Rôzne kúpeľňové riešenia

Profilova fotka
Čaute, idem prerábať kúpeľňu a neviem sa rozhodnúť, čo použiť a čo nie. Je toho viac, tak to sem dám v bodoch. 1. čo sa teraz používa na spoj vaňa/obklad... silikón, alebo nejaké lišty, alebo niečo iné? Ja som našiel takéto lišty, ale neviem či je to lepšie ako silikón. http://www.celox.sk/sk/Produkty-Celox... 2. je nejaký problém s kovovými listelami medzi obkladom na dekoráciu? Napríklad že to časom stratí lesk, alebo niečo podobné. http://www.celox.sk/sk/Produkty-Celox... 3. temostatická batéria v paneláku - myslím si že tlak vody a teplota u nás moc nekolíše, takže by malo všetko fungovať, ale radšej sa spýtam, či v paneláku nie sú s tým problémy. https://www.grohe.sk/sk_sk/grohtherm-... 4. mám nedostatok miesta na umývadlo a našiel som na internete túto skrinku + umývadlo. Nevidel ju niekto niekde naživo? Ide mi o to, či to úzke umývadlo je použiteľné... https://www.rasub.sk/roca-debba-unik-... 5. radiátor na elektriku... Doteraz som nepotreboval kúpeľňu vykurovať, ale chcel by som tam teraz radiátor hlavne na sušienie uterákov. Ako fungujú tie radiátory? To je v nich len voda+špirála a nič viac? Tie bez termostatu kúria nonstop naplno? https://www.siko.sk/kupelne/vykurovan... 6. Zástena na vaňu. Tie jednodielne dizajnové sklenené zásteny mi prídu hrozne nepraktické, zaberajú nonstop miesto a nezakryjú celú vaňu pri sprchovaní. Našiel som toto riešenie, ktoré nieje síce moc dizajnové, ale príde mi omnoho praktickejšie. Má s touto zástenou niekto skúsenosti? https://www.ravak.sk/sk/vanova-zasten... Ďakujem všetkým čo sa podelia o svoje skúsenosti.
Odpovedať
@pmasarik tak toto je na 2-hodinovú kávu :-D aspoň v skratke k bodu 5: v zásade existujú kúpeľňové radiátory a sušiče uterákov, princípy sú 2: - špirála, čiže vyhrievanie elektrikou (zvyčajne sušiče) - špirála (vykurovacia tyč) zohrieva tekutinu, ktorá je v radiátore
Odpovedať
To umývadlo sa mi zdá málo hlboké na každodenné použitie. My máme na vecku hĺbku 30 cm, momentálne prerábame kúpeľňu, tak si v tomto malom umývam aj zuby a tvár, až také pohodlné to zas nie je. Ale dá sa to. Na tie lišty okolo vane som sa pýtala nášho obkladača, on mi to neodporučil, tak dáme silikón.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?