Zásuvky v kuchynskej linke

Profilova fotka
poprosim Vas, ako mate vyriesene zasuvky v kuch. linke? klasicky medzi hornymi skrinkami a prac. doskou?? a kolko kusov? ak mate nejake ine riesenia, kde su zasuvky ukryte...porosim Vas o foto, o Vase skusenosti.. napriklad pri tej zasuvacej novinke, kde sa zasunie cely stlpik zasuviek do prac dosky, ja mam obavy, ako to budem casom cistit..proste nie sme sterilna kuchyna a omrvinky..spina..cokolvek..
Odpovedať
Profilova fotka
V prvom rade si treba rozmysliet ,kde budete mat umiestnene spotrebice v kuchyni.Zasuvky sa standartne umiestnuju do vysky 1,3m za dodrzanie podmienky zony pri drese a sporaku.Väcsinou sa umiestnuju 2 samostatne zasuvkove okruhy+1okruh pre sporak+1 okruh pre chladnicku s mraznickou,pripadne dalsi na pracku,alebo mycku .Ak rozmyslate mat napr.radio alebo mikrovlnku niekde vyssie v hornych polickach tak sa umiestni zasuvka hore k spotrebicu.Pri tych 2 samostatnych zasuvkovych okruhoch sa rata s 2 az 4 zasuvkami na okruh podla zatazenia.Pri vysuvacej zasuvke co popisujete je to modna zalezitost a po case by ste zistili,ze je to viacej na ostaru ako na osoh /moj nazor/.
Odpovedať
@henkaa vysuvna zasuvka sa udrzuje normalne, pri utierani prac.plochy. Ziadne omrvinky tam nepadaju,nemaju kam. Pocet si musis urcite podla spotrebicov. Ak mas horne a dolne skrinky-mas priestor na zasuvky,vysuv je ti zbytocny.
Odpovedať
Profilova fotka
Zasuviek neni nikdy vela... Kavovar, kanvica, toaster, radio, nabijanie telefonov, mixery a pod. Nezabudnut dat ku varnej doske pre mixovanie jedla ... Samozrejme mikrovlnka truba mycka... Zasuvacie zasuvky su podla mna vhodne maximalne na ostrov, na beznu linku zbytocnost.
Odpovedať
Profilova fotka
tolko zasuviek musi vyzerat na stene nad prc.doskou hrozne :-/ . kuchynu budem mat vo vidieckom style..nepocitam velmi s hornymi skrinkami..mozno jedna.. Kde to popchaaaaaaaaaam????
Odpovedať
@henkaa tak nad tymto musis rozmyslat uz pri planovani kuchyne, vkuse vysuvat a zasuvat zasuvky ked chces varit vodu :-p nic moc. Ja mam len ten ostrov a vedla komodu pri stene,kde je kavovar a var.konvica-hned blizko mame vodu. Ostatne vsetko - krajac,pekaren nachleba, hriankovac....mame v spajzke. mobil, NB v obyvke. Do vysuvnej zasuvky zapajam len mixer.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska nastastie mam z kuchyne zatial len mury a otvory na oka a dvere :-D dakujem za kazdu radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska ale nemam spajzu..akosi sa nam do projektu nevosla..stale bolo nieco ine prednejsie a teraz si neviem dat rady, kam podejem dalsi mrazak a ako citam teba aj ostatne spotrebice
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Nasli sme perfektné riešenie pre výsuvné zásuvky s pracovnej dosky, za super cenu. http://www.drezshop.sk/21-vysuvne-ele...
Odpovedať
@henkaa pozeram, ze uz je po funuse, no nic, len tolko ze k vidieckemu stylu mozno aj toto :) http://bit.ly/1qNeWBr
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@zuzanasabova velmi efektne riesenie, ale neprakticke. Nieco ako moda davat si ruru vedla chladnicky..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?