Siete a povolenie

Dobry den,dali sme si vybavit potvrdenia od sieti jednej pani,ale dnes som zostala zaskocena ked mi domov dosla Zmluva o pripojeni odberneho miesta a sek na 209 eur zrejme za pripojku,chcem sa spytat,je potrebne mat podpisanu zmluvu ked potrebujem zakreslit siete k ziadosti na stavebne povolenie??mam cakat sek aj z spp???
Odpovedať
zrejmeide o nedorozumenie -- daj si na,mahu a chod na ilektrarne.plynarne spoje s nakresom parcely ,ci tam nemaju siete a povedia ti ci ano alebo nie ci sa plati neviem,aj vodarne nezabudni. ponukana zmluva je na el pripojku ,ktoru este nepotrebujes
Odpovedať
Profilova fotka
@angel2701 na tvoju otázku hovorím, nemusíš mať zaplatený pripojovací poplatok elektrárňam, vyjadrenie k projektu je zdarma /aspoň u mňa tak bolo/. Tento poplatok budeš platiť vtedy, keď podáš žiadosť o pripojenie. Podobne je to s plynármi. Ja, nakoľko sa budem pripájať na plyn, tak som pripojovací poplatok zaplatil / 153,75€ /. To bolo podmienkou k tomu, aby sa mi vyjadrili k projektu na stavebné povolenie. Ak však plyn používať nebudeš, nemusíš pripojovací poplatok platiť a iba požiadaš o vyjadrenie k ich sieťam, či ich tam nemajú.
Odpovedať
No je tto tak pani ktora nam to robi nam dala ziadost aj na pripojenie,ale zaplatime tak ci tak lebo si pripojku spravit chceme a je tam lehota dva roky dokedy sa treba pripojit.dakujem za rady:-)
Odpovedať
Profilova fotka
tusim ze pripojenie do siete je do 3 rokov ja som to tiez platil ale s tym ze nam idu robit sse rozvod a potom sa budem moct napojit ale my sme na novej IBV jo a k tomu ci je to potrebne to neviem ale mne to minimalne napomohlo k stavebnemu lebo uz mam zmluvu o pripojeni tak niesu pochybnosti ze tam siete nebudu
Odpovedať
my sme zacali vybavovat stavebne povolenie na domcek 22.1.2014 kde nam pani na stavebnom urade povedal co vsetko potrebujeme resp. ake potvrdenia a 28.1.2014 sme mali opeciatkovene a schvalene pravoplatne stavebne povolenie poplatok za SPP sme nemuseli platit stacil e mail s potvrdenim a kopia zmluvy ktoru poslali, co sa tyka elektrarni peciatka do situacia dana do 5 minut od navstevy distribucneho miesta a zmluva prisla postou o 5 dni,vodarne vybavene do tyzdna za 11 eur poplatok. celkove naklady na stavebne povolenie boli 47 eur + PHM :D. dalsie poplatky uz za pripojenie su: elektrika 209,- a plyn 153,- eur, voda cakame cenovu ponuku kde uz je ale vsetko pripravene aj s osadenou vodomernou sachtou.
Odpovedať
to vam staci len plyn, elektrina a voda? ziadne zivotne prostredie, povolenei maleho zdroja znecistenia prosredia, telekomunikacie..................... a ani 15 dnova llehota na spravoplatnenie neprebehla? To kde je taky skvely stavebny urad? @psn
Odpovedať
Nie toto vsetko nebolo treba, vzdali sme sa odvolania, takze 15 dni bolo hned prec. Telekomunikacie dala obec, takze to sme preskocili, zivotne tiez - dala obec a pamiatkarav mame v danej lokalite az ked zacneme stavat stilom staci podpis.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska @psn Iný kraj iný mrav? právoplatnosť dávajú po 15 dňoch, ale asi nemáte susedov, ktorí by sa mohli odvolať.
Odpovedať
Mozno staci na stavebnom urade otvorit usta a zistit si, ake su moznosti. Hlavne si treba vychadzat s buducim susedom a nie je problem ziaden. Hlavne treba zistit ked staviate v novej lokalite co vsetko v skutocnosti musite mat nie, to co vsetci pisu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?