O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Odporucte stolara
zdravim Vas, uz druhy den surfujem na modrej streche a nedopracovala som sa k nijakemu poriadnemu s…
mims89
Pred 7 rokmi
2
Izolácia podlahy a stien pomer cena/výkon
Ahojte. Odporúčate nejaký polystyrén vzhladom na pomer ceny a "výkonu"? Do podlahy mame v projekt…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
2
Dlazba k skandinavskemu stylu
Ahojte, zaciname zariadovat dom a rozhodli sme sa pre skandinavsky typ. Viete mi poradit aka dlazba…
frantik22
Pred 7 rokmi
11
Voda, plyn,kurenie
Dobry den, chcem sa opytat ci sa Vam pozdava cena 12500e za kompl vodu, odpady, plyn, kurenie podla…
9tibi9
Pred 7 rokmi
1
Pomôžete mi nájsť-odporučiť kto mi spraví el. revíznu správu za rozumnú cenu ???
Kúpili sme dom v Kátlovciach a kôli znovu pripojeniu na el.sieť potrebujeme nie len revíznu správu.…
ajkafilip
Pred 7 rokmi
3
Hladame Strecharov- okolie Piestan
Dobry den, Poradte dobrych strecharov z okolia Piestan. Ide o novostavbu RD - bungalov. Klasika…
katrinxyz
Pred 7 rokmi
1
Plnenie zasobnika na vodu
Zdravim vsetkych! Potreboval by som vyriesit plnenie zasobnika zo studne. Problem je v tom, ze v …
buli007
Pred 7 rokmi
3
Firmy Roofingstav a StrechyM - máte skúsenosti?
Zdravím, máte niekto skúsenosť s týmito firmami? Roofingstav aj čo sa týka stavby a okien. Dik.
peter_alotof
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
149
sponzor fóra
Stavebna firma na bungalov a garaz LM
Hladame stavebnu firmu na vystavbu bungalovu Euroline 1379 a garaze pri Liptovskom Mikulasi na kluc.
ripple
Pred 7 rokmi
1
Vymena rozvodov podlahoveho kurenia?
Robili ste niekto vymenu rozvodov podlahovky? Planujeme rekonstrukciu domu a kurenar nam tvrdi ze p…
demorez
Pred 7 rokmi
10
Napinane stropy
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s napínanými stropmi v starsom dome. N…
rkorba
Pred 7 rokmi
5
Pracovná doska kuchyňa - ŽULA
Zdravím, máte skúsenosti s materiálom žula na pracovnú dosku do kuchyne. Ak áno viete mi odporučiť …
tkaso
Pred 7 rokmi
3
Vzdialenosť sedacej súpravy od radiátora
Ahojte, predajca sedacích súprav nám povedal, že sedačka nemá byť v blízkosti radiátora. Dáva to aj…
felcon
Pred 7 rokmi
26
Porcelanove uchytky
Prosím vás viete o nejakej firme, ktorá vyrába porcelanove uchytky do kuchyne na mieru?? Potrebujem…
zuzimia
Pred 7 rokmi
3
Magnetické ventily na podlahové kurenie
Zdravím, budeme mat inteligentný dom a chceme ovládat okruhy podlahoveho kurenia - kazdy zvlásť. Po…
mgx
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
63
Oceľový stĺp /stožiar pre elektrickú prípojku
Potrebujem oceľový stĺp výška nad úrovňou vozovky 6 M. Potrebujem to na prenesenie elektrického káb…
lukino55555
Pred 7 rokmi
11
Kupa bytu + dan
Ahojte takze konecne sme nasli nas vysnivany byt. Chcem sa len spytat z vasej skusenosti co si pri …
bielavlcica
Pred 7 rokmi
5
Tepelné čerpadlo Brilix k bazénu
Ahojte, dostala som ponuku na 2 druhy TC bazen...ktore by ste si vybrali? Neviem ci potrebujeme aj …
lenka_21
Pred 7 rokmi
7
Hospodárska budova zo starej tehly
Dobrá deň, mam veľa starej tehly a chcel by som postaviť hospodársku budovu je dobrý nápad stavať…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Kontakt - Anhydrid
Ahojte prosím Vás poradte mi nejake firmy ktoré robia anhydrid. Okolie LV alebo NR. Ďakujem :)
michaelanovakova
Pred 7 rokmi
1
Kde kupit solbet?
Ahojte chcem sa spytat kde kupit solbet. Nasla som nejake stranky ale chcela by som nejake recenzie…
certik4511
Pred 7 rokmi
1
Zmiernenie podmienok hypoték od 1.7.2018
Zdravim vie mi niekto popisat ako zmenila NBS podmienky od 1. Jula? Ide len o mladych do 35 rokov. …
quintes
Pred 7 rokmi
15
Stavebné povolenie, zvlášť kolok na garáž?
Poprosím Vás, jedna otázka, dali sme si žiadosť na stavebné povolenie zaplatili 50,- € kolok. Garáž…
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Zmena typu kúrenia z plynu na tepelné čerpadlo
Ahojte, máme naprojektované plynové kúrenie pre RD bungalov 140m2. Plynovú prípojku máme nacenenú n…
radok
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
72
Poistenie auta na dovolenku
Mam prve vlastne auto,ale jazdim uz par rokov aktivne,chcem si dat taky eurotrip. Pozeral som od Un…
tomasvrabel
Pred 7 rokmi
9
ZA/obchod - nabytkove kovanie pre uchytenie stolika na stenu
Ahojte, je v Ziline nejaky obchod, ked sa da kupit taketo kovanie? http://www.kovanienabytkove.sk/…
fehko
Pred 7 rokmi
1
Bývanie za hranicami - Maďarsko alebo Rakúsko?
Ahojte, viem, ze tu podobne diskusie uz parkrat boli, ale neviem najst nic aktualne, iba z r. 20…
slummdog
Pred 7 rokmi
20
Strop zo sádrokartónu
Chcel by so vedieť či je správne urobený strop na bungalovu.Sú stropné hrady z nich je spustená nos…
stowasser
Pred 7 rokmi
19
Fľak na soklíkom
Dobrý deň chcem sa spýtať, že prečo podľa Vás mi môže vlhnúť soklík pod radiátorov?Je to iba troška…
noro033
Pred 7 rokmi
4
Odlepenie staršej dlažby a znovupoloženie
Ahoj, má niekto reálnu skúsenosť s odlepením dlažby lepenej na kleber pomocou teplovzdušnej pištole…
slavkafl
Pred 7 rokmi
4
1
2
…
1504
1505
1506
1507
1508
…