Bordel do zakladov - oplati sa?

Profilova fotka
Hodil som do bazaru prispevok ze idem burat stary dom, ze ak ma niekto zaujem o sut, skridlu, tehly ... otazka ale znie, oplati sa tie veci davat do zakladu? z hladiska dlhodobeho, ci to nespravi nejaky problem po xy rokoch, ze by to nejak sadlo a hlavne z financneho. Vie mi to spravit nejaku cenovu ulavu ked to tam nahadzem, udlabam ako ked budem mat cistu zakladovu dosku bez bordelu?
Odpovedať
@reitak Myslíte pravdepodobne pod zakladovu dosku a nie do zakladovych pasov. Ak to postupne po každej vrstve dobre užabujete, tak nebudete mať žiaden problém a ešte ušetríte peniaze za makadam/kamen/drt a jeho dovoz. Financna uspora zavisi hlavne od vzdialenosti odkial by sa kamen vozil.
Odpovedať
Profilova fotka
@reitak ušetrí, ale aj s tým bordelom sa musí správne narábať. Problém potom nebude žiadny.
Odpovedať
Sused to tiez pouzil pod zaklady z povodneho domu co stal na pozemku. Uz byvaju nejaku dobu a teda vyzeralo tiez, ze sa s tym nadreli ale vraj to je to iste potom ako keby ste nejake kamene tam museli davat a plus teda usetrite aj nieco za dovoz aj za to, ze sa nebude treba sa zbavit az takeho mnozstva odpadu.
Odpovedať
@reitak osobne si myslim, ze aj keby ten bordel klesol tak v zakladovej platni je tolko zeleza ze sa s tym nema co stat.
Odpovedať
Preco nie, ono sa to tak bezne robilo. Samozrejme je dolezite spravit tu zakladovu dosku poriadne a nie ze tam bude polovicu nej tvorit ten bordel
Odpovedať
Profilova fotka
Ako píše erik, kedysi sa to robilo iba tak, ale zase netreba to odfláknuť základová doska nemôže byť len z bordelu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?