Alarm Jablotron 100

Ak tu má niekto jablotron 100, prosím koľko Vás stáli všetky komponenty resp. cela ponuka na rodinný dom?
Odpovedať
1
2
13
@suckuly Ahoj, to sa neda takto napisat, velmi zalezi od konfiguracie, velkosti domu a samozrejme poctu cidiel. Skus sem dat podorys a nejaku predstavu a mozem Ti to skusit spocitat.
Odpovedať
@mirkif ako ja ponuku mám aj všetko....len ma zaujímalo kolko dal niekto iny za jablotron 100 ... neviem či 1265€ co mam ja je alebo nie je vela ! konfiguracia je : 1x ustredna ja-106KR 1x radiovy modul JA-110R 1x zal.akumulator 12V 1x Zbernicovy pristupovy modul s dispejom, klavesnicou 7x Pir detektor 2x bezdrotovy ovladac 1x Pir detektor mikrovlna 1x detektor uniku horlavych plynov 1x ext.sirena 1x int. sirena 1x technik,konfiguracia,vyjazd, zaskolenie Cele bez kabelaze
Odpovedať
@suckuly Za chvilocku Ti to spocitam a napisem ;-)
Odpovedať
Ustredna ja-106 KR uz radiovy modul obsahuje. Inak je to v pohode cena, predpokladam, ze vsetky, alebo skoro vsetky detektory su drotove, ak je ktorykolvek bezdrotovy, cena je este o to lepsia.
Odpovedať
@mirkif vsetko je drotove praveze....dneska som mal obhliadku a technik mi ponukol o 100€ lacnejsie od povednej ponuky a k tomu 2 Pir detektory zadarmo, ktore sme pridali po obhliadke...povodne bolo navrhnutych 5ks a rozmyslam ci ho este neukecat aby siel na 1200 €
Odpovedať
@suckuly Skusit mozes :-) Aj ja som technik, takze sa s tymto stretavam casto. Musim uznat, ze cena nieje zla, ale ver mi, na 1200 ho ukecas ;-) Ja by som to nacenil velmi podobne ako ten Tvoj technik a urcite by som sa nechal ukecat na 1200, menej ale asi uz nie, ono s tym je roboty dost aj ked je kabelaz prichystana.
Odpovedať
@mirkif By ma strasne zaujimalo aky je potom nakup ked sa moze ist takto dole s cenou :-D alebo aka je vyrobna cena toho celeho :-D
Odpovedať
@suckuly Vyrobnu cenu netusim ani ja a velkoobchodnu cenu napisat nemozem, porusil by som pravidla Jablotronu. Ono sa skresava na materiale velmi tazko a velmi malo, skor sa ide dole s cenou za pracu.
Odpovedať
@suckuly kolko je vyrobna cena tehly ked vedia dat 50% zlavu? :-D
Odpovedať
@cubicomp Neviem, aka je cena, ale uz viem, aka je kvalita.. ]-(
Odpovedať
Ja tiez montujem jablotron 100 a tiez si myslim ze si dostal super cenu
Odpovedať
@rapidko zdravým...a ako sú ludia spokojny s jablotron 100 u ktorých montujete ???
Odpovedať
Článok sa načítava...
@matorado a aka je ta kvlaita teda ? mate zle skusenosti s jablotron 100 ??
Odpovedať
Funguje ako je naprogramovany, da sa dodatocne rozsirovat, ovladat pomocou neho cez mobil vybrane spotrebice. Zatial sa mi nikto nan nestazoval. Ja ho mam tiez u seba doma a strazi mi aj auto, ovlada závlahu,bazen a strazi dom ;)
Odpovedať
@suckuly To bolo len na margo - k tej tehle ;-) K teme - mame cenovu ponuku na 675€. Material + robota, spustenie 6 PIR, ustredna, led klavesnica, akumulator, GSM, sirena. Bez kabelaze..
Odpovedať
@rapidko od kedy sa zmenili podmienky ohladom straznej sluzby a zabezpecenia objektov tak sa alarmom uz nevenujem. (posledne skolenie mam na OASIS) Ale predsa by ma zaujmalo co presne sa da na tej zavlahe ovladat? Da sa tam nastavit cas polievania jednotlivych sekcii? vypnutie pri dazdi?
Odpovedať
Neviem ake boli podmienky predtým,ale ja mam na montaz alarmov od policie licenciu technickej sluzby. Ak nemas zavlahove hodiny,tak vies pomocou pg vystupov ovladat jednotlive sekcie a aj ich casi,tak isto im mozes dat ppdmienku aby sa neaktivovali ked je vlhko alebo prsi. Je sice pravda ze takymto zapojenim moc neusetris,lebo potrebne komponenty vyjdu podobne ako cena zavlahovych hodin,ale ja ja to mam zapojene bez cidla dazdu,takze si to podla pocasia nadialku alebo pomocou ovladacieho segmentu zapinam,a sekcie mi uz prepinaju zavlahove hodiny.
Odpovedať
Planujem kupit Jablotron 100 ale nepotrebujem k tomu montaz. Vie mi to niekto rozumne nacenit, ked pripravim zoznam komponentov?
Odpovedať
Jablotron 100 sa predava iba vyskolenym technikom. Skus poslat zoznam. Ale nedostanes zaruku ked si to budes sam montovat a je mozne ze to ani nedokazes spojazdnit
Odpovedať
@rapidko Nemozem ine len suhlasit
Odpovedať
Profilova fotka
@rapidko všetko čo tu popisuješ o Jablotrone zvladne aj PARADOX....
Odpovedať
@tomi66677 @rapidko Jablotron bol a mozno este aj je 1 v segmente komunikatorov. 100 ustredna je konecne vypocuta prozba technikov aby sa nepozerali po konkurencii. (starsie ustredne nezvladali delenie na viac ako 2 zony) Co sa tyka regulacie neviem ci sa vybrali spravnym smerom. Alarm ma strazit a na riadenie nech si zakaznik da nieco co si bude sam spravovat a bude to mimo alarmu. @aik Preco chces 100? Vzhlad alebo funkcie ci len pre to ze sa tu o nom diskutuje?
Odpovedať
Mne to plne vyhovuje ze si hocikedy dorobim ovladanie dalsich spptrebicov na dialku a doplnam si bezdrotove senzory a rozsirujem system. Kamos ma takto dva oddelene systemy a zavidi mi ako lahko si ja nieco rozsirujem a doplnam, a pre pripad prekonania alarmu je jablotronacka sim karta poistena na nejakych 200000€
Odpovedať
@rapidko viem o tom ze to predavaju iba s montazou. Nemam problem si to rozchodit, mam s tym uz skusenosti, inak by som si to bez montaze nekupil. @jandj jablotron poznam, paradox nie, ak mi ale hodis argumenty v prospech ineho zbernicoveho alarmu, potesim sa ;-)
Odpovedať
@aik paradox ma zbernicove systemy. osobne som ich neriesila. Drachsie komponenty a priprava bola urobena tak ze sa dal pouzit dratovy system. Ked som montovala rod. dom, pripadne priestor kde nebolo treba viac ako 2 zony dal sa jablotron na viac zon paradox.
Odpovedať
@rapidko :-| aj tvoji technicky zdatny zakaznici si to hoci kedy rozsiria (urcite im tam nechas aj servisni kod) Sama si odpoviem Ne oni musia zavolat TEBA. A ked si opatrny tak zakazes reset a potom uz bez teba nepravia vobec nic.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som dostal ponuku na zabezpecenie Jablotron 100 + v RD 140m2 , obyvacka + 3 izby, bez pivnice , bez garaze iba vnutorne zabezpecenie, bez rozvodov.. cena 1740€ co sa mi zda dost.. mam v pdf ponuku. vedel by sa mi niekto prosim pozriet ci je to dobra ponuka? dakujem
Odpovedať
@richard71 konfig mam hore tak si porovnaj ci sa to podoba tvojej ponuke alebo nepodoba a pozri sa na cenu...ja mam rozlohu domu 140m2 a to ešte rozmyslam že či ho neukecám na 1200€ !!!! poprípade môžem poslaťdo RP ceny za kus
Odpovedať
@jandj aky ty mas s tym problém ze ja ked nieco instalujem zakaznikovy tak zodpovedam za konfiguraciu a aby alarm robil to co nastavým, preco by mal dotoho zasahovat zakaznik bezomna? Nejake zmeny moze robit ako správca uplne v pohode. Vobec nikde som nespomenul ze zakaznik si to moze rozsirovat uplne sám, ak taky bude nech si spravi skolenie, nech sa stym nauci robit so svojim alarmov za ktory da viac ako 1000€ aby nenacvicoval u zákaznika, vybaví si licenciu na poskytovanie technickej sluzby a moze to chodit montovat tiez. Inak pre bezneho zakaznika je podstatne to ze ho bude jednoducho ovladat.
Odpovedať
@rapidko pisala som ze alarm a riadenie domu ma byt oddelene. Ti zase tvrdis ze jak perfektny je to system ze si ho vies rozsirit podla seba. A na to som zase reagovala ze ti ja a ludia ktory maju skolenie to vedia. Ostatny maju smolu lebo nastava problem z poistovnou. Uz som ti raz napisala ze mas citat a nie len bezhlavo pisat "podla teba neexistuje ani bezdratova sirena JABLOTRON ju ma v ponuke. Napisala som tam aj presne oznacenie, ale na to nemas skolenie tak to nevies." Nech to dlho nehladas http://www.modrastrecha.sk/forum/prip...
Odpovedať
1
2
13
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?