O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Záhrada
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Okolie domu
Staváme r.d., pozemok je viac do šírky ako dĺžky. Zo zadnej strany domu máme obyvačku, detsku a spa…
michaelak2
Pred 9 rokmi
6
Ponorné čerpadlo do vŕtanej studne a čo ešte k tomu
Ahojte, mám takú mini záhradku o rozlohe cca 70m, v ktorej vŕtanú studňu hlbokú 12m a vodná hladin…
puxo
Pred 9 rokmi
28
Orgován obyčajný
ahojte, velmi sa mi paci orgovan a chcela by som ho v zahrade mat, ale trochu sa bojim jeho rozrast…
andyfoto
Pred 9 rokmi
6
Hrúba filtračnej vrstvy v kopanej studni.
Dobrý deň. Pred dvoma dnami mi dokončili kopanú studňu s hĺbkou 10,5m. No neviem sa rozhodnúť koľko…
slonikpo
Pred 9 rokmi
15
Dvierka na kuchynkuv altanku.
Ahojte....Vedel by niekto poradit nejake pekne dvierk na kuchynkuv altanku.+ nejake pekne kovane pa…
prirodokochac
Pred 9 rokmi
4
Javor poľný
Dobrý deň,chcela by som vytvoriť na väčšej ploche hradbu z javora poľného,nikde som sa nedočítala,č…
nicholas
Pred 9 rokmi
11
sponzor fóra
Okrasná tráva medzi viničom
V jednom Záhradkári som videla návrh záhr.architekta, kde boli pomedzi vinič nasadené okrasné trávy…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
2
Šikovný záhradný architek, záhradník, ktorý mi pomôže so záhradou?
Hľadám šikovného záhradného architekta, záhradníka, ktorý mi pomôže s realizáciou záhrady v dome v …
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
7
Záhradný architekt na menšiu záhradu.
potrebujem navrhnúť menšiu záhradu za Bratislavou.prosím píšte na mail sencor.r@gmail.com.ďakujem
nefertiti7
Pred 9 rokmi
2
Internetové obchody na nákup okrasných rastlín
Pekný trošku upršaný deň, záhradkári :-) Hľadám už dlhšiu po internete nejaké záhradníctva, ktor…
nefertiti7
Pred 9 rokmi
3
Slez kučeravý
Dovoľujeme si zahradkárov upozorniť na výbornú univerzálnu rastlinu - zeleninu - bylinu - vhodnú a…
paul1
Pred 9 rokmi
1
Zahradne ohnisko
Mate niekto skusenosti s "CSB – NATURBLOK OHNISKO" ( http://www.csbeton.cz/FE01/ )??? Ak by som chc…
kamilmiska
Pred 9 rokmi
1
Zivy plot-ake rastliny odporucate na zivy plot???
Zivy plot-ake rastliny odporucate na zivy plot? S ktorými máte najlepšie skúsenosti? Rýchlo rastú, …
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
9
Buky, hraby a neposlušné psy:)
Ahojte, nasadili sme malé buky a hraby ale skoro vôbec nerastú pretože sú pred plotom a denne sú vy…
y2k
Pred 9 rokmi
5
Motorvá píla HECHT, skúsenosti ? Vybrať niečo iné ?
Ahojte Blížia sa Vianoce a pozerám niečo našim pod stromček ... Viem, že by som otcovi spravil r…
lubk0
Pred 9 rokmi
31
Ukladany travik
Caute. Chcela by som Vas poprosit o radu. Zvazujem na pozemok dat ukladany travik. Studnu nemam a t…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
13
Choroby na orchideach
Prosim, viete mi niekto povedat ako sa zbavim tychto "utocnikov"??? Uz som zufala
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
6
Potrebujem prebytocnu zeminu BA a okolie
Ahojte, rad by som sa spytal, ci nema niekto prebytocnu zeminu z BA a okolia. Odvoz by som zabezpe…
ma890
Pred 9 rokmi
2
Ktoré tuje sú vhodné na plot?
dobrý den, chcela by som sa spýtat, ktoré okrasné tuje sú vhodné na plot?? aby boli pekné, nejaké o…
tonilo
Pred 9 rokmi
1
2
56
Vrabce v altanku
Ahojte,prosim Vas co zabera aby mi vtaky nechodli do altanku?pomahaju nejake domacky vyrobene plaši…
2monicka22
Pred 9 rokmi
9
Allium giganteum
Ahojte. Chcem sa opytat: na Agrokomplexe sme kupili okrasny cesnak. Teraz mame cibulky a este sme i…
ajkalc
Pred 9 rokmi
6
Stromčeky v črepníkoch
Mám prosbu. Videla som u nás v meste v jednej predajni maličké stromček v črepníkoch. Celkom ma to …
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
19
Nový trávnik - vysievaný
Zdravim vas strchaci Mam otazocku na vas, je normalne pri vysiati travnika ze siet proti krtom zos…
darfinka
Pred 10 rokmi
26
Hladam zahradneho architekta za rozumnu cenu
Pozemok je naozaj maly, len 50m2, potrebovala by som nejake navrhy, pripadnu realizaciu, som uplne …
deisha
Pred 10 rokmi
8
Problém s novým trávnikom
Máme mladý trávnik siali sme ho tohto roku začiatkom septembra. Zo začiatku bolo všetko v poriadku,…
monika1202
Pred 10 rokmi
9
Predzáhradka provensálsky štýl
Ahojte. Poprosila by som nejaké inšpirácie vašich predzáhradiek,veľmi by pomohli. Páči sa mi taký …
sheenka
Pred 10 rokmi
4
Aký druh trávy? Prezimovanie?
Neviem, či máte skúsenosť s týmto druhom trávy. Bohužiaľ nepoznám jej meno. Dá sa nejako prezimovať…
topvideo
Pred 10 rokmi
22
Návrh exteriéru rodinného domu Prešov
Dobrý deň hľadám niekoho kto by vedel vypracovať komplexná návrh exteriéru okolo novostavby RD p…
samco99
Pred 10 rokmi
10
Čerpadlo na vodu zo zbernej nádoby
Zdravím. Aké čerpadlo na odčerpávanie precistenej vody z čov? Pripadne značku. Samozrejme niečo kva…
mirec1
Pred 10 rokmi
5
Čo posadiť?
Chcem sa spýtať, mám v trávniku zasadený Ibištek, ale problém je, že nan nesvieti slnko, je to pod …
feradka
Pred 10 rokmi
7
1
2
…
117
118
119
120
121
…
150
151
1
…
118
119
120
…
151
Top diskusie
Čo si myslíte o výrobkoch Parkside z Li…
31. 05. 2011
1312
Ktorá lazúra na drevo je najlepšia do e…
29. 07. 2012
323
Kto si robil závlahový systém svojpomoc…
09. 07. 2013
222
Cyprusovec leylandský na živý plot - má…
15. 04. 2015
200
Akú benzínovú kosačku?
29. 03. 2016
200
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články