Alarm Jablotron 100

Zobraz úvodný príspevok
Ak tu má niekto jablotron 100, prosím koľko Vás stáli všetky komponenty resp. cela ponuka na rodinný dom?
Odpovedať
@danculd a zamyslel si za prečo ti technik nechce dat jeho servisný kód? Lebo my ako servisný technici, či už Jablotronu, paradox a iných certifikovaných zariadení, nesieme zodpovednosť za funkčnosť. Tj keď sa niečo stane, za kým pôjdu? Za tým kto ho montuje a spravuje. A bude sa zisťovať. Keby napr aj poisťovňa zisti ze užívateľ si robí sa úpravy v ezs tak nedostaneš nič.
Odpovedať
@rapidek Aku zaruku? Ja som SIM kartu od Jablotronu vyhodil hneď na začiatku. To je len podvod na klientoch. Lepši je mať dobru poistku, ako sa spoliehať na sľuby.
Odpovedať
@ruren 6rocnu zaruku na HW.
Odpovedať
@ruren a aku appku pouzivas na ovladanie systemu?
Odpovedať
@rapidek A čo chceš na tom ovladať?
Odpovedať
@rapidek Samozrejme okrem toho, že ho zapnem alebo vypnem. Hlasenania mi chodia SMS - kou, alebo MMS - kou fotky. SMS - kou ho môžem vypnuť. Ostatne je prepojene s Inels.
Odpovedať
@chrobak7 tvoj scenar som uz raz zazil na starsej verzii jablotronu, chyba bola v tlacitku na klavesnici, (ostavalo visiet) ci to je aj tvoj pripad, netusim
Odpovedať
@ruren ja pouzivam JA100ku na automatizaciu /zavlaha, bazeny, kotly, brany..../ a zakaznik si pochvaluje ked cez appku vidi stav a moze reagovat, ovladat... je to pohodlne, aj ked ja osobne nemam rad cloudove riesenia.
Odpovedať
@ondro81 Predpokladám, že nie. Celú noc sa nič nedialo, až ráno sa to samé zaplo. Nikto predtým tlačítko nechytal,
Odpovedať
@rapidek suhlasim s tebou, to je na tomto systeme najkrajsie. Mas jeden system ako zabezpecenie, ovladanie zavlah, teploty a vsetko ine. A na vsetko jedna sim karta ...
Odpovedať
@ruren 7 rokov ja zaruka pri bezpečnostnej SIM
Odpovedať
@rob81 Záruka na čo?
Odpovedať
Na všetky komponenty systému.
Odpovedať
@killiani mam bezdrotovy, batetky v cidlach mi vydrzia 2 roky. Je to malo? Problemy nemam ziadne bateria v ustredni sa menila po 10 rokoch. Ti asi z Jablotronu nejak ublizili?
Odpovedať
@rob81 +kazdorocny servis (drahy jak prasa)
Odpovedať
Profilova fotka
@milos35 Neverim,zeTi bateria vydržala na Alarmovej ústredni 10 rokov.V dnešnej dobe vydrži aku max 3, 5 až 4 roky.Aj to som už prehnal. A baterie kupujem od ich distribútora.Po tejto dobe ústredňa hlasi slaby / vadny/ aku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@salkovic prečo dráhy ak prasa? Nikde není napísané že sa servis musí vykonávať každý rok, ak zákazník chce každý rok budem ho robiť každý rok, zabezpečí si tým to že vie že systém je v poriadku, že ho technik skontroluje, vyčistí čidlá a všetky prvky. Prípadne vymení batérie ak treba. + k kontrole dostane papier pre poisťovňu že systém je v poriadku a pri poistnej udalosti berú do úvahy aj to že systém je v poriadku a podobne. Ak mi zákazník povie že nechce kontrolu každý rok tak ju vykonám vtedy keď zavolá že je problém. Alebo minimálne v dvojročnom intervale... Ak máš dráhy servis tak kontaktuj jablotron a žiadaj iného technika. A čo je to dráhy servis u teba? Napr ja beriem od 40e + veci čo sa vymenia. Ak je to väčšia vzdialenosť tak doprava.....
Odpovedať
Možno batéria vydržala "fungovať" ale pri výpadku sa systém vypol :D
Odpovedať
@chrobak7 Si si isty ze zapinal ochranu (podla logu)? Mne zacala sama od seba hukat sirena. Nahodne chvilu hukala, potom vypla. A tak dookola. Ale alarm nic neukazoval. Aby to stichlo, musel som odpojit baterku v sirene. Nakoniec bol problem poskodena doska v sirene, bolo tam aj dost much a zacalo to v case ked sa zacalo dost rosit, myslim, ze na jesen.
Odpovedať
@salkovic ročný servis robime v cene montaže ... ostatne je na dohodu
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@rob81 pri montáži to robí každý v cene, ale ostatné periodické kontroly pochybujem že robíš v cene :-D však to je to čo firmy živí a na čom sa dá zarobiť.....
Odpovedať
@similsk neveris, tvoj problem.
Odpovedať
Profilova fotka
@milos35 Jasné že neverím.Montoval som Alarmy skoro 25 rokov,a ešte my nikde nevydržala baterka 10 rokov, a to boli voľakedy AKu kvalitnejšie,nie ako tie sračky,čo sa robia posledné roky.Maximálne,čo mi vydržala tak 5-6 rokov,potom systém detekoval problém s AKU.A to som sa ich namontoval hodne.A nie len Jablotron,ale aj iných výrobcov.
Odpovedať
@rob81 ,,garancie zodpovednosti za škody až do výšky 80.000€" Táto veta je len na pobavenie. keď zlodej rozbije okno, alarm sa spusti a majiteľ nieje poblízku aby mohol zasiahnuť dostane tak veľké H, lebo alarm fungoval. A preto je lepšie dobrá poistka na domácnosť ako fiktívna garancia zodpovednosti
Odpovedať
@ruren keby si cital vsetko poriadne, tak garancia zodpovednosti za skody je na prekonanie systemu - ze zlyhal nejaky komponent ustredne. Ked demeter rozbije okno, tak prekonal fyzicku prekazku. Ak to ezs nezaregistroval a pri setreni sa zisti, ze objekt bol zaarmovany, a ustredna spravne nakonfigurovana cidlo spravne nainstalovane, tak dostanes plnenie....
Odpovedať
@rapidek Neboj sa čítať som nezabudol. Alarm fungoval dostaneš H..
Odpovedať
@ruren ked alarm fungoval tak dostanes z opice rit, no a kde je nezhoda? Ved sa nenaplnili podmienky garancie Jablotronu. A co sa tyka komercnej poistovne, tak zavisi, ake podmienky si si vyjednal.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Niekto ochotny poskytnut F-link software? alarm kupeny a teraz zistim ze to nieje volne stiahnutelne :-(
Odpovedať
@repak ani komponenty ti nemali predat. u koho si kupil?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?