Dotykové vypínače a zásuvky Livolo

Má niekto v novostavbe dotykové vypínače a zasuvky zn.Livolo? Ako ste spokojní?Obednával ich niekto z aliexpress?
Odpovedať
@mirell820308 my máme Livolo vypínače aj zásuvky. Objednávali sme ich z aliexpresu keď bola doprava zadarmo, teraz už zadarmo Livolo na aliexprese nezoženieš. Poštovné sa platí na každý kus zvlášť, nevieš objednať viac rovnakých kusov za jedno poštovné. Ak chceš dotykové tak si na aliexprese pozri značku Welaik alebo Wallpad, dizajnovo je to to isté. Máme v dome aj tieto značky a poštovné máš zadarmo
Odpovedať
Ano. Ano. Spokojni Napojene na eWeLink
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, tiez sme spokojni. Idu bez problemov 3 roky v celom dome. V jednej izbe sme brali skor na skusku, cize ich mame cez 4 roky. Boli montovane este v byte, teraz v dome. Aj na ovladanie mame.
Odpovedať
Ja mám minitiger a sú bez "cvakania" livolo cvaka. Obe mám z ali. Ako sa píše škoda tej dopravy
Odpovedať
@fugas20 akože cvaka?dotykový ako môže prosím cvakať? Máte aj farebné alebo len biele? Ano o doprave vieme,asi s ňou vyjde cena rovnako ako tu na SK.na celý dom asi 1000eur vypinace zasuvky...je to nenormalne vysoka cena???!!!!!
Odpovedať
@mirell820308 normálne cvakne ako keď prepinas obyčajný vypinac 😄 aj ja som bol prekvapeny ten druhý minitiger je tichý. Skús pozrieť videá
Odpovedať
@fugas20 vďaka ,ano ťažké uveriť.
Odpovedať
@mirell820308 ja som dal Livolo do novostavby domu v BA, este to dokoncujem, cize mam s tym cerstve skusenosti. Kvalitou vyzeraju fajn, aj elektronika je OK, ale pri ich pouziti zvazte, ci mate PERFEKTNE rovnu stenu pod nimi a tak isto, omietka okolo krabic musi byt uplne presna, akekolvek diery vam bude pod vypinacmi vidno, kedze maju len 8x8 cm. Bezny vypinac skryje relativne vela, Livolo absolutne nic. Toto je ich jedina nevyhoda, inak to je perfektne. Co sa tyka cvakania - samozrejme, ze cvakaju, maju predsa relatka 🙂 Inak by to neslo spravit.. ale je to take decentne cvakanie, celkom uspokojive ked to clovek stlaci. A ano, cvakaju aj modely na 12/24V (ja ich pouzivam v celom dome, kedze mam Taphome instalaciu)
Odpovedať
@mirell820308 tiež ich mame a max spokojnosť.
Odpovedať
@roberttom Škoda že nie sú aj na DO tak by boli perfektné..Ináč ma vôbec nezaujali ;-)
Odpovedať
@technik007 ja osobne si nepotrpim až na taky luxus ako DO na vypínacoch
Odpovedať
@roberttom Nemusíš k nim sekať drážku..a dáš ich kde len chceš.. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@technik007 co je DO? Akoze dialkove ovladanie? Ale ved to maju. My tak mame v obyvke. V detskej mame to livolo na ovladanie najdlhsie. Lebo ako som spominala, tak sme na skusku zobrali este do bytu a teraz je to v dome.
Odpovedať
@kamilka22381 Myslím vypínače /vysielače/ na DO tam nemám pod DO žiadne káble...Môžem tento vypínač mať napr. v kúpelni kde chcem a kedykoľvek zmeniť miesto, pri sprchu, kde mi vyhovuje.. ;-) ..Jednoducho ho upevním a hotovo.. K Livolo musíš ťahať vodiče..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@technik007 prosím aká je to značka? my to práve riešime nie o take potrebujeme
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ovladate niekto jedno svetlo z viac ako 4 vypinacov livolo? Je to vobec mozne?
Odpovedať
@jan97 je.
Odpovedať
@megdesign Vies mi aj poradit ako? Chodbu mam mat ovladanu z 8miest ale akonahke pripojim 5ty vypinac tak to nefunguje
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?