Názor na projekt - čo mu chýba?

Dobry den, chcela by som Vas poprosit o rady ci kritiku nasho projektu. Stale mam pocit ze mu "nieco" chyba alebo by sa dalo zlepsit. Prosim pomozte. 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
To je novostavba alebo rekonštrukcia? Mne sa zdajú tie 3 izby dosť malinké. Ja by som to celé inak riešila. Ale ak Vám sa to páči.
Odpovedať
Profilova fotka
@adrianacv skúsim Vám nakresliť, ako by sa zo pozdávalo mne 🙂.
Odpovedať
No ja budem len rada. 😊😎
Odpovedať
@ramzesa je to novostavba. Mala som to prekreslene na 2 dalsie varianty, dala zhodnotit architektovi ten vybral toto 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@adrianacv a nejakú legendu miestností?
Odpovedať
Profilova fotka
@adrianacv mne ešte aj tá kuchyňa, jedáleň a obývačka akosi nesedí. Aj ten barový pult. Stoličky sú "v ceste" a ak niekto sedí v kuchyni, tak nemá vizuálny kontakt s ľuďmi v obývačke. Tie miestnosti naľavo medzi izbou a veľkou kúpeľňou sú čo? Nejaká dielňa? Ešte severku by som poprosila 🙂.
Odpovedať
@ramzesa to je technicka miestnost a kotolna. 😊 Na sever su orientovane vchodove dvere. A tak kuchyna a jej rozlozenie nie je este spravene, to len projektantka tam zatial dokreslila. 😊
Odpovedať
https://www.youtube.com/watch?v=hA-EM... Toto je vizualizacia obyvacky, kuchyne a jedalne ako by mali byt. 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@adrianacv no skúsim to prekresliť podľa seba, len neviem, či nie až zajtra to tu dám. Uvidím ako to stihnem časovo.
Odpovedať
Profilova fotka
Nooo, ked uz takto velky dom a dve kupelne v nom, preco nespravit jednu pre rodicov v blizkosti ich izby. Vo vstupe je fajn sa vyzut, vyzliect a hned odlozit veci, nechodit s nimi dalej a nemat topanky a vesty aj tam aj tam. Ibaze by to bol akoby nevykureny vstup, no neviem... Vo vasej spalni hlbku skrine aspon 65. Dvere 60 do domu nie. Asi by som vymenila kuchynu a spajzu s jedalnou. Z kupelne pri spalni a chod by si mozte spravit satnik a sprchu +umyvadlo. Vadilo by vam chodit do spalne cez satnik? Z malej kupelne kupelnu pre deti a samostatne wc. Kolko m2 ma chodba s verandou?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 tak nejak s tou kuchyňou by to bolo fajn. Aj to WC dať inam, aspoň vetranie. Lebo niekto bude na wecku a niekto ďalší stáť pred dverami a ódery pôjdu rovno k nemu 🤔.
Odpovedať
Profilova fotka
No a ešte ak je to možné, tak by som vymenila detskú s tou technickou miestnosťou. Technická miestnosť nech si je na sever a izba nech má okno na západ. Alebo sú tam blízko susedia?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ramzesa ta prva miestnost vpredu je skor pracovna, prilezitostna hostovska. Detska je pri spalni, oproti kupelke. A priznavam ze som to polietla z prveho projektu, tu je vchod na zapade. 🙄 takze izby su na vychod a zapad, teda aj vchod je na zapad.
Odpovedať
@lenkito10 dakujem. Tiez ma to napadlo, len som nevyspekulovala ako dat tu spajzu potom. 🤔 A pri dverach je mala kupelka. Oproti oknu by som chcela sprchovy, vedla umyvadlo a wc. 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@adrianacv aha, tak ja som to prisposobila sever- vstup, juh-izby... Mozno by som este aspon meter pridala zlava na tie izby a z kuchyne ubrala meter...Podla mna je ta kuchyna prilis velka. Radsej by som mala vacsie izby. Este ta technicka miestnost...ak tam bude kotol, tak neviem, ci by som radsej neprehodila kupelnu s tou izbou. co susedi s technickou miestnostou. Bude sice dalej od spalne, ale neviem, ci mat kotol pri hlave je OK.
Odpovedať
Super, dakujem pekne. 😊 Cez viken to skusim este popozerat, moc pomohlo. Vdaka a pekny vikend. 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@adrianacv len ak su inak tie svetove strany, tak potom prehodte spat tu hostovsku s tech.miestnostou...Nech nemá okno na sever.
Odpovedať
@adrianacv mne sa to celkovo paci, par malych detailov - maly vstup, to riesenie, co dala ramzesa je lepsie, len trochu by som sa obavala velkosti tej malej kupelne, ale mozno by to bolo ok. nerozumiem celkom, preco je treba technicku a kotolnu ako dve miestnosti, resp. preco tak velke. Skor by som z toho spravila taku tu "mad room", kde by bolo okrem satnika na sezonne veci a botnika aj miesto na pracku, umyvadlo na "spinave" veci a pod.. Kuchyna - paci sa mi to oddelenie jedalne.. Je to prakticke a mozu mat sukromie aj ti, co su pri stole, aj ti, co pozeraju telku, ja by som to ocenila, ked mame navsetvu a my baby klabosime pri stole a chlapi na gauci, teraz si obcas "vadime"..vo vasom rieseni je to super.. Urcite linku dat tak, ako je vo vizualizacii, nie ako je nakreslena, to by ma slak trafil k stolu chodit dookola.. Ostrov urcite bez tej vyvysenej hovadiny.. a urcite nedavat varnu dosku na ostrov - frkance budu vsade v priestore, aj ludia sediaci pri ostrove mozu nepekne schytat.. Takze na ostrov bud nic, alebo umyvadlo.. A kupelne pristupne z chodby su uplne ok..Nechapem ten dnesny hlupy americky trend, ze kupelna pre rodicov.. Mozno v rodine, kde je 4 a viac deti, ok..Ale inak nevidim dovod mat kupelnu cisto pre seba. Mne by trochu chybal satnik, ale toto je cisto individualna vec..mne vadia roldory v izbach.. ale vy to mozno mate uplne inak..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?