O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Betónový strop v bungalove - máte niekto?
zaujima ma ci este niekto stavia betonovy strop aj napr. na bungalovoch, co dotycneho k tomu vedie.…
skin1984
Pred 6 rokmi
1
2
48
Stresne vs klasicke ale uzke okna?
Prosim vas poradte nam. Nevieme sa rozhodnut co je lepsie. A: Stresne okna- vychadza ich 6..kupeln…
marco1018
Pred 6 rokmi
12
Hviezdne bývanie - vrchné byty s terasou
Ahojte, máme záujem o vrchný byt s terasou. Je tu niekto z projektu Hviezdne bývanie, ktorý vlastn…
mrnousik
Pred 6 rokmi
1
Šírka parapety v interiéri a exteriéri
Ahojte, ideme osadzat okna, salamander 92, aku velkost parapetu mate v interieri a v exterieri?…
felllicita
Pred 6 rokmi
7
Ake mate skusenosti s preplachom,cistenim a konzervaciou ustredneho kurenia?
Ake mate skusenosti s preplachom,cistenim a konzervaciou ustredneho kurenia? po 2ch rokoch po pouzi…
amorleo
Pred 6 rokmi
9
Byt s neexistujúcou pivnicou
Ahojte, Idem si po radu. V decembri 2018 sme kúpili byt 82m2. Na kúpnej zmluve je uvedené, že k …
miroslavzbj
Pred 6 rokmi
9
Stavba domu z polystyrénových tvárnic
Ahojte ľudia, chcem sa spýtať či má niekto skúsenosť s polystyrénovými tvárnicami pri stavbe domu …
blueevil
Pred 6 rokmi
1
Z rodinného domu dve samostatné možnosti bývania
Ahojte, prosím o radu. Aktuálne zvažujeme s bratom takú možnosť. Máme k dispozícii veľký RD, kde…
somecheck
Pred 6 rokmi
9
sponzor fóra
Okná od Svět oken - máte skúsenosti?
Ahojte, dávam si robiť CP na okná a vchodové dvere. Dostal som zatiaľ odpoveď z Inconu a z Aluplast…
gabo789632
Pred 6 rokmi
2
Prosba o radu - podlaha
Mám starší vidiecky dom, ktorý prebieha kompletnou rekonštrukciou. Teraz na jar sa chcem pustiť do …
vladkavd
Pred 6 rokmi
7
Môžem vymeniť nosné preklady na obvodovom múre aj v pripade miako stropu?
Zdravím, chcel by som sa spýtať či by som mohol vymeniť nosné preklady 3ks 1250mm za 3ks 1500mm a a…
zmrzlina_sk
Pred 6 rokmi
7
Anemostat alebo mriežka na krbe? Rady a názory
mate niekto miesto mriezky anemostat na krbe? ako to vyzera? je vizualne krajsi biely ci nerezovy ?…
miri22
Pred 6 rokmi
1
2
33
Hľadám na prenájom starú stodolu okolí Levíc. Vie mi niekto pomôcť?
Malo by sa do nej vojsť okolo sto ľudí.
1kelis
Pred 6 rokmi
1
Nesprávne vymeranie domu
Ahojte, chcela by som sa spýtať či sa Vám niekomu stalo, že vam geodet zle vymeral dom. Problém vša…
flowy
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
69
Stitove mury a podkrovie
Dobry den, rekonstruujeme a budeme zobytnovat podkrovie, vsetko by bolo dobre az na stitove mury, k…
lobogo1
Pred 6 rokmi
3
Dvojpodlažná detská izba - inšpirácie
Dobrý deň, riešil prosím vás niekto v RD dvojpodlažnú detskú izbu štýlom že dole na miesto na hrani…
nora7
Pred 6 rokmi
23
Malo by význam zatepliť stavbu z 500cm Ytongu?
Mam novostavbu este bez fasády.Malo by nejaký efekt dat tam este cca 10cm EPS?Alebo skoda penazi a …
eagleowl
Pred 6 rokmi
1
2
39
Kuchyň - bílý lesk, dřevo. Máte prosím někdo?
Střeháčci prosím máte někdo kuchyň v kombinaci. Bílý lesk (vanilka,capucino, sloní kost)dřevo? Pros…
kliepa
Pred 6 rokmi
12
Vaňa pod oknom - nie je to nepraktické?
Ahojte, riesime teraz kupelnu. Velmi sa mi paci ak by sme mali vanu pod oknom. Ale bojim sa ci je t…
legasi
Pred 6 rokmi
19
Kuchyna a obyvacka
Prosim poradte ako vyriesit kuchynu a obyvacku. Jedalensky stol sa mi zda dakeko od kuchyne chcela …
legasi
Pred 6 rokmi
6
Predmet na mieru z dreva
ahojte, potreboval by som vyrobit z dreva taku "krytku" priemer cca 22cm, prikladam obrazky, na 4 s…
gashtaan
Pred 6 rokmi
25
Pozor na krádeže v novostavbách v Galante a okolí
!!!!POZOR!!!POZOR!!!POZOR!!! GALANTA A BLÍZKE OKOLIE strážte si svoje domy, hlavne novostavby!!! V …
eduardcho
Pred 6 rokmi
7
Stavebné povolenie na pozemku bez inžinierskych sietí
Zdravím. Chcem sa opýtať ,riešil niekto stavebné povolenie na rodinný dom, bez IS. Chcel by som vŕt…
gordonpd
Pred 6 rokmi
22
Firma na kompletnú rekonštrukciu domu - Západné Slovensko
Máte niekto skúsenosti so spoľahlivou firmou na rekonštrukciu od A-Z? Západné Slovensko.
andreagajewska
Pred 6 rokmi
1
Poradíte firmu na návrh a realizáciu kompletnej rekonštrukcie domu na západnom Slovensku?
Chystáme sa na veľkú rekonštrukciu domu ( podlahy, priečky, okna, kurenie...) a hľadáme firmu ktorá…
andreagajewska
Pred 6 rokmi
1
Strešný vtok - plocha strecha z PVC
Chcem sa spytat odbornikov, ktori maju skusenosti s PVC strechami (fatrafol, monarplan...) ake stre…
benefic1
Pred 6 rokmi
3
Aká by bola cca cena základov a platne?
Dobry den Vam prajem.Rozmery su 10x9 a bude poschodovy.Takze predpokladam ze zaklady budu musiet by…
mikazibanejad
Pred 6 rokmi
13
Rozdelenie ornej pôdy na dva pozemky
Dobrý deň mame pozemok o velkosti 1200 m2 na ktorom by sme chceli stavat 2 ludia takže planujeme ro…
mejdi1
Pred 6 rokmi
7
Ohrev vody v bojleri pri plynovom kúrení
Ahojte prosím Vás, ako mate riešený ohrev vody v bojlery ? Kúrenie budem mať riešené plynom.
vrajmantak
Pred 6 rokmi
4
Dlažba na starý betonový chodník - položiť alebo lepiť?
Na starý betonový chodník je lepšie položiť dlažbu alebo lepiť? Nechcem vyhadzovať a na novo to cel…
gashtaan
Pred 6 rokmi
11
1
2
…
1537
1538
1539
1540
1541
…