Na jar plánujeme začať stavať, tak sme zvedaví, čo povedia iní na náš projekt. Sme mladí manželia, deti nemáme a neplánujeme. Vstupné dvere budú orientované na SZ. Za každý názor budeme vďační. (Odporúčam kliknúť na obrázok a zväčšiť si ho).
@raphael42 vacsina malych bungalovov vychadza z projektu laguna 22 alebo bungalov 333. velmi oblubene projekty, vtup cca vstrede, jedna strana dve tri izby, druha strana obyvacko kuchyna,oproti kupelna TM.
Je to jednoduche, ucelne a preto aj oblubene. Urcite prudko predajne pre ludi bez deti alebo s jednym dietatkom.
mame takto isto riesenu kuchyno-jedalen-obyvacku, rozmery cca 5x11m, mame posuvne dvere na terasu aj pri kuchyni aj pri obyvacke a tie pri obyvke prakticky nikdy neotvarame, tak ako pisal aj niekto vyssie, pri navstevach, ktorych mame pozehnane je posuvne okno pri kuchyni maximalne vytazene, vsetci chodia dnu a von a samozrejme nosi sa jedlo, pitie...cez obyvku by to bolo od ruky, ale to je len moja prakticka skusenost...a urcite mi u vas chyba jedalensky stol, ostrov nestaci, skus pozriet moje vizky alebo realne fotky
@rhodosbb Cez kuchynu sa bude dat tiez chodit, len to nie je jasne zakreslene. Vy mate 5x11, my 5x9, tie 2 metre navyse mas akurat na stol, my by sme ho tam uz tazko vtesnavali. Pult bude vacsi ako nakresleny - pre 4-6 ludi, viac u nas nikdy nebude. Inak ten vas dom je nadherny, a ten vyhlad =-)
@raphael42
kde je sever?
kupelnu vymenit s detskou izbou, lebo cez ten sadrokarton budu navstevy rusit dieta pri spanku.
osobne by som tu detsku rozsiril aj o technicku a technicku dal "za" kupelnu na miesto, kde je aktualne detska.
chyba tam hostovsky zachod. ked budete mat niekoho prvy krat na navsteve, v podstate mu davate volnost pohybu po celom dome bez kontroly.
moj nazor je ten, ze je to zle navrhnuty projekt.
@bozsky_kaja Zaujimave postrehy. Sever je vlavo dole. Izby su vsetky na jednej strane kvoli slnku. Dieta nemame a nebude, navstevy nemavame. Ak by dieta bolo, kopnem taku navstevu do zadku, co by mi ho budila, resp. si nebudem domov vodit navstevy, ked bude dieta potrebovat spat. Inak steny budu sendvic SDK-OSB-VLNA-OSB-SDK, tlmia dobre hluk. A hostovske WC v tak malom prizemnom dome pre 2-3 ludi mi pride zbytocne a ten dovod zvlastny. Radsej chcem vacsie ostatne miestnosti, ako mat v 99,9% nevyuzite hostovske WC. Mne to skor pride ako chyba vacsiny inych projektov, ze tam napchaju drahe zbytocnosti - hostovske wc, garaz, pracovna atd., a potom samotne izby maju pod 10 m2 a dom je dokonceny v lacnom standarde.