O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Statika prístrešku / zastrešenia parkovacieho miesta
Chcel by som sa Vás opýtať, či ste niekto riešili statiku prístrešku, konkrétne mi ide o drevené pr…
chrobak7
Pred 6 rokmi
10
Existuje take aj na SK
Chcem sa opytat ci sa miekto.nestretol niekde s takymto sendvicovym panelom na RD. Nieje potrebne u…
bacili
Pred 6 rokmi
18
Hlina kotovica
Zdravím. burali sme starý 100r dom a hlina kotovica sa použila na vyrovnanie pozemku. Otázka znie, …
jan45
Pred 6 rokmi
3
Kuchyňa po strop - urobili by ste ju tak opäť?
Kdo máte kuchyň po strop vidíte v tom výhody, nevýhody? Udělali byste to tak znovu? Nemůžu se rozh…
bacili
Pred 6 rokmi
28
Bordel do zakladov - oplati sa?
Hodil som do bazaru prispevok ze idem burat stary dom, ze ak ma niekto zaujem o sut, skridlu, tehly…
bacili
Pred 6 rokmi
7
Aka hrubka nerezu
Dobry den prosim poradte aku kominovu vlozku kupit nerez.postaci nerez z hrubkov 0,6?topit sa bude…
mraaazik
Pred 6 rokmi
10
Stavba zrubu v zime
Zdravim,v októbri ideme robiť základovu dosku.Stavat nám majú zrubovy dom,vid foto.Mate niekto skús…
diousaa
Pred 6 rokmi
9
Drevené zábradlie/zhotovenie
Dobrý deň, hľadám šikovného majstra v okolí Banskej B. Alebo Brezna na zhotovenie dreveného zábradl…
tonkatsu
Pred 6 rokmi
1
sponzor fóra
Zateplenie domu zvnútra
Svagor postvil domcek ( bungalov ) rozhodol sa zateplit ho z vnutra, vraj je to lepse ako z vonku a…
martosko
Pred 6 rokmi
1
2
48
Šírka príjazdovej komunikácii
Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať na Váš názor. Máme v pláne stavať rodinný dom (klasický bungalov)…
vykricnik
Pred 6 rokmi
7
Mravce v polystyréne ,vo fasáde ..
Dobrý deň ,vo fasáde mám mravce už som vyskúšal všetky možné veci ako domčeky ,bross,prášky ktoré v…
little_boy
Pred 6 rokmi
19
Drevená podlaha od SAXO PARKET a podlahové kúrenie
Zdravím. Uvažujem nad drevenou podlahou od tejto firmy. Máte niekto s touto podlahou skúsenosti? C…
mimikl
Pred 6 rokmi
1
2
35
Čím škárovat zámkovu dlažbu proti burine?
Ahojte. Robíme zámkovu dlažbu, a zaujíma ma, či sa dá pri skarovani pouzit niečo, aby som sa v budú…
lubk0
Pred 6 rokmi
18
Zateplenie fasády Multiporom
Ahojte. Viem aký je tu na fóre všeobecný názor na Multipor. Chcem len teoreticky uvažovať. Robil n…
zatepleniestyrcon
Pred 6 rokmi
9
Stavebna firma Andy
dobry den má prosím vás niekto skúsenosť so stav.firmou Andy?sú s Pezinka.hladam nejaku firmu na do…
rimbam3021
Pred 6 rokmi
1
Zo šachty na vodu s prípojkou vyteká voda
Ahojte prosim vas kupili sme minulý rok stary dom nic sa tam nerobilo teraz sme zacali cistit a po …
sappa
Pred 6 rokmi
26
Lexan alebo plech
Čaute čo by ste poradili na zastrešenie terasy?? Lexan alebo plech? terasa je na severnej strane t…
fugas20
Pred 6 rokmi
19
Vizualizacia kuchyne - dobry dizajner
Potrebovala by som poradit kde ste si v poslenej dobe davali robit vizualizaciu kuchyne v Kosiciach…
wivik
Pred 6 rokmi
5
Kde kúpim PELETY?
Zháňam kvalitné PELETY na kúrenie aj s dovozom. Ďakujem
ibenova
Pred 6 rokmi
6
Murovaný sprchovací kút s bezbariérovým vstupom
Ahojte strecháči, nevieme sa rozhodnúť, ako vyriešiť vstup do sprchového kúta. Je len otázkou estet…
kejsix
Pred 6 rokmi
9
Búracie kladivá
Dobrý deň,zvažujem kúpu buracieho kladivá Max do 200 niečo na SDS Max lepšie na HEX na postupné búr…
knedlik82
Pred 6 rokmi
11
Podkrovné priestory na základe typu strechy
Ahojte, viete mi niekto poradiť nejakú kalkulačku alebo nejaký obrázok kde by bolo možné si vypočít…
zatepleniestyrcon
Pred 6 rokmi
2
Čím vyplniť diletacne škáry v poteri?
Dobrý deň, chystáme sa lepiť vinylovu podlahu v novostavbe (dielce, hrúbka 2mm) mame podlahové kú…
tino2
Pred 6 rokmi
31
Yrovnanie a zateplenie podlahy
Ahojte, kupujem starý dom zo 70. rokov, kde sa podlažia robili z oceľových šínov, všetko si stavali…
aarkon
Pred 6 rokmi
5
Napadnutie darovacej zmluvy na pozemok
Dobry vecer, chcem Vas poprosit o radu, moj otec v roku 2004 podpisal darovaciu zmluvu v prospech v…
marex4
Pred 6 rokmi
16
Plastové alebo hliníkové okná?
Vie mi niekto poradit v com su lepsie hlinikove okna od plastovych??? Oplati sa investovat do nich,…
misoto
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
82
Ake plastove okna na rodinny dom?
Dobry den, potrebovali by sme poradit ohladom plastovych okien na rodinny dom. Vobec netusim ci je …
revolucne_okna
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
Zatepliť či nezatepliť?
Prosím o váš názor/skúsenosti... Máme postavený poschodový RD z Ytong Lambda Plus 37,5 cm. Neviem s…
zatepleniestyrcon
Pred 6 rokmi
1
2
43
Hlinené omietky - finálna cena na m2
Ahojte, ale zaujímalo by ma, či náhodou niekto nevie približné cenové rozhranie realizácie hlinenýc…
vanniekerk
Pred 6 rokmi
6
Sused poškodzuje náš dom
Dobry den, potrebujem radu. Sused mojich rodicov si zacal stavat vraj stavbu na ohlasku. / moji rod…
kristof_ko
Pred 6 rokmi
1
2
50
1
2
…
1371
1372
1373
1374