Záhradkárska oblasť a stavba nad 10%

Profilova fotka
Zdravím, riešim problém ohľadne stavby chaty v záhradkárskej oblasti. (konkrétne Košice-Myslava) Viem, že platí 10% pre záhradkársku oblasť avšak z mojich susedov to nemá dodržané nikto. Sú tam postavené veľké rodinné domy, v ktorých ľudia celoročne bývajú (v LV sú vedené ako chaty a riadne zakreslené v skutočnej veľkosti). Chcel by som postaviť chatu, ktorá by tých 10% presahovala len kúsok. Vie niekto o nejakej možnosti ako k tomuto problému pristúpiť, poprípade kam sa obrátiť, a či má zmysel s úradmi argumentovať tým, že v danej lokalite majú ľudia skolaudované domy presahujúce 10% zastavanej plochy ? Ďakujem
Odpovedať
Ahoj, zistil si nakoniec niečo ohľadom tej zastavanosti? My máme rovnakú situáciu, nie sme síce v meste, ale v okolí a vyzerá to tu rovnako. Riadne skolaudované chaty so súpisnými číslami v záhradkárskej lokalite a asi polovica presahuje tých 10% zastavanej plochy.
Odpovedať
@elbarto a nestavali tie "chaty" skor ako sa stanovila zastavanost 10%? Pretoze Myslava, Mlynky, Nizny Klatov aj dolina smerom na Klatovianku tam je tych velkych stavieb vela a mnohe si fixujem uz takych 40 rokov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?