Búracie kladivá

Profilova fotka
Dobrý deň,zvažujem kúpu buracieho kladivá Max do 200 niečo na SDS Max lepšie na HEX na postupné búranie zakladou,chodníkov atď.mate skúsenosti s lacnejšími Bestcraft,scheepach, Gude, Zipper nečakám zázraky len či sa to oplatí,ak si to postupné požičiam z požičovne vyjde na to zhruba 200€ s tím že sa budem musieť ponáhľať nech je to využite napr: https://elektricke-kladiva.heureka.sk... https://elektricke-kladiva.heureka.sk...
Odpovedať
Profilova fotka
ten scheppach mam, je to taka hobby zbijacka (ak porovnam s hilti produktami), ale zbijat zbija vyborne. je to hlavne na zaklady a pracu zhora dole, v ruke to nad hlavou neudrzis. V starsich verziach (starsiu mam tiez jednu) odchadzal drziak (trebalo dotahovat) a aj vinutie motora bolo dost slabe, teraz sa mi to uz zda vyriesene, ale model odlahcili, takze 30J to urcite nema. takisto to nema ziadnu kontrolu vybracii a po 30 minutach zbijania si musis dat oddych (sebe aj stroju). ale v tejto cenovej kategorii odporucam.
Odpovedať
Ja si neviem scheppach vynachvalit. Mam buracie kladivo ale kombi, s vrtanim, myslim ze ma 9J. Je to vsetko hobby verzia ale pracujem s tym jak s profi a nemam s tym problem. Len ta 9J ide do stareho komunistickeho panelu jak do masla. Takze s tymi vyrobkami spokojnost. Ta co si nahodil ty, mas to cisto len na buranie a predpokladam,ze to bude mat aj silu. Ja so svojim buram betony, chodniky, mury...no co treba..a zatial pohoda.
Odpovedať
Za mňa Scheppach AB 1600 - na búranie chodníkov a základov dobrá voľba. Na ostatné práce - sekanie omietok, búranie tehlových priečok, vŕtanie do betónu kombinované búracie kladivá. Keby si s takým chcel rozbíjať napr. podlahu, tak to trvá dlho, narobíš sa a kladivo zničíš, na to sú určené demolačné kladivá.
Odpovedať
Profilova fotka
Mam ten schepac a je dokonaly prave kvoli pozicovnemu som si ho kupil a uz sa to vratilo 100x bol v kufri s dvomi sekacmi a bura o 100..200 ;-)
Odpovedať
Tú scheppach mám už druhú. Na príležitostné profi použitie :-D na prvej odišli uhlíky a vymeniť sa akosi nedali. Inak perfektný mocný stroj. Za cenu značkovej kúpim aspoň tri takéto.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za odpovede idem pomali písať Ježiškovi :-)
Odpovedať
Scheppach super. Tiez mam skusenost a myslim, ze relativne dobra kvalita a tiez za dostupnu cenu, takze hor sa do toho ;-)
Odpovedať
Ja som si kupil toto pred dvomi rokmi a zbural som s tym cely dom 8x9m a plot a doteraz fici, akurat berem jednu susedovi. https://www.ebay.de/itm/Abbruchhammer...
Odpovedať
Mam schepach 50J a 60J a bosch 27J a myslim, ze tie hodnoty scheepach su skreslene, ked to porovnam s bosch. Ten scheepach ak je makky beton tak vobec nebije, do dvrdeho betonu a kamena ide super, bosch ide v kazdom betone super. Od schepachu po hodine bolia zapastia a vydrzi cca jednu sezonu, po sezone uz tak nebije a predavam a kupujem novy. Bosch drzi uz 10 tu sezonu, ale zas cena bola niekolkonasobne vyssia.
Odpovedať
@69pista69 Güde MH 1600...strašne veľa vydržala, silná, spoľahlivá stále funguje, teraz u suseda :-) Po 5 rokoch začal trochu tiecť olej pri intenzívnej práci, ale je to len mikro netesnosť a olej stačí doliať. Ale čo všetko zvládla za tie roky a aké zaobchádzanie...boli to dobre investované peniaze. Vibrácie nie sú tak odfiltrované ako u drahých strojov takže trochu ťa aj vytrasie, ale nebudeš s tým asi robiť každý deň 10 hodín.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?