil cenovu ponuku nam vravel že finalne okno je krajšie v tej hladkej antracidovej a v druhej firme pán že tie hladké ani nerobili...cena je rovnaká ide len o dizajn viem každemu sa páči niečo ine tak dakujem za rady ... :-)
Odpovedať
1
2
@nicky3 my mame Metbrush Antrazitgrau. Je to vzorovane. Podla mna finalne okno je krajsie vzorovane, ako hladke... https://www.google.sk/search?q=metbru...
Odpovedať
jedna tu dnes riesi antracid, druha asvalt... co ma dnes Danko narodeniny?
Odpovedať
@nicky3 aj my mame antracitove a vzorovane mozno sa horsie cistia tie vzorove ako hladke ale to je sila zvyku.
Odpovedať
@petka456 dakujem za info :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez mame vzorovane a uz by som asi dala hladke a bledsie sede, nie antracit. Ale je to len o nazore jednotlivca... Nie je to nieco z coho by som teraz nemohla spavat... Na dome je X veci co by kazdy z nas zmenil ak by este raz staval :-D
Odpovedať
my máme antracit a údržba nič moc,ja by som si ich nedala.
Odpovedať
farba antracit...chvilkovy ulet na oknach.
Odpovedať
@petka456 taky si myslím, že tam víc bude zůstávat prach..
Odpovedať
@marta2610 a co byste si dala? Právě taky vybíráme barvu.. je to teď in :D ale me by se možná libila i šeda
Odpovedať
@cincilak daj si antracit ale hladke nie vzorove
Odpovedať
@cincilak aspoň bledošedé,my sme tak kúpili antracit ako píšem údržba za trest,ináč sme mali v starom dome dnu biele a zvonku dubová kôra spokojnosť väčšia.
Odpovedať
@marta2610 a ty mas antracit aj z vnutra ja mam z vnutra biele
Odpovedať
Článok sa načítava...
@petka456 áno aj dnu aj von antracit,píšem také sme kúpili na prvý moment sú tie okná pekné,ale údržba..........
Odpovedať
Profilova fotka
@cincilak ahoj ja som nechcela antracit ani biele ani drevene mam metbrush alu su krasne aj kamoska oproti co ma antracit mi povedala že by si dals tie moje
Odpovedať
@marta2610 :-D teď co uprednostnit. Image nebo praktičnost..
Odpovedať
záleží čo preferuješ,ked sme dom kupovali aká som bola vytešená,ale len po prvé umývanie,na druhej strane logika,že na tmavom vidno viac nečistoty. ja by som kuk na nejaké novostavby a porovnávala.
Odpovedať
Profilova fotka
@cincilak uprednosti praktickost...ja by som uz antracitove okna nedala. Mame sice hlinik, udrzba na utretie, ale na druhy den mozem utierat znovu a o antracitovych parapetach radsej pomlcim🙈antracit never more😬a nikde, ani na streche, vchodovych dverach, exterierovych zaluziach, garazovej brane, plote, atd...cakam na ten moment, kedy ten prach zacnem prehliadat😄
Odpovedať
@marta2610 Ved ano to su pekne okna len ako pises ta udrzba ale ja mam len vonku antracit a ako pisu prach je vidno aj na hnedych oknach aj parapetach ja byavam pri hlavnej ceste a mam cierne parapety a ties ked rano utriem vecer uz su zaprasene ale co uz taky je zivot ze prachu je vela na zemeguli.A ja mam aj ciernu skrizlu ierne okna sivu fasadu a medzi oknami mam cierny kamen a este aj na piatich stlpoch teda na terase na balkone a aj pod pristreskom na auto a este sme si vybrali aj branu posuvnu ciernu aj malu branicku a mam aj polt z cirnych lamiel a je tosuper pekne to ladi.Ale to je vec kazdeho co sa mu paci mne sa to paci a druhemu sa nemusi.Ahoj.
Odpovedať
@ninaclaudius Ale vet to mas biele okna a ties su super neni vidno tolko prachu len my na byte mame biele a na dom sme u bielenechceli nech ten dom niako zviraznia tie antracitove okna.Ale je to len na vkuse cloveka a teras letia antracit mozno za 5rokov uz budu ludia ich menit za biele.Ale ja nie lebo uz nebudu dubaky na nove.Musime splacat uver.Ahoj.
Odpovedať
@wewika1 Je to tak ako pises ze jeden den utries a na druhy den mozes znova.Ja mam este aj strechu a ties cakam kedy riadne zaprsi az my vsetok prach zmyje ale ked je sucho a sa prasi tak je to zachvilu take ako to aj bolo.Ale co uz sa musime s tym naucit zit a nevsimat si tolko toho prachu lebo nam zacne z toho sibat.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 my mame tiez strechu, vsetko antracit, este aj ploty a na plotovych stlpikoch striesky😂topka su exterierove, tie su uplne hnusne spinave stale...a byvame v oblasti, kde za nami je uz len rola, tohtorocna zatva bola zazitok😂stavat novy dom spravim milion veci inak😋
Odpovedať
@wewika1 Ja ties ale nikdy nebudeme spokojne co mame my ale sa nam paci co maju druhy.A ta rola ziadna vyhra ako aj ja mam z jednej strany hlavnu a z druhej je bocna takze auta a tatry na tunnel behaju jedna radost a ja mam prach az v dome.Ale asi niekedy uz tan tunel nestastny dorobia uz len musime mat pevne nervy a dufat ze bude lepsie.A to tu vela pisu ze keby stavali druhy dom tak vela veci zmeni ale ako pisem nikdy nebude clovek spokojny s tym co ma ale sa mu paci ine veci a aj domy.Musime si povedat take som chcela a mne sa paci a druhym sa nemusi.Vet tam budeme my byvat. x-)
Odpovedať
@petka456 přesně tak, pokaždé bysme něco změnily
Odpovedať
Mame hladky a vyzera to super, aj udrzba ok
Odpovedať
@alicka850 Ale vet ani tie vzorove su neni nic hrozne na udrzbu umyjem jarovou vodou a su krasne leskle a cistucke kym sa zase nezaprasia.A prach vidno aj na hladkych aj na vzorovych.
Odpovedať
@alicka850 @petka456 dakujem zienky za info ostavame pri farbe antracid ale dame asi ten hladky o udrzbu mi ani tak neslo skor o vyzor ktory lepsie vyzera... :-)
Odpovedať
@alicka850 a mate aj vchod.dvere antracid hladky...ako to tam vyzera...to ma este zavadza ako budu vyzerat dvere..
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 oni nie su biele, metbrush aluminium je strieborna vid foto ahoj
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som dnes bola u susedov co maju antracitove okna a ked som ich videla, tak som bola taka stastna ze mam svetlo sede. Straaasne boli zaprasene, vsetko na nich bolo vidno...
Odpovedať
@nicicka :-o fakt taková hrůza? Už teď mám z toho hruzu :D ale stejně si je dam
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?